-
شوهرم ذاتا زیاد بد و خراب نیست اما از یه کارایی بدش نمیاد مثل مصرف مواد یا رابطه با دخترا و زنا.اگه اطرافیانش اینطوری باشن اونم رنگ عوض میکنه
میخام پیش هم باشیم تا اون آدمای کثیف اطرافش نباشن
از طرفی هم منم بیکارم و بارها خودشم پیشنهاد داده مغازه بزینم و با هم کار کنیم
به عبارتی میشه هم کمک هم کنترل هم حفظ زندگیم
-
عزيزم فكر خوبيه حتما انجامش ب ده لازم نيست از يه شغل با سرمايه زياد شروعك ني مثلا يكبار مصرف فروشي بزن. سرمايه زيادي نمي خواد الانم محرم داره شروع ميشه و كلي ميتوني بفروشين
دركل مردم خيلي مصرف مي كنن من تو نخ مغازه ها مي رم ميبينم هميشه مشتري دارن.
فقط يه پول پيش ميخواد با مقداري وسيله و يه ميز كه جنس روش بزاري مشتري برداره اگه ويترين دسته دوم هم پيدا كني بشه حالت پشت دخل كه چه بهتر
بگرد ببين چه شغلي پول توشه و سرمايه هم كم مي خواد
بعدا پول دستت اومد مي توني يه شغل ديگه بزني
-
سلام
12 روز میشه که شوهرم نمیره سرکار
کارش شده خوابیدن
همش میخوابه و دنبال هیچ کاری نمیره
تا حرفی هم میزنم میگه امروز اصلا حوصله ندارم باشه از فردا صبح زود بیدار میشم ومیریم دنبال کارا
منم چی بگم؟خودم گفتم نره سر اون کار
هم پشیمونم هم راضیم که نمیره اما دارم بیشتر غصه میخورم
هرروز تا 11 میخابه.امروزم که گفت کلا میخام تا 3 یا 4 بخابم
تو این وضعیت من چیکار کنم؟با قهر و دعوا که کاری درست نمیشه
-
سلام دوست عزیزم
واقعا اعتیاد یک درد بی درمان هست.لطفا به سوالهای من پاسخ بدید چون من نمیرسم تاپیکهای شما رو بخونم
شما چند سالتونه و همینطور همسرتون؟
چند وقته ازدواج کردید؟
فرزندی دارید؟
همسرتون به چی اعتیاد دارند؟
-
من 25 همسرم 29
2ساله ازدواج کردیم و فرزند نداریم
تریاک رو میدونم اما شاید چیزدیگه ای هم باشه
-
شارلوت جان به هیچ وجه باهاش بحث نکن
فقط بامهربونی...
حس مردونه رودرش بیدارکن...
بهش بگوتوتکیه گاه منی...
یه جورایی بهش امیدبده...الان که خونه ست چیزی مصرف میکنه؟یعنی دیدیش تاحالا؟
-
متاسفانه من در ارسال پست محدودیت دارم.من به صورت کلی جوابتون رو میدم
فقط یک فرد که در زندگی اعتیاد بوده میتونه حس و حال شما را درک کنه مثل انتظار کشیدن ها,سردی ارتباط ها ,بد قولی ها و هزاران درد و ناراحتی دیگه
سر کردن در زندگی اعتیاد بسیار دردناک و وحشتناک هست و واقعا نیاز به یک اراده آهنین داره.اگر همسرتون اعتیاد به تریاک داشته باشه خوب درجه بسیار بالاتر و بهتری نسبت به مواد صنعتی چون شیشه و کراک و...دارد.شما دو راه پیش رو دارید:
1.تحمل کنید و در کنار همسرتون بمونید تا ترک کنه
2.از ایشون طلاق بگیرید و برید دنبال زندگی خودتون
من احتمالات هر راه را بهتون میگم و در نتیجه خودتون تصمیم گیرنده هستید
1:با وجود علاقه و عشقی که نسبت به همسرتون دارید در نگاه اول و تصمیم اول توی این زندگی میمونید و ترجیح میدید که کنارش باشید و کمکش کنید که ترک کنه.اگر اعتیاد به تریاک داشته باشند که این راه با کمی سختی امکان پذیر هست اما به چه شکلی؟شما به هیچ عنوان نباید ایشون رو کنترل کنید و سختیهایی را بکشید تا همسرتون به زندگیش برگرده.من شما را تحسین میکنم که مصرفش رو به روش نمیارید و همینطور به کار خودتون ادامه بدید.یک کلاسهایی هست به نام نارانان که من به شما پیشنهاد میکنم حتما حتما در این کلاسها شرکت کنید و اونجا یاد میگیرید که در زندگی یک معتاد باید چه روشهایی را به کار بگیرید.ممکنه بارها سرخورده بشید,اعصابتون داغون بشه که الان هم هست,به جسمتون آسیب برسه.چند بار ترک کنه و باز برگرده به سمت مواد
2:راه دوم طلاق هست که ابتدا بگم اگر فهمیدید اعتیادشون به مود صنعتی هست بهترین کار جداشدن از ایشون هست و هرگز به فکر زندگی با چنین فردی نباشید.من تمام حرفهایی که میزنم از روی تجارب شخصی هست و با اطمینان صحبت میکنم.حتی اگر یک شخص ترک هم کنه همیشه ترس از دست دادن زندگیتون رو دارید و این ترس به طرز وحشتناکی آرامش رو ازتون میگیره
شاید حرفهای من مقداری سنگین باشه و خیلی ها تایید نکنند اما با این وجود من بهتون میگم برای این که بهتر تکلیف زندگیتون رو مشخص کنید ابتدا به کلاسهای نارانان برید و سپس تصمیم بگیرید.راستی یادم رفت بگم اصلا بچه دار نشید تا تکلیفتون مشخص نشده
براتون آرزوی موفقیت دارم
-
چقدر حرف زدن راجع به طلاق راحت شده.خانم محترم هر آدمی نسبت به یه آدم دیگه متفاوته.همه چیزش.این چه پیشنهادیه میدید.فرتی میگن طلاق بگیرید من تجربشو دارم.از کجا میدونید مصرف اون بدبخت چیه و چقدره که اینقدر سریع حکم میدید.خانم محترم شما هم به فکر راه حل مناسب باشید.من تجربه ای ندارم ولی برای زندگیتون بجنگید.راه اول و راه دومی نیست بلکه تنها یک راهه:ترک دادن.تمام زندگیها مشکلات داره خوب مشکل شما هم این هست.
-
سلام.کمک کردن به یک فردمعتاد هم سخته هم راحت برای افرادی که تجربه اعتیاد وترک نداشتن راحت نیست وخودافرادمعتادهم زیاد تاثیری ازحرفای غیرمعتادین نمیگیرن.بهترین کاراینه ازفردی که قبلامعتادبوده وترک کرده کمک بگیری تابیادباشوهرت صحبت کنه طوری باشوهرت هماهنگ کن وقانعش کن که ناراحت نشه. خوبه درکنارش موندی واعلام حمایت کردی.شوهرت اگه ترک جسمی کنه راحته (توی ترک جسمی وحتی بعدا باید دور قرض وداروهای مسکن ومخدر دارمجاز رو هم خط بکشه مث استامینفن وکدوئین ،بیخیال ترک بامتادون هم بشه دوره ترک جسمی بین ۱۵تا۲۱روزه حالایاتوخونه یاتوی کمپ ترک میکنه ولی بایدباخودش روراست باشه )ولی ترک روحیش نیازبه مهارتها وراهکارهاوحضور درجلسات داره.شنیدن کی بودمانند دیدن.امیدوارم خودشوهرت از روال گذشته کاملاخسته شده باشه تا آماده پذیرش حرفهای جدیدباشه.فریبی که شوهرت ممکنه بخوره اینه بعد چند روزفکرکنه دیگه نجات پیداکرده واعتمادبنفس کاذب پیداکنه باید نقطه ضعف خودش روبپذیره وبامهارت های تجربه شده قدم برداره
-
طلاق گرفتن راحت نیست Mr DaNi و من هم تجربه زندگی اعتیاد را دارم و اگر اینطور نبود هرگز به وضوح در موردش نمیگفتم.فقط کسی که در زندگی اعتیاد هست میفهمه چی به سرش میاد.این خانم میگه شوهرش عاجز نیست پس تا خودش نخواد ترک نخواهد کرد و این خانم نمیتونه براش کاری کنه
همه ما با هم تفاوت دارم اما مصرف شیشه یا مواد صنعتی برای همه مخرب و خطرناک هست.بهتره که سطح آگاهیمون رو بالا ببریم و ببینیم که در اطرافمون چی میگذره
من به این خانوم پیشنهاد دادم راه حلها را بررسی کنه و البته گفتم به کلاسهای نارانان که ویژه خانواده های معتاد هست بره تا اون جا با همه چیز آشنا بشه و مصرف همسرش را تشخیص بده
خیلی کم از افردی که مصرف دارند ترک کردند و پاک موندند.یه وقتایی باید معتاد همه چیزش رو از دست بده تا پاک بشه و این ممکنه سالها زمان ببره البته برای چندمین بار میگم مواد صنعتی.همسر من بارها ترک کرد و من از هیچ کمکی دریغ نکردم اما در نهایت جدا شدم چون بیشتر از این توان مبارزه نداشتم و الان بابت این کار خدا را شکر میکنم علی رغم اینکه عاشقش بودم ولی تمام شد و عادی زندگی خودمو میکنم و بهترین موارد برای ازدواج را دارم
نباید اجازه بدیم ترحم و دلسوزی به حال معتادی که در بند مواد اسیر هست و نمیخواهد ترک کند زندگی و آینده ما را خراب کند
معتاد مجرم نیست فقط بیمار است و من به چشم بد نگاه نمیکنم
قدری بهتر و واقع بینانه تر همه چیز را نگاه کنیم