هادی جان چقدر زود قهر می کنی
حالا نرووووووو دیییییگه . یه کم وایسااااااااااا شاید درستش کردن :D:46:
ولی واقعاً چرا کسی به فکر حل این مشکل نیست ؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی جان چقدر زود قهر می کنی
حالا نرووووووو دیییییگه . یه کم وایسااااااااااا شاید درستش کردن :D:46:
ولی واقعاً چرا کسی به فکر حل این مشکل نیست ؟؟؟؟
حالابذارين يه كم بگذره همتون متوجه ميشين كه در اين سايت هيچ مديري به فكر حل مشكلات نيست؛ چه از نوع سيستمي و چه از نوع ...
پ.ن: سه نقطه آخر خودسانسوري است!
اصلا"این دکمه ی تشکر چی هست که اینقد خاطرخواه داره!!!!:228: خوب اگه اینقد این دکمه با ارزش و مهربونو دوستداشتنیه خوب چرا نمیزارنش؟
آخی الاهی بمیرم اینقد رو اعصاب این آقای مدیرسایت راه نرین گناه داره!!!!خوب حتما"مشکلی بوده که حذف شده دیگه!!!
anigma جان شمام چه گیری دادینا!!!!!!!!:D:D:D
سلام
گزینه «ارسال پاسخ»، جزء بخش اصلی برنامه نویسی Mybb هست ، لذا استاندارد و سازگار، اما اختیارات اضافی نیز در اینترنت می توان یافت که افراد مختلف بصورت جراحی برنامه و پلاگین برای اآن برنامه نویسی می کنند و گاها چون غیر استاندارد هست با سایر بخشهای اصلی این برنامه ناسازگاری دارد. این امکانات جانبی اختیارات مضاعفی در اختیار کاربران قرار می دهد، مانند تشکر، آخرین ارسالی ها، خلاصه آمار هر موضوع در بالای آن، تک امضاء بودن افراد در پست ها و موارد مشابه.... ، که البته این اشکالات نیز در نسخه های بعدی و با آپدیتهای بعدی رفع می شود.
لذا فعلا پلاگین تشکر و اورویو (لیست آخرین ارسالی ها)، به خاطر فشار زیادی که روی سرور ایجاد می کرده است و اخطار مدیر سرور به قطع شدن تالار را در پی داشت، موقتا غیر فعال شده است. من با مشورت با دوستان فنی صاحب نظر در این مورد در حال پیگیری حل این مشکل هستیم.
به هر حال این وظیفه من هست که مشکلات تالار را به مرور سرو سامان می دهم، و تمام سعی ام را همواره در جهت آن انجام خواهم داد. و از دوستان هم تقاضای همراهی توام با صبر دارم.
سلام جناب مدیر گرامی تالار همدردی
بنده و دوستان قصد جسارت نداشتیم و همه ما بی اندازه از شما و زحماتی که میکشید سپاسگذاریم..اگر هم ایرادی میگیریم بخاطر اینه که تالار رو دوست داریم و دلمون میخواد که تا اونجا که ممکنه پربار و بی نقص باشه .
من و خیلی از دوستان مدیون تالار هستیم و همیشه تالار بعنوان قسمتی از برنامه هفتگیمون توی لیست قرار داره .
امیدورام همونطور که خودتون اعلام کردید بزودی این مشکل برطرف بشه و تالار پویا تر بشه ( دکمه تشکر شاید در ظاهر مهم بنظر نیاد ولی بسیار بسیار مفیده و به پست ها روح تازه ای میده و باعث با طراوت تر شدن تالار میشه)
باز هم از شما به خاطر همه تلاش و دلسوزیتون ممون و سپاسگذارم.
به خاطر آقای مدیر تحمل میکنیم و برای تکمیل و درست شدن تالار صبر میکنیم . مرسی از زحمات شما مدیرهمدردی , موفق باشید .
آقای مدیر
خیلی وقته که تشکر و بخش آمار ارسال های تازه حذف شده . مثل اینکه کسی هم واسه رفع این مشکل تلاش نمی کنه . لااقل تشکرو که بذارید دیگه ... چه قدر صبر کنیم ؟؟؟؟
بزك نمير بهار مياد
پي نوشت: اين يك ضرب المثل است منظور من از بزك شخص خاصي نبود. بلكه منظور مفهوم كاربردي ضرب المثل فوق ميباشد.
دوباره سوتفاهم نشه
من اومدم تو یک مدت کوتاه یک 100 تائی تشکر بگیرم ، در واقع تشکر باعث انگیزش در شرکت کردن در تاپیک ها می شه و فرد را به دادن پست ، او نهم در حد عالیش تشویق می کنه.
ممنون از زحمات شما آقای مدیر