عزیزمن شما نباید حرص بخوری میدونی چرا.. چون اونا بهت دارن حسادت میکنن. این کاملا واضحه... میخوان چیزهای مثبتی که درمورد شما وجود داره رو منفی نشون بدن و اذیتت کنند. تازه تو نباید ناراحت بشی از حرفهاشون باید خوشحال هم بشی چون مثله خار تو چشمشونی و تو یک چیزی داری که اونا ندارن!و از اونها بالاتری چه از لحاظ فکری چه از لحاظ فرهنگی
اگه درمورد وزنت بهت گفتن... بگو که من خیلی خوش شانسم که چاق نمیشم. الان دیگه چاقی مد نیست تو هرجای دنیا که ببینید همه کلی ورزش میکنن تا .هیکلشون مثله من بشه... بگو هیچ جای دنیا هنرپیشه های خوشگل چاق نیستن
بعدش هم تو که سنی نداری.. تازه 23 سالته! مگه قدیمه که دخترا زود شوهر کنن... اگه در مورد ازدواج گفتن... بهشون بگو اون قدیم بود که دخترا زود شوهر میکردن اما الان دیگه اوضاع فرق کرده. من چون تحصیلات و موقعیت اجتماعی برام مهمه نمیخوام حالا حالاها شوهر کنم.. دوست ندارم مثله بقیه خانه داری کنم! بگو این حرفاتون رو هرجای دیگه بگید همه بهتون میخندن انقدر قدیمی فکر نکنید. ازدواج کردن که کاری نداره... مهم اینه که با آدم خوبی ازدواج کنم..من آدم بیسوادی نیستم که با هر کسی که از در اومد ازدواج کنم. میخوام ازدواجم موفقیت آمیز باشه و ازدواج یه مسئله شخصیه که دوست ندارم هیچ کسی توش دخالت کنه و به خودم مربوطه نه به شماها!
ببین مطمئن باش ازدواج هم کنی باز اینا یه چیزی میگن. بنظر من یه بار جوابشون رو بده و دیگه بهشون محل نده... فقط صبور باش و بی محلی کن. اینا خیلی به شما حسادت میکنند... بچسب به زندگیت و تا میتونی پیشرفت کن تا از حسودی بترکن
:wink: