-
ما پیش مشاور رفتیم اما مشاور به من گفت اصلا سر زندگی نرو و عجله نکن این خانم به تو علاقه ای نداره
واسه همین اومدم این سایت
برای خوشحالیش هدیه گل پیام بیشتر تماس بیشتر رفت امد بیشتر پیشنهاد سفر خرید لباس و .... چیز دیگه ای به فکرم نرسید
امروز دیگه مطمئن شدم فقط ازم طلاق میخواد
به نظر شما پای کسی در میونه؟؟؟؟؟
-
سلام آقای امید
راستش بنظر من شما دارید عشق و علاقه رو از این خانم گدایی میکنید . محبت یه چیز درونیه آخه چجوری میشه با رستوران و خرید هدیه و گل احساس آدما رو تغییر داد؟؟؟ اگرم تغییر کنه بنظر من موقتیه. شما دارین به این خانم باج میدین که باهاتون زندگی کنه
آره خوب بقیه همسرا هم برای هم گل میخرن . هدیه و رستوران ولی نه برای اینکه طرف دوسشون داشته باشه
بنظرم بهیچ وجه برای عروسی عجله نکنید:81:
حالا به فرضم که ادامه دادید اومدیمو شما شرایط مالیتون جوری شد دیگه نتونستید اینقدر هزینه کنید اونوقت چی؟؟؟؟ طلاق؟؟؟
عشق و علاقه باید تو دل آدم باشه و روز به روزم بیشتر شه تو قلب همسرتون نه اینکه صرفا شمارو بخاطر مادیات بخواد. من اگر مرد بودم نمیتونستم تحمل کنم. همین الان تصمیمتونو بگیرید وگرنه سر زندگیتون برید این جمله ای که من که از قبل ازدواج گفته بودم نمیخوامت رو زیاد میشنوید.
از من گفتن بود :305:
خوب فکراتون رو بکنید . اگه فکر میکنید ازدواجتون درست نبوده الان جلوشو بگیرید. بعد عروسی خیلی سخته. و این موضوع هم خیلی جدیه . عشق و علاقه حرف اول و تو زندگی میزنه . و همینه که به هردو انرژی میده برای جنگیدن برای زندگی و ساختن یه زندگی خوب. اگه نباشه نمیدونم چی میشه:160: