سلام من به عنوان يک دختر ، به اين موارد اهميتي نميدم و مطمأنن شخصيت يک مرد اولين و بزرگترين کعيار انتخابه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من به عنوان يک دختر ، به اين موارد اهميتي نميدم و مطمأنن شخصيت يک مرد اولين و بزرگترين کعيار انتخابه
به نظر من شما شاید بتونید با کسی که سالم هست ازدواج کنید همه چیز برمیگرده به طرف براتون یه مثال که آشنامون هست رو میزنم
دایی دوستم یه پسر از خانواده متوسط اما فوق العاده مهربون و زن دوست هستش با یه دختر که 7 سال دوست بود ازدواج کرد که دختره از خانواده ای با سطح بالا بود یکی از چشمای دختره مردمکش خیلی عجیب و کوچیک و به رنگ آبیه و خیلی هم مشخص و عمل هم نمیتونه بکنه .... اما با این حال زندگی فوق العاده رمانتیکی دارن ....
خاله خودم نقص جسمی داره با کسی ازدواج کرد که دقیقا همون نقص رو داره و الان کاملا خوشبخته ....
مورد اول بگیر نگیر نداره طرف میتونه تا 2 سال به خاطر موقعیتت قبول کنه بعد دو سال شروع کنه کنایه و طعنه و این داستانا ....میتونه هم تا اخر عمر باهات عاشقونه زندگی کنه
اما مورد دوم دیگه شما در یه حد هستید و چیزی برای به رخ کشیدن ندارید ...
من به عنوان دختر میگم اونقدر که ظاهر برای شما اقایون مهمه برای ما دخترا در اولویت اخر قرار داره مهم اخلاق و منش و شخصیت پسره واینکه اهل زندگی و مسئولیت باشه این نقصای ظاهری کوچیک فکر نمیکنم مانع خوشبختی کسی بشه!
درود
با سپاس از آقا مجید گل خیلی جالب برام دیدگاهت :72::104: به نکته خیلی خوبی اشاره کردی
اتفاقا یکی از فامیل های ما همین وضعیت شما را داره الن همسر داره و دوتا بچه توی شغلش هم موفقه همسرش هم کاملا سالمه.
والا به مایی که کچل بودیم زن دادن :311::58: مطمئن باش به شما هم میدن ولی دوتا شرط داره
1.اعتما بنفستو ببری بالاتر و اینکه مهارت های ارتباطی را آموزش ببینی چونب رای زنها بیشتر از مشکل شما چیز یکه مهمتره قوی و محکم بودنه اینکه بدونه میشه به این مرد تکیه کرد
2.آقا نشد دیگه ماشالله خوش اشتها هم هستی دوست داری همان جای اولی که یمری بهت دختر بدن!!!فدات شم مگه اینکه مثل من خوشتیپ و جذاب و تودلبرو بانمک باشی همان جای اول بهت زن بدن :58: وگرنه حداقلش باید 10تا15 تا جا بری خواستگاری بعضی ها قبولت نمیکنن بعضی ها را خودت قبول نمیکنی کلا باید اینقدر بر یخواستگار یو بگردی تا دختر مورد علاقتو بتوانی پیدا کنی.
پ.ن:شما که وضعت خیلی خوبه من بدتر از شما را چند وقت قبل دیدم با یه خانوم سالم ازدواج کرده.درسته تفکرات دخترهای ایرانی تغییر کرده نسبت به مادرهای ما ولی بازم هستند دخترهایی که به مردانگی و وجود طرف هستش که انتخاب میکنن نه به خوشتیپی یا خوشگلی و سروزبان دار بودنش.
ناامیدی ممنوع:81: