RE: چي مي بينين كه زن دوم يا چندم ميشن؟؟؟؟
بال تكين
http://qsmile.com/qsimages/104.gif
ممنونم كه حداقل يك نفر توانست زن دوم را درك كند
نمي دانم چرا همه دنبال مقصر مي گردند. وقتي مردي زن دوم گرفت كلي ناسزا به زن دوم مي دن كه چرا اومده شوهر فلاني رو از چنگش درآورده و كلي هم ناسزا به مرده كه چه هوسباز بوده با داشتن زن و بچه رفته زن گرفته. به نظرم سي چهل سال پيش هم مردم همينطوري فكر مي كردند و مشكلات و چالش ها رو بررسي مي كردن بعد از گذشت اين سالها و بالارفتن سطح سواد افراد آيا واقعا الان هم بايد از همين ديدگاه به اين نوع مشكلات نگاه كرد. اگر قرار بود با اين زاويه ديد اين دست مشكلات حل شود خوب تا حالا مي شد ديگر. پس بايد عميق تر به مسائل نگاه كرد و آن را حل نمود
اصلا چرا دو نفر از با هم بودن و يا از زندگي با هم ناراضي اند؟! چرا از ابتداي ازدواج فضايي مهيا نميشود تا جوانها با چشم بازت با هم آشنا شده و ازدواج كنند تا دو سال ديگر از باهم بودن زجر نكشند و خيلي چرا هاي ديگر به جاي اينكه بپرسيم چي مي بينن كه زن دوم مي شن؟!
من كاملا با دانه موافق هستم. بسياري از مشكلات ريشه در جاي ديگري غير از حضور يك زن دوم دارد. عذر مي خوام ولي هيچ وقت اگر يك مرد از سمت همسر اول خود ارضا شود( از لحاظ گوناگون) به همچين كاري دست نمي زنه و اگر هم دست بزنه مرده مشكل داره. پس تصور مي كنم عمده مشكل به مرد يا همسر اول برمي گرده.خانوم هستي زماني همسر مثل پنجه آفتاب ايشون رو در منزل هم مي ديديد چه بلايي سر همسرش مياورد يا خير؟!!يا فقط شنيدين؟
سلام. من همسر دوم هستم. روزگاری سرم به زندگی خودم و درس و دانشگاه گرم بود یه روز سر و کله آقایی پیدا شد اونقدر گفت و گفت و از بدیهای زندگی اول و زن و بچه هاش گفت و اونقدر از عشق گفت که بعد از یکسال رسما وارد زندگی ایشان شدم.تازه ایشون قبل از من به دفعات همسران صیغه ای هم داشته و خانم اول چون نقص خودشو رو قبول داشته حرفی نمیزده. حالا وعده وعیدها بماند. از لحاظ مالی هم مستقل بوده و شرایط خوبی داشتم...
حالا من از نظر دور و اطرافیان اون خانم ( البته طبق تعریفهای که ایشون از بنده پیش بقیه کرده) من یک دختری بودم که نه خونواده ای داشته و نه آهی در بساط و شوهر این خانم رو که هم به لحاظ سنی بسیار بزرگتر و هم به لحاظ تجربه هزار الله اکبر! حالا من آمده ام و شوهر ایشان را با هزار فریب از چنگ ایشان بیرون کشیده ام. و هیچ دادگاه علنی هم وجود ندارد که در آنجا دو کلمه در دفاع از خودم بگویم.
الان دارم به سختی این زندگی رو تحمل میکنم. مسخره است زندگی همسر دوم اصلا آبرویی داره؟!! چون من دارن آبروداری میکنم که جدا نمیشم.
خانم هستی زمانی آیا شما راه حلی برای من همسر دوم که شوهرم خاضر به طلاق بنده نیست و میدانم مراجعه به دادگاه در شرایطی که ایشان حاضر نیست مرا طلاق بدهد جز اعصاب خوردی و به میان آمدن همه فامیل و دعوا و شکستن حرمتهاو ...حاصلی ندارد، دارید؟
آخ! دانه جان! یه خورده باهام صحبت کن نمیدونم چطور از اون زندگی اومدی بیرون ولی یه چیزی بگو که دلم آروم بگیره. فکر نمیکنم تو این عالم چیزی حقیر تر از همسر دوم داشته باشیم. حداقل من این طور احساسی دارم .
سلام عزیزم به تالار همدلی و همدردی خوش آمد ی
عزیزم می توانم شما را با تمام وجود درک کنم . همچنین احساسات منفی که داری . اما باید خودت را باور کنی . تو قبل از اینکه یک زن دوم و درجایگاه دوم باشی یک انسان خوب و شایسته هستی که قابلیت بهترین ها را به دور از هر وابستگی دارد . خودت را باور کن . نباید همه چیز خود را زیرچتر دوم بودن از دست بدهی . تو دست دوم نیستی تو یک انسان واقعی هستی مثل همه . حق زندگی داری و اول ا ز همه باید خودت را دریابی تا بتوانی چاره اندیشی درست داشته باشی . به خودت مهر بورز . خودت را دوست داشته باشد . با خودت مهربان باش . همه چیز تو جایگاه زن دومی نیست .
تو کلی توانایی و قابلیت مثبت داری مهم نیست دیگران تو را چطور قضاوت می کنند مهم خود هستی که بدانی یک انسان درست اندیش و درستکار هستی .
هر وقت به ارزشهای وجودی و توانایی های خودت پی بردی راه های فوق العاده خوب هم سر راهت قرار می گیرد دیگر از هیچ چیز نخواهی ترسید .نگاه مردم و حرف مفت و به دور از عدل و راستی برایت مهم نخواهد بود .
خوب خانم محترم شما با خودتان فکر نکردید این اقا که این همه از خانم اولش ( به دروغ یا به راست ) بد می گوید چرا از همسرش جدا نمی شود
شما غیر از این اقا که صاحب اهل و عیال بوده و قبل از شما زنان صیغه ای فراونی داشته کس دیگری را که مناسب شخصیت شما باشد پیدا نکردید
شما که به قول خودتان وضعیت مالی مناسب داشتید و دانشگاه رفته بودید دنبال چه چیزی می گشتید ؟
خوب است قدری منصفانه به این مساله نگاه کنیم
حالا اگه همسر شما بخواهد با خانم دیگری ازدواج کند شما چه احساسی خواهی داشت
آنی عزیز
از همدلیتون ممنونم.شما درست میگین تواناییهام فی نفسه کم نیستند. اما اتفاقاً مساله همینجاست. زنی که احساس میکنه با همه تواناییهایی که داره با همه عشق و علاقه ای که برای زندگی هزینه کرده و... حالا مونده کجای این زندگییه. از دروغهای همسرم که وقتی رو میشه با پررویی تمام 4 تا لیچار هم بارم میکنه و معتقده که اصلا به من ربطی نداره! مثلا همین دیروز تا شب چند بار تلفنی باهم صحبت کردیم اما من نمیدونستم که همسرم خارج از تهرانه! بعد که فهمیدم پرسیدم من نباید اطلاع داشته باشم؟ اما بازهم جوابای بیخود تحویلم داد! میدونید من موندم اگه یه روز شوهرم بمیره تو ختمش باید باشم یا نه. یا اینکه یه ختم جداگونه بگیرم ...مسخره است نه! میبینید ؟ هر کی میمیره از فامیل شوهرم با اینکه عالم و آشکار همه میدونند من هستم ولی من نمیتونم برم. چون آقامون مدیریتشون اینو میگه! اکثر اعیادو من تو خونه تنهام. و ایشون با خانم جان هستند. همون زنی که ایشان همواره به خاطر رفع نقص هاش مجبور بوده به زنهای دیگه پناه ببره. حالا الحمدلله من خاتم الزنانشون شدم . البته راست و دروغ این هم با خداست.
انگار زن دوم هر چقدر هم رسمی و قانونی باشه حق و حقوقش اندازه زنای صیغه ایه. یه عشقی بینمون بود که حالا دیگه اثری ازش نیست. یکسره تهدید میکنه که اگه طلاق بگیری ال میکنم بل میکنم!
تواناییهام برای تنهایی زندگی کردن خیلی بکارم میاد یا در ایام قهر و تنهایی. اما در رابطه با همسرم و در زندگی مشترک به جایی رسیدم که فکر میکنم اراده من کاری از پیش نخواهد برد. هر کاری میکنم نتیجه عکس میده. عشقولانه رفتار میکنم خوشبحالش میشه اما حتی در دراز مدت چندان تاثیری در اصل ماجرا نداره. لجبازی هم که بدتر دیوانه اش میکنه. درووووووووووووووووووووووغ داره منو میکشه!!!!!!!!
با یه آدم دروغگویی که میدونه زنش اونقدر باهوش هست که بفهمه و دیگران و باد و... خبر کاراشو میارن ولی در شبانه روز سیصدتا دروغ میگه چیکار باید کرد؟ من اصلا تو کاراش کنجکاوی نمیکنم ولینمیدونم چرا میخواد آب بخوره دروغ میگه. چپ میره راست میاد میگه اون زن و بچه هاشو دوست داره. گاهی که ازش کتک میخورم و فحاشی هاشو میشنوم چند لحظه همینطوری هاج و واج نگاش میکنم واز خودم میپرسم این همون آدمه که اشک میریخت و با حالت زار و نزار به من میگفت اگه باهاش ازدواج نکنم دیگه امیدی برای زندگی نداره!...
اعضاء محترم لطفا" به تاریخ تاپیک توجه کنید؛
بی دل گرامی اگر درخواست راهنمایی دارید ؛ لطفا" یک تاپیک جدید ایجاد کنید؛