نوشته اصلی توسط
deljoo_deltang
میشه بپرسم
1- که چه مدت هست که به جدایی فکر می کنید؟
من از همون 2 ماه بعد از عقدم فهمدیم انتخابم اشتباه بوده، فکر طلاق اومد تو سرم اما جراتشو نداشتم در عین حال دوستش داشتم
ترجیح دادم راه های دیگه مثل زمان دادن و مشاوره رفتن رو برم اما در نهایت حدود 10 ماه پیش مصرانه این موضوعو خواستاز شدم
2- چه راههایی برای مشکلات زندگیت تا حالا رفتید و هر کدوم رو چه مدت ادامه دادید؟
زمان دادن به همسرم تا حالا
مشاوره رفتن (10 جا در طول 8 سال بصورتهای حضوری،تلفنی،اینترنتی)
کار کردن روی خودم و مشکلاتم تا حالا ادامه داره
از همسرم خواستم تمام خواسته هاشو رو کاغذ بیاره
تمام خواسته هامورو کاغذ آوردمو به همسرم دادم
صحبت کردن در خصوص مشکلات و بیان خواسته هام و نیازهام
3- چند بار تا به حال همسرتون رو تهدید کردید و فاصله این تهدید ها و اولتیماتوم دادن ها با هم چقدر بوده؟
متاسفانه زیاد
اما هیچوقت با کسی مطرح نکردم جز همسر
الان خانواده من در جریانن و میدونه من هیچ وقت حرفی که در حد حرفه رو بیرون از حریم خودمون نمیرم بگم پس این تهدیدو جدی گرفته..شایدم فکرمیکنم
4- 3 مشکل اساسی زندگیتون در حال حاضر چیه؟
طلاق عاطفی از سوی من
بی اعتمادی بسیار زیادبه همسرم
مشکلات مالی شدید و زندان رفتنش
5- آیا واقعا همسرتون در مورد زندان رفتنش مقصره و خلافی مرتکب شده و یا از سادگیش براش این اتفاق افتاده؟
مقصره اما خلاف نه.
مثلا یه دسته چک کامل سفید امضا داده بود دست شریکش اونم همونا رو رفت فرم زد(اعتماد بیش از حد)
به در آمد 2-3 میلیون قانع نیست و حتما درآمد 7-8 میلیون باید داشته باشه(طمع بیش ار حد)
همه چیز رو در پول میبینه و بسیار مادیه
حرف کسی رو گوش نمیده حتی در زمان زندان بودن حرف وکیل رو گوش نمیداد و کار و حرفی که خودش صلاح میدونست رو انجام میداد(غد بودن و اعتماد به نفس کاذب)
هیچ وقت تو کاراش قرارداد نمینویسه با کسی
بسیار خحالتی و کمروئه و این خصلت با توی بازار بودن جور در نمیاد
6- چرا تاپیکهایی که تا به حال زدید رو نیمه کاره رها کردید؟ آیا نتیجه ای که می خواستید گرفتید یا صرفا تاپیک برای درددل بود یا ...؟
جواب نگرفتم از دوستان و مشاوره ها رو با مدیر همدردی ادامه دادم
امیدوارم مشکلاتتون به زودی حل بشه و البته این تاپیک رو ادامه بدید شاید به نتیجه برسید.