فقط کنجکاو شدم چرا ممنوع الورودید به یه کشور دیگه ؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط کنجکاو شدم چرا ممنوع الورودید به یه کشور دیگه ؟؟؟؟؟؟
سلام...من نمیدونم چرا وقتی یک نفر اشتباهی انجام میده همه میشیم قاضی و حکم صادر میکنیم؟ کسیکه خانم سرکش و امثال این خانوم رو محکوم میکنه خودش خیلی آدم پاکیه؟ کدوم ما تو جایگاهی هستیم که کسی رو قضاوت کنیم؟ والا از خدا جلوتر افتادیم...وقتی تو جای جای قران خداوند خودش فرموده که توبه پذیره مهربانه و وقتی بنده توبه میکنه خدا میبخشش دیگه یعنی ما کسی نیستیم که حرفی بزنیم..سرکش عزیز باید تا آخر عمرش تنها باشه و سرزنش بشه که چی؟ که تو یه مقطع از زندگیش یه اشتباهی کرده و حالا پشیمونم هست اونم بدون اینکه خودمون رو جای اون بذاریم و بدون اینکه بدونیم تو چه شرایطی زندگی میکرده ... میدونید اگر قرار باشه بخاطر اشتباهاتی که ما هم تو زندگیمون میکنیم خدا همینطوری واسمون حکم صادر کنه چی میشه؟
حالا من نمی دونم شما چی کار کردی قبلا ولی این همه آدم 1000 جور کار میکنن آخرش هم ازدواج میکنن
یعنی شما به خاطر اشتباهاتت یه عمر عذاب بکشی؟
اگه ازدواج تو مرامت نیس اون یه حرف دیگه هس
ولی چرا مساله رو اینقدر گنده میکنی
دختر خوب اگه قرار بود همه چی زندگیمون رو بره همه رو کنیم که صفت خدا ستارالعیوب نمی شد
منم با فاطمه و بقیه دوستان که میگن سرکش به زندگی عادی برگرده موافقم
چرا باید تا اخر عمرش تنها بمونه
شما میگید فریب کاریه به نظرتون اگه سرکش فریب کاری نکنه مشکل جامعه حل میشه
سرکش باید به فکرخودش باشه
قضیه Reset به نظرم باید انقدر گفته شه که تو ذهن همه بره عین قضیه هر اتفاق بدی یه اتفاق خوبه اگه ازش درست استفاده کنیم
واقعا حقیقتیه زندگی Reset نداره پس سرکش باید همین زندگی رو از نو بسازه نه اینکه تا زنده هست تنها بمونه فقط به این دلیل که وقتی سنش زیر18سال بوده خلاف داشته؟
سرکش جان(ای کاش اسم واقعیت رو میگفتی)
من تاپیک هات رو کامل نخوندم کل خلاف های تو سیگار و قلیون و مشروب هست؟
من خودم فقط قلیون کشیدم و میکشم ولی به نظرمن حالا که همه چیز رو ترک کردی
خلاف های آنچنانی ای هم نکردی این سه مورد(سیگار قلیون مشروب) خیلی چیز عجیبی نیست پسرا که همه از دم اهل قلیون و مشروب هستن
رابطه جنسی هم که اصلا نداشتی پس دیگه غصه چی رو میخوری؟ که میگی نمیخوام به زندگی برگردم
دوستان من تاپیکش رو کامل نخوندم دقیق نمیدونم چه خلاف هایی کرده با من تند برخورد نکنید
ولی به نظر سیگارقلیون مشروب خیلی خلاف بزرگی نیست البته هست اما غیرقابل حل نیست که آدم بخاطرش ازدواج نکنه اونم حالاکه5ساله ترک کردی
من فکرمیکنم دوستان فکرکردن رابطه جنسی داشتی که انقدر بهت حمله کردن
از من به تو نصیحت تو گذشته نمون و برگرد به زندگی عادی و شوهر کن و براش همسر خوبی باش
خانم mahasty من کل پست های fateme1985 رو میخونم به نظرم شما کاملا اشتباه هستید
من تو کل این سایت کسی رو پخته تر از fateme1985 ندیدم کسی رو ندیدم که بهتر از فاطمه راهکار بده اتفاقا بین کاربرای سایت هم دوست داشتنی هست
شما داری تند میری اصلا درست نیست که کسی که اشتباه کرد رو داغ روی پیشونیش بذارن و اززندگی محرومش کنن
اصن این خانوم میگه مسلمون نبوده و این کارو میکرده و الان مسلمونه...
چرا اینقد تند میرین درباره ی این مساله؟؟؟؟؟
درسته این کارا اشتباه بوده اما الان ترک شده دقت میکنید؟؟؟؟ترک شده...
شما با خواستگارتون مطرح کنید که مسلمان نبودین و قبلش کارایی میکردین که تو دین خودتون غیر مجاز نبوده...بگین که با جنس مخالف رابطه ی جنسی نداشتین و الان توبه کردین و پاک هستین
دیگه تصمیم با طرفتون هست که شما رو بپذیره یا نه
سلام.
شما منو یاد یکی از کاربرای قدیمی این سایت می اندازین.
منظورت از خواستگار سنتی چیه؟
بقیه اعضای خانواده شما چه دینی دارند؟ بهائی؟
خانوادت نمی دونند شما میری دانشگاه؟
کسی که به طور سنتی از دختر خانواده ای با تنوع ادیان خواستگاری میکنه، معمولا چه تیپ شخصیتی داره؟
هیچی نمیدونم. خیلی حالم بده.
من با حرفای fateme موافقم
اتفاقا خیلی هم بهت تبریک می گم چون:
1- از گذشته ات پشیمونی و توبه کردی
2- بعد از نامسلمونی دین درستی رو انتخاب کردی و حالا که انتخابش کردی بهش پایبندی
3- یکی از راه های فرار از گناه خصوصا خودارضایی ازدواج کردنه که شما داری کار درستی انجام میدی
چرا دوستان اشتباهات شما رو انقدر بزرگ می کنن نمیخوام توجیه کنم ولی مهم اینه که شما الان پشیمونی و شرط توبه و پذیرش استغفار اظهار ندامته
مطمئنم خدا شما رو بخشیده چرا که ببعد از این مدت خدا کمکت کرده و تونستی 5 سال پاک زندگی کنی در حالیکه در شرایط سنی حساس تری هستی
دوستانی که میخوان این مسئله رو انقدر بزرگ کنن لطفا جواب بدن:
به نظرتون غیبت کردن گناه کبیره نیست؟؟؟؟ در طول روز بارها مرتکب میشیم و عین خیالمون نیست چرا... چون که از لحاظ عرفی برامون جاافتاده
خیلی راحت دروغ میگیم ولی اسم دروغ مصلحت آمیز روش میذاریم
حالا به نظرتون گناه ایشون در قبال گناهایی که برامون عادی شده خیلی بزرگتره
در مورد شما قضاوت نمیکنم چون کار من و اعضای سایت نیست قضاوت کنیم اجازه بدین خدا خودش در این مورد عدالت رو به بهترین شکل ممکن برقرار می کنه
بهتون توصیه میکنم حتما اگر شرایط ازدواج براتون فراهم شده باشه ازدواج کنید و همون طور که دوستان گفتن در مورد گذشتتون فقط در همین حد بگین که مسلمون نبودین
نمیدونم چرا یه عده میگن راستشو بگو خوبه تاپیکای خانومای سایت موجوده که خواستن صداقت داشته باشن و تمام گذشته رو به همسرشون گفتن و حالا پشیمونن چون فقط ذهنیت شوهرشون رو خراب کردن و زندگی رو برای خودشون جهنم کردن...
دوست عزیز دروغ نگو ولی همه واقعیت رو هم نگو
چون به ضررته
کسی که باید شما رو ببخشه مطمئن باش می بخشه
مطمئن باش که همسر خوبی نصیبت میشه اگر خدا شما رو بخشیده باشه و تا آخر عمر به توبه تون پایبند باشین
زندگی سراسر خوشی و شادی براتون آرزو دارم:72:
ای کاش به سوال سارا جواب میدادی کل خلافات مشروب قلیون سیگار هست؟
نمیخوام بگم این سه چیز خلاف بزرگی نیست اما با توجه شرایط الان جامعه قلیون که واقعا چیزی نیست مشروب هم هیچ تاثیری روی زندگی آیندت نمیذاره سیگار رو هم که میگی5ساله ترک کردی
سوال من اینه از کدوم کار بدت میترسی؟
آخه میگی رابطه جنسی نداشتی پس دیگه کار آنچنانی ای نکردی که
دوستی الان دیگه انقدر زیاد شده که کمتر دخترپسری هستن که دوست دختر دوست پسر نداشته باشن تو مجردیشون
در مورد رابطت با اون دختر هم که میگی فقط هم آغوشی بوده و حتی به بدنت دست هم نزده
این خلاف ها خلافی نیست که آدم بخاطرش ازدواج نکنه تازه حتی اگه خلاف جنسی هم کرده باشه من با راهی که فاطمه داد موافقم
نباید زنجیر گذشته شد
من از این جمله Reset خیلی خوشم اومد
سرکش عزیز Reset در کار نیست پس همین زندگی رو ادامه بده
بقول شوهرمن فوتبالیه که شروع شده نیمه اولش رو3-0باختی اگه بگی خب تموم 10-0میبازی ولی میتونی با تلاش و تصمیم درست4-3 ببری
تو3-0عقبی 10-0 نباز
راه4-3بردن رو دوستان بهت نشون دادن برو و 4-3ببر مطمئن باش4-3میبری حتی3-1و3-2و3-3 هم نمیشه4-3میبری
- - - Updated - - -
ای کاش به سوال سارا جواب میدادی کل خلافات مشروب قلیون سیگار هست؟
نمیخوام بگم این سه چیز خلاف بزرگی نیست اما با توجه شرایط الان جامعه قلیون که واقعا چیزی نیست مشروب هم هیچ تاثیری روی زندگی آیندت نمیذاره سیگار رو هم که میگی5ساله ترک کردی
سوال من اینه از کدوم کار بدت میترسی؟
آخه میگی رابطه جنسی نداشتی پس دیگه کار آنچنانی ای نکردی که
دوستی الان دیگه انقدر زیاد شده که کمتر دخترپسری هستن که دوست دختر دوست پسر نداشته باشن تو مجردیشون
در مورد رابطت با اون دختر هم که میگی فقط هم آغوشی بوده و حتی به بدنت دست هم نزده
این خلاف ها خلافی نیست که آدم بخاطرش ازدواج نکنه تازه حتی اگه خلاف جنسی هم کرده باشه من با راهی که فاطمه داد موافقم
نباید زنجیر گذشته شد
من از این جمله Reset خیلی خوشم اومد
سرکش عزیز Reset در کار نیست پس همین زندگی رو ادامه بده
بقول شوهرمن فوتبالیه که شروع شده نیمه اولش رو3-0باختی اگه بگی خب تموم 10-0میبازی ولی میتونی با تلاش و تصمیم درست4-3 ببری
تو3-0عقبی 10-0 نباز
راه4-3بردن رو دوستان بهت نشون دادن برو و 4-3ببر مطمئن باش4-3میبری حتی3-1و3-2و3-3 هم نمیشه4-3میبری