شما الان بهش حقیقت رو بگید و جدا بشید ممکنه 1 روز یا یک هفته یا یک ماه یا یکسال زجر بکشه و در نهایت اوضاعش خوب بشه
اما اگه بدون عشق ازدواج کنی و نیازهای عاطفیشو نتونی تامین کنی سالها این آدم رو زجر خواهی داد و اگر کار به طلاق برسه نابودش میکنی
خدا حواسش به بنده هاش هست ، اگر شما ازدواج نکنی شاید یکی چند برابر بهتر رو در مسیرش بذاره تا خوشبختش کنه
اما سوال مهم من از شما اینه که فرض میکنیم اون دختر پر از مشکلات مختلفه و در شرایط ایده ال برای ازدواج با شما نیست
اما بنظرتون حال و روز شما کاملا مناسبه و همه چیتون میزونه
اگر جوابتون مثبته چرا تا 36 سالگی ازدواج نکردید ؟
...
اما صحبتی هم با خانم شیدا دارم:
شما و مابقی دوستان وقتی دختری رابطه دوستی رو تموم میکنه تشویقش و تمجیدش میکنید و کلی تشکر میکنید ازش که کار به رابطه جنسی نرسیدهنقل قول:
ازدواجشون غلطه
اما توجیه نکنند و این بازی را با کس دیگه ای نکنند
برای یافتن ریشه های این رفتارشون و درمان به روانشناس مراجعه کنند
رفتار غلطشون را با این توجیهات رواج ندهند و به بقیه القا نکنند که عادیه
ایشون یه آدم داغون و مشکل دار را گیر آورده
نیاز خود قهرمان انگاریش را باهاش ارضا کرده
اعتماد به نفس خودش را بالا برده (که بله من هم مرد هستم و توانایی کمک به دیگران را دارم و .... )
اما یکبار تا حالا به این فکر کردید که اون دختر در تمام مدت یکیو پیدا کرده که نیازهای عاطفیشو تامین کنه و بازیچه اش بشه اون موقع از نظر شما چیزی که بده روابط جنسیه و مابقی اتفاقت اصلا مهم نیست
خیلی از دختر ها هستند که دنبال رابطه دوستی هستند تا نیازهای مختلفشون رو تامین کنند و با اینکار اعتماد به نفسشون بالا بره که بله من خیلی مورد علاقه پسرهام و خیلی محبوبم و ... و یکی رو پیدا میکنن که کلی خرج تلفن رو دستش بذارن و خرج کافی شاپ و کادو و ازش بعنوان یک حمال و یک راننده شخصی هم استفاده میکنند بعد وقتی که نوبت پسر میشه برای تامین نیازهاش مثل آدامسی که تلخ شده تفش میکنن بیرون
مورد مشابهhttp://www.hamdardi.net/thread-35937.html که در انتها هیچ کس به اون خانم نگفت چرا دوساله با اون پسر دوستی و تو هم کار اشتباهی کردی و ... و مطالبی که اینجا فقط بیان میشه و بس
خیلی از این موارد بودند که مورد تشویق شما دوستان قرار گرفتند اما حالا که این آقا جنسیتشون متفاوت هست حرف های قبلی خودتون رو فراموش کردید ؟ حالا دیگه بازی با عواطف و سرکار گذاشتن یکی دیگه کار بدی شده