سلام دوست عزیز.
به خاطر مشکلتون ناراحت شدم.شاید بیشتر به خاطر اینکه یه لحظه تصور کردم اگر با نامزد سابقم ادامه میدادم آینده ایی مثل شما داشتم!!!
اینکه شما بهترید( به گفته خودتون) و همه متاسفانه این موضوعو به زبون میارن و نمیدونن چقدر باعث شکاف بین شما میشن.
اینکه همسرتون سیگار میکشن و خیلی به خودشون رسیدگی نمیکنن
اینکه با یه آقایی به اشتباه وارد رابطه شدید که باعث شده مهر تایید بخوره روی انتخاب اشتباه همسرتون
اینکه همسرتون یه آدم فوق العاده زن دوسته که تشنه محبت شماست و شمارو کلافه کرده...
ووووو خیلی چیزای دیگه دست به دست هم داده که خسته کنه شمارو از بودن در کنار همسرتون.
اینا رو درک میکنم. من مطمینم مشاور خیلی بهتون کمک میکنه. به شما برای بیشتر دوست داشتن همسرتون و اصلاح خودتون و به ایشون برای رسیدن به یه فرد ایده آل برای شما.
بهتره با همسرتون صحبت کنید، اما خیلی مراقب باشید از این موضوع که فکر میکنید از ایشون برترید حرفی نزنید یا حتی با نگاهتون هم این موضوع رو بهشون نرسونید، غرورشون میشکنه.شاید ایشون هم از این وضع ناراحته و توی خودش میریزه.ایشون یه مرده، دوست نداره همیشه همه بگن چقدر خانومت سر تره و ...
در مورد اون آقا هم ، بهتره عکسها و یادگاریاشونو از بین ببرید.
خواهشا، خواهشا و خواهشا انقدر به زبون نیارید که همسرتونو دوست ندارید و اون آقا رو دوست دارید، تو هر متنی که میذارید 10 بار میگید این موضوعو و مطمینا در طول روز هزار بار تو ذهنتون تکرارش میکنید. این بدترین سم برای شرایطه حاضره و شدیدا به این حس بدتون نسبت به همسرتون دامن میزنه.
اون آقا الان دست نیافتنیه که جذابه، از کجا معلوم اگر با ایشون هم می بودید یه روز نمیگفتید دوستش ندارید؟ نه اون آقا هر مرد دیگه ایی.شاید مشکل از تنوع طلبیه شما باشه. من نمیگم قطعا همینه، اما بشینید از زوایای مختلف چک کنید همه چیو. اینو به این خاطر گفتم که شما میگید حتی پسرتونو دوست ندارید. پس همه چی بر نمیگرده صرفا به برتر بودن شما نسبت به همسرتون و انتخاب اشتباهتون که هزار بار تکرارش میکنید.
شما انقدر محبت دیدید از همسرتون و انقدر همیشه در دسترستون بودن که ازشون زده شدید.
در ضمن مشاور هم به هیچ عنوان صحبت مراجعه کننده اشو انتقال نمیده، این اصل اولیه ایی هست که هر مشاوره ایی یاد میگیره و ملزمه رعایت کنه.خیالتون راحت.
به امید روزهایی که عاشقانه منتظر آغوش مهربون همسرتون باشید. :72: