-
سلام خانم مهربونی
امیدوارم همسرتون تو فعالیت اقتصادی موفق بشه و شما هم همیشه پشت و پناهش باشید:203:
ویزگیهای زندگی کارمندی رو خوب میشناسم
خودمم همین راهو رفتم
همسرتون حقوق ثابتی داره که کفاف زندگی شمارو میده کمی هم اضافه میاد مهمترین چیز اینه که از شر اجاره خونه راحت شید
با سود بانک به جایی نمی رسید
با توجه به اطمینان از حقوق بهترین راه همون وام گرفتن است
راهی که من رفتم سالها قبل و الانم همین طور اینه که بانکهایی هستند که به معدل حساب شما به صورت روز شمار وام میدن
من حقوقم رو که می گرفتم مستقیم میریختم اونجا بعد اروم اروم از کارت اون خرج می کردم این طوری روز به روز از پولتون استفاده می شه
من این کارو با پولم 8 سال پیش تو بانک مسکن کردم بعد وام گرفتم و خونه خریدم (البته اون موقع راحت تر بود)
الانم بانکهایی هستند این کارو می کنند و حتی وام قرض الحسنه میدن (اسم نمی برم تبلیغ نشه ولی خودم حساب دارم اونجا)
زندگی کارمندی و اب باریکه اش فقط با وام و سپس پس دادن اون پیش میره البته نظر منه
نمی دونم همسرتون از کجا و چطوری وام گرفتند؟
ولی اینم یک راهیه
موفق باشید:323:
-
اونگ عزیز ممنونم از راهنمایی تون
واقعاً که درست گفتید و من یه لحظه حس کردم چقدر زندگی شما برای ماهم آشناست. یعنی همه زندگی های کارمندی تقریباً شبیه هم هستش. همون آب باریکه، همون حقوق ماهیانه بخور ونمیر....
بله. حرف شما دلمو قرص تر کرد. ما میتونیم وامی از همین بانک قرض الحسنه ای که داخلش مدتیه حساب داریم و حقوق هردومون به اون واریز میکنیم و البته بانک با کارمزد کمتریه نسبت به سایر بانک ها، استفاده کنیم .
توکل بر خدا.
البته الان اجاره خونه مون زیاد نیست چون مبلغ زیادی رو به عنوان رهن دادیم و مبلغ کمی اجاره میدیم. ولی بازم آزاردهنده است.
.
.
ممنونم ازتون. از شما و همه دوستان که راهنمایی کردن.