دوست عزیز فقط یه چیزی رو اضافه کنم به نظرات دوستان.. اونم اینه که بهش اس ام اس نزن.. مستقیم و رودررو بهش بگو که شرایط مالیت بهم ریخته و مثلا تا آخر هفته پولت رو لازم داری.. همین
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز فقط یه چیزی رو اضافه کنم به نظرات دوستان.. اونم اینه که بهش اس ام اس نزن.. مستقیم و رودررو بهش بگو که شرایط مالیت بهم ریخته و مثلا تا آخر هفته پولت رو لازم داری.. همین
اصلا به یه عده اگه بعد یه سری کمک ها دیگه کمک نکنی از صد تا دشمن واسشون بدتری
تازه یه مساله ی دیگه هم هست
کسانیکه به آدمهای بدقول در امر پس دادن پول باز هم کمک مالی میکنند و قرض میدن ناخواسته اون آدم رو بی مسئولیت تر و بد بده تر میکنن
پس شمام دیگه به اینها پول نده
دوستان راست میگن
پول زور که نمیخوای بگیری
پول خودته
برو تو چشماش نگاه کن و بگو همین الان پولم رو لازم دارم
دیگه هم پشت دستتو داغ کن به هر کی هر کی پول نده
کلی زحمت میکشی و بجای خواب و تن پروری کار میکنی که آخرش غصه هم بخوری
بایستی زودتر بزرگ بشی و حقتو بگیری گل من
می گی که مبلغ پول زیاد نیست
حالا خیلی راحت برو پیشش و هر چی تعرف کرد بر ندار بگو نمی تونم بخورم ناراحتم و... بهش بگو به پول نیاز دارم اون مبلغی را که قبل از عید دادم بهم بده -خودم الان خیلی نیاز دارم -واقا گیر افتادم- پول زیادی که برای تو نیست -یه کم زودتر بده - همین امروز بده - اگه گفت هفته اینده بگو نه خیلی دیره زودتر جورش کن _اخرش برا هر روزی که گفت یه چک ازش بگیر در وجهه حامل و بعدش بگو این چک را میدی یه جای دیگه که گیر کردی به هر حال ازش یه چک بگیر و زیاد باهاش گرم نگیر
اگه مبلغ پولت در حد 20-30 هزار تومن هست اصرا کن و بهش بگو یعنی اینقدر پول تو کیفت نداری ؟تو کارت نداری ؟ پس من چی کار کنم ؟ نمیشه از یکی بگیر ی کار من راه بیفته ؟
من جمله بندی بلد نیستم دوستای دیگه میان و راهنمایی های بهتر و بیشتری می کنند ولی این چیزایی که قرمز هست را حتما بهش بگو
سلام
دوستان لطفاً تاپیک را به محل بحث تبدیل نکنید
نازنین من از موضوع پول فراتر رفته و یادآوری می کنم که این روحیه و عدم جرأت ورزی را هنوز در رفتارت داری با اینکه ضربه اش را بارها خورده ای و قرار بوده روی آن کار کنی . بهتره از این موقعیتها استفاده کنی