سلام مجدد
داشتم پستم ویرایش می کردم اینترنت قطع شد
بینید وقتی یه چند سالی با این روش زندگی کردید و همسرتون عادت کرده است سخته تغییر شرایط اقتصادی خانواده
اول پیشنهاد من بابت خونه:
من خودم از اون ادمها هستم که میگم باید اول خونه ادم ردیف باشه بعد سراغ ماشین و چیزهای دیگه بره سقف بالای سر ادم که ردیف باشه بقیه رو یجوری میشه مدیریت کرد خوب طبیعیه الان شما با زدن این حرف ارامش اقتصادی همسرتونو (هرچند ارامش غلطی بوده) بهم زدید طبیعیه عصبانی بشه
به نظرم خونه رو بدید اجاره (البته پیدا کردن مستاجر خوب خیلی سخته ) بعد پولشه و بردارید و به همسرتون هم بگید ماشین رو بفروشه برای رهن خانه جدید این طوری هروقت واقعا تو تنگنا بودید بر می گردید خونه خودتون
یک جوری خودتون قضیه رو حل کنید هرچی تعداد آدمها وسط این دعوا بیشتر بشه حل مشکل بدتر میشه
زن و شوهر محبت بینشونه
اما قطعا علاقه خیلی خاصی بین عروس و پدر شوهر نیست .
اگر نقش بزرگتری رو هم خوب بلد نباشن فقط میشن آتیش بیار معرکه
اول یکی یکی طرفها رو از صحنه دعوا با مدیریت حذف کنید تا خلوت بشه (مدیریت کن بقیه درگیری رو اونها متوجه نشن با احترام از صحنه برن بیرون) باهاشون کل کل نکن در مقابلشون سکوت کن
اگه همسرت حرفها پیش خودش میمونه بهش با ارامش بگو این مشکل من و تو است . بقیه رو درگیر نکن براشون خوب نیست احترامها از بین میره
اگه همزمان با چند نفر طرف باشی مدیریتش با توجه به تفاوتهاشون سخت میشه
---------------------------------
قضیه دخترای مجردو ازدواج و اینها رو ولش کن
شما که خودت دیگه حرفه ای شدی تو تالار به تازگی یه تاپیک داشتیم مرد خونه سر یه کل کل دوست دختر گرفته بود بعد خودشم پشیمون شده بود حاضر نبود اونو با زنش سر قرار بیاره رودرو کنه (الان لینکش یادم نیست)
--------------------------------------
سهم خودت از اشتباهو بپذیر خودش درست میشه البته نه خیلی زود بالاخره دعوای شدیدی بوده