شیلای عزیز، به حرف کسانی که در مورد ظاهر صحبت می کنن بی توجه باش، و به حرف کسانی که در مورد باطن صحبت می کنن دقت کن.
امیدوارم درست تصمیم بگیری
:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
شیلای عزیز، به حرف کسانی که در مورد ظاهر صحبت می کنن بی توجه باش، و به حرف کسانی که در مورد باطن صحبت می کنن دقت کن.
امیدوارم درست تصمیم بگیری
:72:
سلام شیلا. خانوم مگه شما بخاطر دیگران زندگی می کنید یا مثلا بخاطر حرف دیگران ازدواج می کنید. شیلا جان بعضی از مردم بخاطر حسادت حرف های زیادی میزنند. قیافه هم مهمه ولی نباید تنها ملاک قیافه فرد باشه.
سلام
من همه اینا رو میدونم یعنی به همه هم میگم ولی توی عمل می ترسم
چه کار می تونم بکنم تا این اخلاقم رو از بین ببرم ؟
شیلا جان حرف مردم درمورد ما یا حقیقت است و یا حقیقت نیست و اگر حقیقت باشد یا توجه به آن لازم است و یا نیست . اگر توجه به حرف دیگران برای ما یا کسی دیگر مفید باشد باید به آن توجه کرد:303: اما اگر این حرف ها باعث شود کیفیت زندگیمان تحت تاثیر قرار بگیرد و علاوه بر آن سودی برای کسی نداشته باشد از نظر شما چرا باید به آن توجه کرد؟:162:
پس خیلی مشکل نداری همین قدر که می دونی نباید به حرف های غیر مفید مردم توجه کنی خیلی خوبه .اگر با توجه به معیارهات فرد مناسبی هستند به خودت و معیارهات و انتخابت ایمان داشته باش.:307:نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیلا
در ضمن این فقط شما نیستی که تحت تاثیر حرف های دیگران هستید خیلی از ما هم همین طوریم در حالی که می دونیم نباید باشیم.
سلام شیلا
اول : بابت تاخیرم پوزش می خواهم.
دوم: ازدواج نیاز به یک معیارها و پیش نیازها دارد. یکی از معیارهای بسیار مهم، ثبات و استقلال داشتن است. و این ثبات و استقلال در زمینه های مختلف به کار می آید.
اینکه شما خود را منفعل بدانید، و تصور کنید که بر رفتار و احساس و گفتار خود ممکن است تسلط نداشته باشید. این نشان از ناپختگی شما در این زمینه دارد. اگر این فرض را بپذیریم، شما با هر کس دیگری نیز ازدواج کنید، همواره این بیم می رود که افراد از جهات دیگر در مورداو نظر بدهند و شما تحت تاثیر نظرات آنها قرار گرفته و زندگی خود را به مخاطره بیندازید.
لذا مشکل ومسئله اصلی شما قیافه این اقا نیست. در واقع ضعف شخصیتی شما در عدم ثبات و استقلال رای هست. یعنی تصور می کنیدحتی اگرالان با قیافه این آقا کنار بیایید، در آینده تحت تاثیر حرفها یا ... دیگران ، احساس بدی پیدا کنید و همین مسئله زندگی شما را به مخاطره بیندازد.
سوم: اما مسئله قیافه که ما اصطلاحا جذابیت می نامیم، مقوله ظریفی هست.
جذابیت لایه ها و ابعاد مختلفی دارد که در کلیت معنا می یابد. ترکیب صورت، مو و قد و قواره و ابعاد فیزیکی تنها یک بعد آن است، تن صدا، نوع نگاه، محتوای کلام، نحوه راه رفتن، نحوه فیگور گرفتن ها نیز ابعاد دیگر جذابیت است. اما این ابعاد خیلی زود تکراری می شوند. و چون تقریبا ثبات دارند، جلب نظر نمی کنند. اما بعد دیگری از جذابیت به نحوه تفکر، اندیشه، روش ، مهارتها، آگاهی ها ، خلاقیت ها و دانش فرد بستگی دارد. که اتفاقا این بخش جذابیت همیشه پویا هست. یعنی همسری که دراین بعد رو به رشد هست، هر روز به نوع جدید و دلربایی جلوه گر می شود و موجب تحسین شما و دیگران می شود. و درست در همین بعد سوم هست که معیارهای ازدواج اهمیت می یابند ، چرا که اکثر معیارهای ازدواج در خصوص این خصایص شخصیتی فرد است.
خلاصه:
یکم:از تاخیر پاسخم دلگیر نباش
دوم: با یک روانشناس بالینی در خصوص افزایش ثبات و استقلال رایت به طور حضوری مشورت کن.
سوم: علاوه بر جنبه فیزیکی و ظاهری جذابیت به بعد دوم و مخصوصا به بعد سوم هم توجه کن.
در خصوص بعد سوم می توانی مقاله «انتخاب صحیح، شیوه حل مسئله و تعارضهای ما» را نیز مطالعه فرمائید.
سلام:72::72:
آقای سنگتراشان ببخشید من خیلی عجول شدم من هیچ وقت به خودم اجازه نمی دم از شما دلگیر باشم واقعا یه احترام خاصی نسبت به شما قائل هستم:43:
ممنون از راهنمایی تون.:shy:
من خیلی دوست دارم با یک مشاور صحبت کنم ولی احساس می کنم هیچ وقت نمی تونم همچین جراتی رو پیدا کنم نمی تونم حرف دلم رو به کسی بگم خیلی عذاب می کشم دوست دارم یه جوری این کار رو انجام بدم ولی کی؟ نمی دونم !!!:54: