RE: من واقعا به کمک احتیاج دارم
سلام دوسته خوبم...به نظر من شما باید با واقعیت روبه رو بشی....ازدواج مسلما خوبه....والا پیامبر به این امر مقدس سفارش نمیکردن....ولی الان شما با غصه خوردن میتونید کاری کنید؟غصه خوردن نتنها برای شما فایده نداره باعث میشه شما سلاتیتونم از دست بدین...کاری که به نظر من باید الان انجام بدین اینه که اعتماد به نفستونو بالا ببرید....با مطالعه....ورزش کردن...شما 32 سالتونه...چون ازدواج نکردین این نباید باعث دوری شما از جمع همسنو سالاتون بشه که ازدواج کردن....شما چون احساس میکنید نسبت به دوستاتون یک پله عقب هستید بیشتر باعث این مسئله شده...مطالعه کنید...تو جمع دوستاتون و همکاراتون خودتون شرکت کنید حتی نظر بدین.....به خودتون اندامتون و زیبایی پوستتون بیشتر از قبل اهمیت بدین...تازگی و طراوت پوست و اندام زیبا باعث اعتماد به نفستون میشه.... سعی کنید لباس های زیبا بپوشید با رنگهای شاد....کتاب بخونید وقتی دوستاتون از مشکلاتشون راجب رابطشون با شوهرانشون و بچه هاشون بحث میکنن راه کارای مفید ارائه بدین.....البته اگر دوست مجرد دارین رابطتونو با ایشون بیشتر کنید....افکار منفی رو از خودتون دور کنید...اگر باز هم با پیشنهاد دورغین اقوام و دوستان روبه رو شدین سریعا جواب منفی بدین....دوسته خوبم ما نمیتونیم دیگران رو تغییر بدیم اما خودمونو میتونیم....شما باید خودتو قوی کنی که در برابر حرفا و نگاه های دیگران اعتماد به نفستو از دست ندی و ناراحت نشی....شما تا زمانی که خودتون با این مسئله کنار نیاید نمیتونید با دیگران رابطه خوب و حسنه داشته باشید...منزوی میشید....اما این خود شما و طرز فکر شماست که باعث دوریه شما از دیگران میشه..... موفق باشید
ممکنه مسئله دیگری رو اینجا مطرح کنم ؟
من کتابهای روانشناسی زیاد میخونم و کلا به این مسائل علاقمندم ولی یک مشکل جالب و عجیب دارم و اون اینه که به هر چیز خوب که فکر می کنم یا روش تمرکز می کنم برای شخص دیگری مثلا یکی از اقوام یا دوستانم همون اتفاق می افته ولی برای من نه ؟!!!!!
ما بدخواه کسی نیستیم ولی این موضوع منو عصبی و نا امید میکنه و کلا فکر کردن به اون موضوع رو میذارم کنار.
کم کم دارم به فواید مثبت اندیشی شک می کنم! همه چیز دقیقا وارونه میشه !
سلام عزيزم
من برات پيغام خصوصي گذاشتم، خوشحال ميشم جواب بدي.
mania جان سلام
ببین اینجا چند نفر دوستت دارن و به مشکلت فکر می کنند مطمئن باش در دنیای واقعی می تونی دوست های بیشتر و صمیمی تری پیدا کنی:122: بدون که هر کسی تو زندگیش مشکلاتی داره دوست های ازدواج کرده تو هم مشکلات خودشون رو دارن اما این به این معنی نیست که نمی تونن دوست های خوبی برای تو باشن . ایمان داشته باش خیلی ها حرف هایی که می زنن بدون قصد هست سعی کن چشم هات رو بشوری و جور دیگه ای ببینی
انسان ها و دوست های دور و برت رو دوست داشته باش باهاشون با صمیمیت برخورد کن و از خطاهاشون راحت بگذر حتما احساس میکنی که قلبت باز شده:43:. راستی به چیزهای خوبی هم که داری بیشتر توجه کن و خدا رو به خاطر داشتن نعمت هات شکر کن .:203: هممون منتظریم شادی و خوشحالیت رو ببینیم.حتما خبرمون کن:72::72:
به یک مجلس عروسی دعوت شده ام ، عروس حداقل ده سال از من کوچکتره ، دو سال پیش عروسی خواهر بزرگش بود امسال خودش .با همه علاقه ای که بهش دارم به عنوان یک دختر عمو واقعا قادر نیستم در این جشن شرکت کنم . برای پدرم خیلی ناراحتم چون در هر حال همین یه برادر رو داره و خب می دونم اگه من در عروسی شرکت نکنم اون هم نمی کنه . ولی واقعا برام غیر ممکنه
چرا عروسی و جشن همیشه مال اونها و بیمارستان و جراحی و شیمی درمانی مال من؟
(خواهش می کنم منو با این جمله که شاید موردی در این مجلس پیدا بشه دلداری ندین این اتفاق نمی افته کما اینکه دو سال پیش هم نیفتاد)
یه جورایی با خوندن پست آخریت ازت نا امید شدم و متأسف. یعنی واقعاً ازدواج واسه آدم اینقدر مهمه ؟؟ یعنی هدف خدا از خلقت آدم ازدواج کردن و بچه دار شدن بوده ؟؟ سعی کن یه کم دیدتو به زندگی باز کنی . حداقل اگر ازدواج اینقدر واست مهمه نباید که از ازدواج کردن یکی دیگه ناراحت شی . همیشه از شادی بقیه خوشحال باش . فقط می تونم بگم تا نگاهتو عوض نکنی مشکلت حل نمیشه حتی اگه همین فردا ازدواج کنی .
دوست عزیز
من سابق بر این خیلی تعصبی روی این قضیه نداشتم ولی متاسفانه نگاه مردم جور دیگه ایه نگاهی که تا همین چند سال پیش باور نمی کردم وجود داشته باشه ولی به تدریج متوجه شدم دنیای واقعی با رویاهای من خیلی فرق داره در واقع از دیدگاه همه تحصیلات بالای اکادمیک من هیچ ارزشی نداره بارها شنیدم که میگن درس خوندن که هنری نیست !چند تا بچه داری ؟! حتی گاهی ادمهای تحصیل کرده !
کم کم حس می کنی متفاوتی ، با بقیه فرق داری و حتی اگه خودت هم نخوای منزویت می کنن و اونوقت شروع می کنی به فکر و خیال که چرا ؟ کجای کار اشتباه کردی و وای به اون زمانی که حتی پیش خودت جوابی پیدا نکنی....
سلام دوست من
سعی کن به مسائل دیگری فکر کنی،شما الان این مسئله را در ذهنت در درجه اول قرار دادی.سعی کن جاشو عوض کنی.
مسائل مختلف که دور و برت میگذره را از این مسیر نگاه نکن .چرا عروسی نمیری؟برو.این مراسم ها یا در جمع دوستان بودن برای اینه که ما خودمان را شا د ببینیم.به خودت فکر کن وتفکرات و حرفای دیگران برات مهم نباشه.
هر کسی قسمتی داره دوست من.
من میدونم موفق میشی عزیزم.
خدا در همه حال یاری دهنده ماست.
سلام mania _ f عزیز. ناشکری نکن که خدا قهرش می گیره . به این فکر کن اگه بدتر از این سرت می یومد چی ؟؟؟ دوست خوبم در هر کار خدا حکمتی نهفته است که از درک ما بندگان خارجه. دوست من دیر تر ازدواج کردن به نظرم خیلی بهتر از اشتباه ازدواج کردن است. حالا مثلا ماها که شوهر کردیم چه تاجی به سرمون زدند ؟؟؟!!!!
کمی از این رخوت بیرون بیا. می دونی چرا اتفاق های خوب برات نمی افته چون من مطمئنم وقتی بهشون فکر می کنی از ته قلبت نیستو ته فکرت هنوز مشوشه. ازدواج یک مرحله تکامله که باید به وقتش اتفاق بیافته. دوست خوبم اگه بیماریت اجازه می ده کمی فعالیت های اجتماعیتو بیشتر کن. هم روحیت عوض می شه هم ممکن چندتا موقعیت برات پیش بیاد. حتی می تونی دانشگاه بری. خیلی از آشنایی ها توی دانشگاه اتفاق می افته. وقتی کنج خونه باشی و غصه بخوری از اسمون موقعیت برات پیدا می شه ؟؟؟
mania _ f عزیز اگه به همه چی قلبا مثبت بیاندیشی مطمئن باش شاهد تغییرات زیادی تو زندگیت خواهی بود. همه چیز رو به خدا بسپار که اون بیشتر از هر کسی صلاح بنده هاش رو می خواد
عزیزم به حرف ( عامیانه می گم ) خاله خانباجی ها گوش نکن. اونا چون مهارت ها و توانایی های تو رو ندارند چون می دونند تو از اونا بهتری برای کوبیدت تو و بالا بردن خودشون 10000 تا حرف مزخرف می زنند. اگه فقط ازدواج کردن هنر بود پس چرا ما این همه فعالیت های مختلف دیگه انجام می دهیم ؟ از همون 9 سالگی شوهر می کردیم که دیگه هنرمون کامل و همه چیز تموم بشیم !!!
دوست من ازدواج موفق داشتن و زندگی خوب داشتن مهمه. خیلی معذرت می خواهم ولی حیوانات هم زاد و ولد دارند ، این یعنی اونا هنرمندن؟؟؟ فقط ازدواج و بچه دار شدن نیست که ! چگونگی ازدواج- مهارت زندگی و تربیت فرزند مهمه.
به حرف خاله خانباجی های احمق که فقط ظواهر زندگی رو می بینند گوش نکن که اگه حرفشون اساس داشت ، فکر وانرژی ای رو ه باید برای بهتر زندگی کردن خودشون می ذاشتند نمی یومدن برای فضولی تو زندگی مردم تلف کنند!!!
محکم باش و سعی کن مهارت های زندگی رو هر چه بیشتر یاد بگیری دوست من. چه بهتر 50 سالگی ازدواج کنی ولی زندگی موفق داشته باشی.
موفق باشی دوست خوبم.