-
سلام. به نظرتون کار درستیه اگه به نامزدم بگم که هم تعهد بده. و هم حق طلاق را بهم بده. که این ی تضمینی باشه که دیگه فردا تو زندگی مشکلی پیش نمیاد ?؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر شما نامزدم حق طلاق را به من میده?؟؟؟؟؟ از رانماییهای قبلی دوستان هم واقعا تشکر میکنم. ممنون عزیزان.
-
عزیزم هرکاری الان بخواهی همسرت برات انجام میده ولی اگه زیر یه سقف برین دیگه همه چی تمومه و دیگه نمی تونی درخواستی داشته باشی ... حق طلاق ایده خوبیه ... ولی خیلی دیگه موضوع رو کشش نده و هرچی که میخواهی رو همین الان مطالبه کن
-
سلام چیزی که بیشتر از همه ایجاد مشکل کرده توهینی هستش که نامزدم به بابام کرده و بابام الان میگه من نمیتونم فراموش کنم. یعنی
میگه اون از الان اینکارو کرده فردا معلوم نیست تو زندگی میخواد چیکار کنه.وای خیلی اعصابم بهم ریخته واقعا نمیدونم چیکار کنم. بابام میگه اون
حتی اگه معذرت خواهی هم بکنه من و مامانت دیگه بعد عروسی نمیایم خونه تو. دارم دیونه میشم. واقعا مرگ الن بهتره تا اینقدر استرس و
فشار عصبی را بخولی تحمل کنی. لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
عزیزم حق طلاق امتیاز برای شما بحساب نمیاد اگر خدای ناکرده بعد از ازدواج براتون مشکلی پیش بیاد همسرتون ممکنه بهتون بگه تو که حق طلاق داری پس برو طلاق
بگیر بدی این قضیه زمانیه که شما نخوای طلاق بگیری اونوقت اینم برات میشه یه استرس....
بعدم بعید میدونم همسرت هم تعهدنامه بده هم حق طلاق بده بهت..
ببخشید اگه دوست داری جواب بده: شما فقط مشکلتون سر این قضیه بود؟ همسرتون چه توهینی به پدرتون کردن که پدرتون رو ناراحت کرده؟
-
موضوع اصلی که ما بخاطرش رفتیم حل اختلاف حدفهای مادرش بود که گفته بود دوست داره همه کاره خودش باشه و من حقوقم را بدم به اونا
و خودشون تصمیم بگیرن که چیکار کنن...که ما رفتیم و مهریه را اجرا گذاشتیم. بابای من هم بهشون گفت که دختر من از وقتی عقد تو شده از نظر شرعی تمام خرج دانشگاه و بقیه خرجها با شمایت شما نباید ازین پول بگیرید که. منظورش این نبود که الان پول خرج و مخارج دانشگاه منو بده. فقط قاونشو گفت. اما اون روز که رفتیم حل اختلاف نامزدم بدگشت به بابام گفت کسی که بخواد دخترش را معامله بکنه باید تف بندازی تو صورتش این آدم. ولی بابای من چیز بهش نگفت . اون حالا اومده میگه عصبانی بودم و بهم فشار اومده بود وقتی شما شکایت کرده بودین. من نمیدونم واقعا درست بوده این حرفو برنه?؟؟؟؟؟ حالا بابام خیلی ناراحته.
مامانش زنگ زده بود میگفت برای معذرت خواهی بیایم اما بابام اجازه نداد. میگه به درد من نمیخوره. بعد عروسی بدتر میشه. خواهشا هر کی میتونه راهنمایی کنه.
اگه ادامه زندگی ممکن نیست من بقیه لاه طلاق و دادگاه را ادامه بدم. ممنون.
-
راستش فکر کنم حق با پدرتون باشه واقعا توهین بزرگی به پدرتون شد ....خودت نظرت چیه اونقدری به همسرت علاقه داری که بخاطرش ادامه بدی؟ ببین شرایطتت رو
کاملا بررسی کن منظورم شرایط بعده طلاقه...
-
دوست خوب بهتره به حرف پدرت گوش کنی چون بعد عروسی توهیناش بیشتر میشی. منم مثل شما تو دوران عقد هستم و دارم جدا میشم. از یه توهین شروع و بیشتر شد.
آروم و خونسرد باش. خودتو ناراحت نکن و تصمیم درست رو بگیر.
-
به نظر من هم کار شما که شکایت کردید نابخشودنی هست و هم توهینی که ایشون کردند.
نظر من اینه که طلاق بگیرید چون ظاهرا شما رابطه عاشقانه زیادی هم ندارید و برای خودتون طلاق انگار راحته
-
این آقا رفتاراش یه جورایی بی ادبانه ونامحترمانه هست
دوران عقد بخاد اینجوری بی ابی کنه بع پدر زنش تو زندگی مشترک با زنش میخاد چه جوری رفتار کنه ؟
مادرش گفته بود حقوق شما رو باید اونا درموردش تصمیم بگیرن ؟
خیلی این رفتارا تامل برانگیزه ..
خیلی فکر کن .. الان دوران عقده و یه جورایی دوران شناخت نهایی ..
پس خوب فکر کن.
( لطفا دیگه نگو حقوق من حقوق من ... اصلا قبل از عقد صحبت کردین در مورد حقوقت ؟ گرچه حرف مادش اصلا غیر قابل هضمه .. خودشم همچین حقی نداره چه برسه به مادرش )
-
سلام. از نظراتتون واقعا ممنونم. خودش از اول هم میگفت من با حقوقت کاری ندارم. بیشتر مادرش رو پول من حساس بود . همش میگفت پولهاتو نگه دار خوب خرج کن . تا اینکه دو ماه پیش اومد و بطور علنی به بابام گفت تا وقتی ما قرض و قسط داریم خدج الکی برای چی من پولها باید دست من باشه و من تصمیم لگرم چه زوری خرج بشه.ولی الان اومده میگه خب تو اگه نمیخوای اینجوری باشه برو هر جور دوست داری رندگی کن اصلا پولتو به هر کی میخوای بده. من دیگه هیچ دخالتی نمیکنم هر جا شما بگید میام و تعهد میدم. اما بابام و کلا خانواده من دیگه قبول نمیکنن خودم هم خیلی مبترسم دوباره بعد عروسی این مشکلات پیش بیاد. نامزدم هم میگه من دیگه لا پول تو کار ندارم خودم زندگی را میچرخونم. ولی من الان دیگه تصمیم به جدایی گرفتم. خواهشا هر کی میتونه راهنمایی کنه. چون دادگاهمون نزدیکه. به نظرتون ابراز پشیمونی اونا قابل قبول هستش ?؟؟؟؟؟؟؟ منم مثل هر کسی دیگه دوست ندارم زندگیم بهم بخوره. مایکسال نامزد بودیم و قدار بود تا شهریور عروسی بگیریم و تقریبا همه وسایل هم آماده هستش. ازتون میخوام راهنمایی کنید . آیا قابل اعتماد هستن.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟