سلام آقای inventor
می دونم شرایط خوبی ندارید...
اما خب زندگی همینه دیگه....
فرشته اردیبهشت خیلی راهنمایی خوبی به شما کرد...
می دونید چیه؟ من فکر می کنم اون دختر شما را از نظر منطقی مشابه خودش می دیده اما از نظر احساسی نتونسته با شما کنار بیاد.
چون اگر احساس خانم ها به کار بیفته دیگه نکته غیر منطقی را هم منطقی می بینند...
ببینید شما خودتون هم دو بار جواب منفی دادین پس به طرف مقابل هم حق بدین که به شما جواب منفی بده...
خواستگاری یعنی همین...
شما چند جلسه با هم صحبت کردین؟
این قسمت که گفتند شما خشن به نظر می آیید را صبر کنید! من الان یه تجربه در این زمینه دارم!
من یکی از خواستگارام جلسه اول واقعا به نظرم خشن میامد... یعنی اصلا فکر نمی کردم این آدم احساس داشته باشه! این قدر که جدی صحبت می کرد و این قدر رسمی...
آخر جلسه تو خصوصیاتش به من گفت که دوستاش بهش می گن خیلی احساساتی هستی! منم این قدر تعجب کردم! (می خواستم بگم مگه شما احساسات هم دارین اصلا؟!!!) ولی گفتم واقعا احساساتی هستین؟!!!
گفت بله خیلی... چه طور مگه؟ نا خوداگاه از دهنم پرید آخه من خیلی از شما ترسیدم! همش در مورد درس و... صحبت می کنید. خندش گرفت.
جلسه بعد خود واقعیش بود و با سوالاتی که ازش کردم نظرم خیلی درموردش عوض شد و بعدا فهمیدم این آدم چقدر رومانتیک بوده اصلا! و همه اینو می دونند! خیلی هم روحیات لطیف داشت و حتی اهل شعر هم بوده...
به نظرم اگر واقعا همچین قضاوتی کردند می تونید بهشون بگید:
من به جواب شما هرچی که باشه احترام می ذارم اما می خوام یک چند جلسه ای هم با هم داشته باشیم.می دونم خواستگاری سنتی فرصت درستی به آدم برای شناخت نمی ده و خانم ها دیرتر می توانند پی ببرند... حقیقت این هست که من تو این چند جلسه فکر می کردم حیا حکم می کنه جدی تر باشم فکر می کنم به نظر شما این طور رسیده که خشن هستم...
فقط چند جلسه با هم بیشتر آشنا بشیم و اگر باز هم شما جوابتان منفی بود دیگه من به نظر شما احترام می ذارم...
تو جلسه بعد ازش بپرسید چرا به نظرش خشن میامدین؟ و خوب گوش کنید. بهش بگید چقدر احساساتی هستین... از چیزهایی که تو احساساتتون دخیل هست بگید... مثلا وقتی ناراحت می شید چی کار می کنید؟ چه چیزهایی خوشحالتون می کنه؟ کجاها با شما یاداور خاطراتتونه و... روحیاتتون را براش بگید... بگید تنها چیزی که به شما نمی خوره خشن بودنه و چقدر تعجب کردین...
ولی باز هم دل و قلوه ندین ها! فقط توصیف روحیاتتون...
اگه خواستین به من توضیح بدین در مود چه مطالبی با هم حرف زدین و نحوه پاسخگوییتون چگونه بوده و اون خانم روحیات و نحوه پاسخگوییشون چگونه بوده؟
موفق باشید