-
سلام دوستان .چند سوال پیش اومده واسم سحر با عمه من صحبت کرد 16روز پیش و گفته من نامزد کردم دیگه حسی به مهرداد ندارم .ولی یه چیزایی واسم سوال من یه وبلاگ داشتم که حذف کردم کهالان امار بازدیدش هروز چک مبکنم روزی چند بار سر میزنه به وبلاگ که مطمنم خودشه و اینکه تو دو هفته پشت سر هم با خط های دوستش و دختر عمش پیام لطفا بامن تماس بگیرید فرستاد قرار بوده حلقه که واسش خریدم قرار بوده قرار بوده ارسال کنه تو این دوهفته هنوز ارسال نکرده دلیل اینکاراش نمیفهمم ؟؟؟ دوستان چه برداشتی میکنید کسی که نامزد یا دوست پسر داره چه نیاز این کارهارو بخواد انجام بده ؟
-
سلام دوستان تورو خدا کمکم کنید از این بد بختی در بیام
راستش من با سحر 2 ماه بیخبرم اخرین باری هم که اس داد زمانی بود که میخواستم برم کربلا
یه حلقه داشتم پیشش که خودش اصرار داشت بفرسته حتی ادرس گرفت گفته بود میفرستم ولی هنوز نفرستاده دلیلش چیه ؟
میخوام برم محلشون تحقیق کنم ببینم ازدواج کرده یا نه اگه ازدواج نکرده بود چیکار کنم ؟چجوری دلش بدست بیارم؟اگه ازدواج کرده بود چجور فراموشش کنم ؟راهنماییم کنید
یادم اومد اومده بود به خواهرم گفته بود من حتی الان با شوهرم مشکل دارم بعد دوماه که عقد کردم ؟
چرا به خواهرم گفته بود من به مهرداد اعتماد دارم به شوهرم اعتماد ندارم ؟
چرا خواهرم بهش گفته بود بزار مهرداد بیاد خواستگاری اون جوری جواب بشه بهتره ؟
دوستان چیکار کنم نمیتونم فراموشش کنم کمکم کنید
-
نیازی نیست برید محلشون و رفتارهای غیرمعقول و سبک داشته باشید.
خواهرتون (اگر سنشون مناسبه) یا مادرتون تماس بگیرن با منزلشون و از مادرشون اجازه رفتن برای خواستگاری بگیرید.
نمی فهمم شما پسرها چرا راه به این سادگی را اینقدر پر پیچ و خم و با دست انداز می کنید.
-
ااجی شیدا از اول داستانم خوندی یا نه ؟
یعنی ازدواج نکرده ؟
-
خب اگر ازدواج کرده باشه، مادرش می گه دختر ما نامزد داره.
-
اجی اگه ازدواج کرده چرا حلقه نفرستاده ؟چرا نمیزاره برم جلو ؟
-
یعنی واقعاااا اصلا متوجه نشدید خانم شیدا چی گفتن؟
برید خواستگاریشون کاملا رسمی!
به بقیه اش کار نداشته باشید!
اگه ازدواج کرده باشن تکلیف شما مشخصه!
اگه هم ازدواج نکرده باشند و شما رفتید خواستگاری جواب منفی شنیدید به انتخاب ایشون احترام بذارید.
دیگه فراموششون کنید ایشون بشما فکر نمیکنند.
درکل راه خیلی خیلی خیلی راحته! خواستگاری!
به جواب تمام سوالاتتون و در خواستگاری رسمی، خواهید رسید! .
نیازی نیست شما واکنش های ایشون و همش بنویسید از همه بخواهید تفسیر کنند! چون اگه اینجا پنجاه بار تفسیر هم بشه! !!باز هم تفسیر پنجاه یکمی میمونه که ممکنه تفسیر این خانم باشه!
پس شما اینطوری فقط وقتتون تلف میکنید بجواب نخواهید رسید.
راه درست فقط خواستگاری رسمیه همین!