RE: آيا ميشه كه هوس رو تبديل به عشق كرد ؟
حتما ولی خاطرات دوران هوس بازی موجب میشه که عشق رو گه گاه به کامشون تلخ کنه!!!
البته تو غرب این مسئله کاملا طبیعیه یعنی از سر هوس کلی زندگی می کنن و بعد اگه عاشق شدن ازدواج می کنن با این تفاوت که اونا خاطراتشون زندگی رو به کامشون شیرین هم می کنه چون اونا هوس رو (متاسفانه) چیز کنترل شده ای نمی دونن و در عالی ترین سطح(حیوانی) اونو خوب می دونن.
خيلي ببخشين ولي منظور من از هوس ..... ميل جنسي نيست اصلا ..... منظور من از هوس اينه كه فكر ميكني كه عاشقي ولي نيستي .... مثلا طرفت رو واسه خودت ميخواي ... ميخواي مطابق اميالت تغييرش بدي.....مثلا واسه اينكه از دستش ندي محدودش كني و ....................
دوستان اشتباه متوجه نشين..... من منظورم تمايلات جنسي نيست
حالا فهمیدم اینی که شما می گی خیلی دور از عشق نیست ولی با این حال من چون خیلی اطلاعات کاملی ندارم نمیتونم نظر قاطعی بدم.
از همه دوستان به خاطر نظراتشون ممنون
1 فایل پیوست
سلام رويا جان
من خودم با كسي آشنام كه اين مشكل اختلاف نظرها رو با اون دارم و دوست دارم كه اون عوض بشه اما آدمها به اين سادكي عوض نميشن . ميدوني به نظر من براي اينكه واقعا به هم علاقه پيدا كنين بايد اول ببيني كه ميتونين عاشق هم بشين مثلا ببينين كه چقدر ميتونين دوري همو تحمل كنين يا اينكه فكر از دست دادن طرف مقابلتون چقدر شما را اذيت ميكنه و اگه ديديد كه متوجه شديد اين كارها از دست شما بر نمياد و نميتونين ازش جدا بشين اون موقع توي فكر اين باشين كه با اخلاق هم كنار بياين و با هم به نرمي برخورد كنين و لطافت داشته باشين و همين قدر كه به علاقه هاي خودتون احترام ميگذاريد به طرف مقابل هم همين اختيار روبدين. بعد از گذشت اين مراحل ميتونيد زندگي راحتي داشته باشيد و عاشقانه زندگي كنيد.
در ضمن اينكه شما براي پيدا كردن راهي براي ادامه اين راه امديد خودش يه نكته مثبت خواهد بود و نشانه علاقه شما.:16:
به نظر من اکثر روابط دختر وپسر اولش با اون قضیه ای که شما به اون اشاره کردین شروع میشه و بعدا" این خود دختر وپسر هستن که تصمیم میگیرن از این به بعد رابطه شون چه جوری باشه یعنی اینکه با دید منطقی تر پیش میرن که در اکثر موارد بعدها به عشق منتهی میشه
دوستان عزيز سلام
خيلي ممنون از راهنمايي ها و نظرهاي خوبتون
اين موضوع تقريبا فراموش شده بود ولي شما زنده اش كردين.
خودمم به اين نتيجه رسيدم كه اگه بخواي ميشه ولي به شرطي كه دو طرف بخوان نه اينكه يكي بخواد و اون يكي نخواد
باز هم از نظراتتون خيلي خيلي ممنونم
موفق باشين