-
اینجا فقط مسئله درآمد نیست جایگاه مرد باید در خانواده مشخص باشه این جواب شما اصلا بهم حس خوبی نمیده.اینکه خودش دنبال کار نمیگرده دلیلش چیه؟
وضعیت یه مرد متاهل با یه مرد مجرد متفاوته مسئولیت های متفاوت و شرایط متفاوتی هم دارند این موضوع را بسیار جدی بگیرید بانو
جواب پست من را ندید چون تایپیک بهتره منطقی جلو بره و از حالت محاوره ای خارج بشه.پیشنهاد من بشما اینه که عضویت انجمن ازاد بگیرید و این مشکلتان را بصورت خصوصی با مدیر و مشاورین سایت مطرح کنید:72:
http://www.hamdardi.net/payments.php
حق اشتراک يکماهه انجمن آزاد 10000 تومان
حق اشتراک 3ماهه انجمن آزاد 28000 تومان
ولي بهتره که سه ماهش را پرداخت نماييد
چنتا حسن داره.
1.بصورت انلاين مشاوريد سايت در اختيار شما هستن و لازم نيست وقت بگيريد يا از منزل خارج بشيد.
2.قيمت مناسب نسبت به بيرون
3. از همه مهمتر حداقل خيالت راحته سايت داراي مشاورين متخصص و باتجربه اي هستش
حتما باید با شوهرت بصورت درست و صریح همراه با احترام صحبت کنید.جراتمندانه باید رفتار کنید.البته این فقط یه پیشنهاد شخصیه
-
سلام وقتتون بخیر
چطوری می تونم با شوهرم در این باره صحبت کنم و متوجهه شم که از این شکستش درس گرفته و در آینده دوباره تکرار نمیشه؟ و در مورد مدیریت مالی و اقتصادی باهاش صحبت کنم.
اگه مستقیم بگم که مدیریت مالی نداری و ... که نه تنها هیچی درست نمیشه بلکه ناراحتی هم پیش میاد دوست دارم یه جوری متوجهه شه که من نگران آیندهام و دوست دارم که بیشتر حواسش به آینده زندگیمون باشه و بیشتر تلاش و کوشش از خودش نشون بده حتی اگه چیزی عوض نشه ولی اون تلاشش را بکنه که من خیالم راحت باشه که شوهرم اهل پیشرفت و کاره.
تا حالا در این باره باهاش صحبت نکردم حس میکنم اون فکر میکنه از نظر من همه چی خوبه و من هیچ خواسته و انتظاری ازش ندارم !
-
سلام به همدردی خوش امدید . ازدواج یعنی قبول تعهد . یعنی قبول مسئولیت . اول از همه اون دوستتون اصلا خیر خواه زندگی شما نیست . واز روی نا اگاهی یا حسادت زندگی شما رو از هم میپاشه . ازدواج این نیست که زوج در خوشیها کنار هم باشند بلکه در سختیها هم باید پشتیبان هم باشند . اگر بیکاری همسر شما از روی بی عاری و تنبلی وبی مسئولیتی باشه جای تامل داره ولی اگه واقعا دنبالشه و شرایطش فعلا مهیا نشده بهتره صبوری کنید . شما قبل از ازدواج میدونستید که ایشون فعلا بیکاره پس خودتون قبول کردید که باهاش ازدواج کنید . به خاطر بیکاریشون سرش غر نزنید و غرورش رو نشکنید اینطوری اعتماد به نفسش رو از بین میبرید . بلکه اعتماد به نفس بدهید و امید تون به خدا باشه . دعا میکنم خداوند برای همه جوانان بیکارمان کار برسونه . و جربزه کار کردن رو هم در وجودشون قرار بده . (متاسفانه تعریفی که امروزه جوانان ما از کار دارند . شکل یک میز خالی ست )
-
سلام خدمت همه دوستان از همه تشکر میکنم بخاطر راهنماییشون
شوهرم آدم تنبلی نیست یعنی اگه کار واسش جور شه خیلی خوب و دقیق به کارش رسیدگی میکنه
چند ماهی تو یه شرکت تازه تاسیس کار میکرد مدیرش ازش راضی بود ولی متاسفانه شرکت از هم پاشید و تعطیل شد. تازه حقوق اون چند ماه را هم بهش ندادند.
خودش خیلی دلش میخاد بره سرکار میگه منم خسته شدم از بیکاری ولی نمیدونم چرا هیچ حرکتی واسه پیدا کردن کار ازش نمیبینم. همش میگه آخه چطوری و کجا کار گیر بیارم؟!
به نظر شما اشکال داره بره تو آژانس کار کنه خودش قبول نمیکنه من خودم فکر میکنم بخاطر اینکه وضعش قبلا خوب بوده الان دوست نداره بره میترسه دوستاش یا آشنایان ببینن. من چطوری راضیش کنم که بره تو آژانس کار کنه؟؟؟
-
یه روزی داشتم با دوستم که مشاور بود راجه به وظایف مردا در قبال خانوما تو زندگی متاهلی صحبت می کردم،یه حرفی زد که همیشه تو ذهنمه. گفت مرد اگه زنش رو بخواد برای آسایشش هر کاری میکنه.گفت شوهر خواهر من اوایل که ازدواج کرده بودن حقوقش بزور کفاف زندگیشونو میداد.گفت خواهر من تو اون دوران وقتی با شوهرش رفته بود بیرون از یه النگو خوشش میاد و به شوهرشم میگه که چقدر خوشش اومده. گفت بعد اون روز شوهرش تا یک ماه هر روز دیرتر میومده خونه و وقتی خواهرم ازش میپرسیده میگفته میفهمی.آخر سر ،سرماه اون النگو رو برای خواهرم میخره و خواهرم تازه فهیده بوده که بنده خدا بعد کار روزانش میرفته کاگری ساختمان تا بتونه پول جمع کنه.
دوست عزیز شوهر شما باید خودش فکر کار باشه و بخاطر اسایش زنش راضی به هر کاری باشه.دیگه کار آژانس که بد نیست.با نظر دوستمون واحد که گفتن ازدواج یعنی قبول تعهد موافقم ولی این تعهد رو دو نفر در قبال هم دارن. نمیشه که فقط یکی تلاش کنه.شما میگی چطوری شوهرمو راضی کنم؟من جای شما بودم میزاشتم کمی بهش فشار بیاد تا بفکر بیفته .تاوقتی شما قسط و خرجی میدی منم بودم فکر کار نمیشدم.
-
با سپاس از بانو واحد
توی هر زندگی از اینجور مشکلات پیش میاد بعضی مواقع با سختی هایی مواجه هستیم ولی شما هم بهتره صبور باشید بانو ولی ساده نباشید به شوهرت اعتماد بنفس بده روحیشو تقویت کن جایگاه مردانشو بهش برگدون دونفری برید دنبال کار بهش بگید چقدر برای شما باارزشه و بخاطر خودش انتخابش کردید و کنارش هستید خوشحالید از اینکه پیشتونه و احساس خوبی دارید و دوست دارید خوشحال ببینین ایشونو کلا بهش دلگرمی بده و درعین حال هم دنبال شغل باشید.بهش اصرار نکن فقط تشویقش کن در مورد رفتن به آژانس هم تشویقش کن بعنوان یه شغل موقت بهش پیشنهاد بده تا شغل جدید پیدا بشه.:72: مثلا چنتا شغل را با همدیگه بهش پیشنهاد بدید کار توی آژانس هم بینشان باشه در هر صورت سعی کن احترامش حفظ بشه این مشکلات رفع میشه ایشالله بزودی این سختی ها باعث میشه زن و شوهر بهم بیشتر نزدیک بشن و قدر زندگیشان را بیشتر بدانن.