وسواس شستشو - فکری آخه چی؟
همه چی درمان داره
ولی نه تو نت و تالارها
پیش روانشناس و روانپزشک
اینجا اصلاهات رو از دوستان بگیرین
و بعد به یه روانپزشک خوب مراجعه کنید
با بیماریتون مث یه بیماری جسمی برخورد کنید تا درمان شه
نمایش نسخه قابل چاپ
وسواس شستشو - فکری آخه چی؟
همه چی درمان داره
ولی نه تو نت و تالارها
پیش روانشناس و روانپزشک
اینجا اصلاهات رو از دوستان بگیرین
و بعد به یه روانپزشک خوب مراجعه کنید
با بیماریتون مث یه بیماری جسمی برخورد کنید تا درمان شه
علی آقا، دوست من برای مدت 12 سال وسواس داشت.وسواسی که به نظر خودش خیلی خاص و متفاوت پیچیده بود. ولی درمان شد.
پس به خودت نگو وسواس من درمان نمیشه.
وسواس میتونه ریشه های متفاوت داشته باشه.مثلا ژنتیکی
و در هر صورت با دارو درمانی در کنار روان درمانی و تغذیه و ورزش کاملا قابل درمان هست.
به شرطی که دیدت رو مثبت تر کنی و با خودت مهربون تر باشی.مسلما پیگیری خودت هم برای درمانت ضروریه.
موفق باشی:72:
سلام
علی اقا من به دلیل مشکلی که دارم خیلی فرصت نیکنم دیگه چیز بنویسم و فقط میخونم.اما مشکل شما را چون منم داشتم (اونم بیش از 7--8 سال) و درمان شد براتون مینویسم.
همینکه پذیرفتید مشکلی به نام وسواس دارید یعنی یک پله را اومدید جلو که الته مهمترین پلست. چون خیلیا قبول نمیکنن و نمیپذیرن که مشکل دارن.
سه گام انجام بده
1-اگه اعتقاد دارید مرتب سوره ناس و ادعیه ای که تو مفاتیح در باب دفع وسواس اومده را بخونید. قوی کردن نیروهای درونی و روحی بسیار در این مشکل کارسازه
2-الان روشهای بسیار پیشرفته ای در روانشناسی برای اینکه طی چند مرحله وسواس را از بین ببرن اومده و انجمن شفای وسواس خیلی کارهای علمی دقیقی کرده. حتما باهاشون مشورت کنید. حذف وسواس الان یک علمه و کاملا تخصصی. پس پیش داوری و پیش باوری را کنار بگذارید و کار را به دست متخصصش بسپارید
3-با روانپزشک هم صحبت کنید. چون داروی فلووکسیتین تجویز میکنه و این دارو با تاثیر روی گیرنده های شیمیایی داخل مغز موجب نرمال شدن پاسخ سیستم عصبی میشه. اون وقت در کنار درمان روانشانس که عادت ذهن را اصلاح میکنه مجموعا باعث درمان کامل میشه.
در مورد خودم وقتی وسواس افتاد رو سراشیبی خوب شدن هی سرعت میگرفت و من دریافتم که شروع اول سخت ترین مرحلست. بعدش وسواس با یک سیر تصاعدی فروکش میکنه که خیلی هم این فرایند لذت بخش و توام با حس رهاییه...
بازم اگه مساله ای داشتید در خدمتم
خوب شما وسواسو دارید و به خودتون اینقد تلقین کردید تا به این یقین رسیدید که درمان نمیشه و هیچ راهی نداره.به نظرم اول از مغز خودتون شروع کنید. تا وقتی خودتون نخواید بچه های اینجا دو هزار تا راه حل هم بدن شما میای میگی نچچ نمیشههه
میشه لطف کنید بگید چه نوع وسواسی داری؟؟ وسواس یا از نوع عملیه یا فکری که هر دوی اونها جزء اختلالات اضطراب دسته بندی میشه...
شما بگید به چی وسواس داری؟؟
چون اگر وسواستون عملی باشه مثلا وسواس به شستشو درمانش یه چیزه اگرم فکری باشی باز یه مقوله جداست...
ولی شما فقط میگی من وسواس دارم که مورد تمسخر دیگران قرار میگیرم ولی نمیگی به چی وسواس داری؟؟؟
سلام..دوستان خیلی ممنونم از توجهتون مرســـی:43::47:
کامران جان یعنی شما واقعن وسواس داشتید و الان درمان شده؟؟؟؟
ینی الان مثل ی ادم معمولی و عادی هستید؟؟؟؟
هیچ اثری نمونده...؟؟
ینی قبلا مثال دستتو نمیزدی ب ی دری الان میزنی ؟یادت نیس که مثلا کثیف بود....؟؟؟
خیلی ممنون که از تجربت نوشتی..
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
میشه گفت من به هــــــمـــــــــه چی وسواس دارم.....
زمین ,کتاب فرش مداد..ماشین..لباس ..آدما..کفش..خوراکی..نان..وسای ل خونمون..دوستام...گوشیم ..مسواک..سرویس بهداشتی...در..دیوار..خلاصه همه چــــــــــــــــــــــــ ـی:54:
بله مطمئنم که درمان نمیشه..خو دلیل دارم....
با این راه ها هم من میگم خوب نمیشم.....حالا اگه این رها مثل مراجعه ب مشاوره و روانشناس و سوره ناس و...هم کمکی کنه..من نمیتونم اینارو انجام بدم.....
برا همینه که میگم نمیشه....
الان تو سربازیم و نمیشه برم دکتر..اگرم وقت داشتم شرایط مالی مناسبی ندارم برم...
سوره ناس رو هم نمیشه بخونم..چون انقد اعصابم بهم ریختس که وقت داشته باشم میام نت یا گیم بازی میکنم..تو زندگی که شاد نیسم سرمو بااینا گرم میکنم:(
وقتی نمیتونم برم پیش روانپزشک یا برخی راه حل هارو انجام بدم چطوری درمان میشم؟؟!؟!؟!؟!؟؟:81:
وسواس من هم فکریه هم عملی....
متاسفانه وسواسم مسخرس..اصن نمیشه بگم..ینی نمیتونمhttp://hamyaryiran.ir/images/smilies/smiley1/cray.gif
تو خانوادتون هم کسی مثل شما وسواس داره؟؟
فک کنم علت وسواسم هم ارثیه هم محیطی..
خونواده مامانم خونواده مذهبی ان..و رو نجس وپاکی خیلی دقیقن..مامانمم مث اونا س دیگه..از بچگی روخیلی چیزای جزیی تاکید کرده تا رفته تو مخم..بعد هم رفته رفته موشکافی کردم وبدتر شدم...دوتا از فامیل های دورمون وسواسی بودن که یکیش چند سال پیش ب رحمت خدا رفته..(پیر بود)
در کل مامان خودمم بی تقصیر نیس...خونوادم بی تقصیر نیستن
مامانم و داداشمم دارن ولی خیلییییییییی کمتراز من!
ماجرای من از دوران راهنمایی شرو شد که داداشم بهم ی پسری رو نشون داد گفت اون پسره نجسه ..کارای بد میکنه (کارهای بد جنسی و..)منم ساده باورم شد..رفته رفته حساستر شدم..ب خیابونای شهر ..محله اونا....جاهای مختلف مدرسه..رفته رفته ب همه جای شهر که الانم داره بیشتر میشه
خیلی تیز بین و ریز بین وحساسم
ببین علی آقا تا زمانیکه شما بینش خودت رو تغییر ندی متاسفانه این مشکل شما روز به روز پیشرفت میکنه..
وقتی شما مراجعه میکنی به یک روانشناس اون از طریق روان درمانی به شما کمک میکنه که نگرشت رو تغییر بدی ..برای همین من از شما پرسیدم که به چی وسواس داری چون اگر
وسواس شما عملی باشه مثل شستشوی زیاد یا مثلا یک کار رو چندین بار انجام میدی که مطمئن بشی درست بوده یا نه مثل وضو گرفتن این وسواس چون بیشتر عامل روانی و اکتسابی
داره با چندین جلسه گفتگو قابل کنترله و خیلی نیاز به دارو نیست...
اما شما میگی که من وقت و هزینه مراجعه به روان شناس ندارم ...اول نباید به خودت تلقین کنی که مشکل من درمان شدنی نیست...
دوم اینکه یه روشی هست که اصطلاحا (cBT ) یا حساسیت زدایی بهش میگن که اگر زیر نظر یک روانشناس خوب انجام بشه بسیار موثره تو درمان حالا اگر فکر میکنی میتونی انجامش بدی
بگو تا مرحله به مرحله باهم پیش بریم...
روش دیگه که اینم زیاد استفاده میشه غرقه سازی: که همونطور که ازش پیداست یعنی فرد باید تو اون مشکل غرق بشه یه حدیثی از امام علی هست که میفرمایند: از چیزی که میترسید
خودت رو بایدتوش بندازی...حالا من عین حدیث رو حفظ نیستم ولی به همین معنیه که اگر به فرض وسواس به تمیزی داری باید بری تو محیطی که کثیفه البته اینم تکنیک داره ..نه اینکه
یک دفعه بری جایی که حالت بهم میخوره...در کل میخوام بهت بگم اگر واقعا بخوای و اراده کنی میشه حلش کرد ...مطمئن باش
منم یک کم به لحاظ بهداشتی وسواس دارم
به نظرم دلیلش اینه که فکر میکنیم اون مورد میخواد بهمون اسیب بزنه و سلامیتمونو به خطر بندازه ، ولی اگه در مورد دستگاه قدرتمند ایمنی بدنمون اگاهی کسب کنیم به نظرم وسواسمون خیلی کمتر میشه
مثلا اگه دستمون الوده باشه فکر میکنیم الانه که بمیریم ! در صورتی که اینطور نیست و اسید معدمون 99 درصد میکروب های دستمون رو میکشه !
باید نسبت به وسواس وسواس پیدا کنیم یعنی باور کنیم اون مقدار که وسواس از عمرمون کم میکنه میکروب کم نمیکنه ! مثلا بی نهایت بار استفاده از محصولات شیمیایی پاک کننده به نظرت کمتر از میکروب بهمون اسیب میزنه ؟
خودتو توش غرق کن ... با دوستانت شرط بندی کن رو کارهای غیر ممکنی که عمرا وسواست بزاره انجام بدی ...اون وقت خودتو توش غرق کن
مثلا دوست من یه مگس مرده که یهو داخل چاییش افتاد رو شرط بندی کرد و خورد !!! هیچیش هم نشد ...
یا پدر و مادر من غذا خشک بیفته رو زمین خیلی راحت با یک فوت !! پاک سازی میکننش و میخورنش ولی من نمیتونم و باید رو این کار کنم و بخورمش !
یا تو دستشویی همش میترسیم میکروب ها و نجاسات دستشویی بهمون نخوره همش صدبار پاهامونو میشوریم در صورتی که خوب بخوره هیچ اتفاقی برای سلامتی بدنمون نمیفته ، مگه ادرار چیه؟ یه ماده شیمیاییه دیگه...
هر روز یه کار غیر ممکن رو انجام بده...
من قدیم از ارتفاع هم میترسیدم عینهو همینه ، ولی بعد رفتم یه جایی هی خودمو از بالا مینداختم تو اب رودخونه ، کم کم ارتفاع پرشمو بیشتر کردم الان دیگه از ارتفاع نمیترسم... باید خودتو بندازی توش ... :72:
تو میتونی دوست من :72::72: