-
RE: خیانت
سلام دوست عزیزم شما اول باید ببینید ایا رفتار بد شوهرتان بخاطر قصور شما بوده ویا نه در درجه دوم سعی کنید با او صمیمی تر شده وعلت این رفتار او را جویا شوید اگرباز هم جواب ندادالبته به صورت مستمر در ان صورت بهتر است از همسرتان جدا شوید قبل از این که بیشتر به گناه بیفتید
-
سلام عزبزم
تو اينترنت و چت همه خوب و مهربون هستند كسي هم ديگري رو نمي زنه . ولي اينكه فكر مي كنيد اين آقا از شوهرتان بهتر است اشتباه مي كنيد چون مردها مثل هم هستند بعضي يك كم بهترند . بعضي يك كمك بدتر . 21 سالگي سن كمي است ولي نميشه بگيم كه خام و بي تجربه هستي . . مطمئنا "اين آقا از يك جهت از شوهرت بهتره ولي از 1000 جهت بدتر .كه اولين دليل منفي بودن شخصيتش ارتباط با يك زن شوهر داره . تو نبايد براي پيدا كردن آرامش از يك مرد غريبه كمك بگيري چون آشفتگيت بيشتر و تصميم گيريت سلب مي شه بلكه بايد به نقاط قوت خودت تكيه كني و مهارتهاي زنانه بيشتر بياموزي و به كار ببري تا بتوني تلاشت را براي بهبود زندگي مشترك آغاز بكني .سعي كن به خصوصيات خوب شوهرت بيشتر فكر كن و براي برطرف كردن دلايل بد اخلاقي شوهرت خيلي بيشتر بايد تلاش بكني .
-
دوست عزیز شوهرت چند سالشه ؟چند ساله ازدواج کردین؟ همیشه بد اخلاقه یا بعضی وقتها؟ بی دلیل تو رو میزنه؟اگه جواب تموم اینها طوری باشه که شوهرت یه جانی دیوانه هم به نظر برسه باز هم خیانت کار درست و چاره ساز نیست .واسه رفع مشکلت به جای اینکه خودتو با این بچه بازی ها مشغول کنی و ندیده و نشناخته گول حرفهای یه پسر بی کار رو بخوری بهتره با بزرگترها یا کسانی که شوهرت واسه حرفشون حرمت قایل میشه صحبت کنی .راستی شوهرت چکارن ؟اون از لحاظ جنسی بهت نمیرسه یا از لحاظ مادی .در هر صورت باید شوهرت رو درک کنی ما زنها واسه مرحم گذاشتن روی دردها به وجود اومدیم این خصوصیات فرشته ای رو با هوسی زود گذر عوض نکن . امیدوارم هر چه زودتر رابطه ات رو با اون دیوی که میخواد زندگیتو ازت بگیره قطع کنی معلومه اونقدر پاکی که از گناه خیانت در عذابی پس خودت رو دریاب دوست من .امید دارم با شوهرت سالیان زیاد به خوبی سپری کنی و بدون جواب هر محبتی بعد از 10 بار بالاخره محبته
-
سلام عزیزم
بهت حق می دم که رفتی و جذب محبت یه فرد دیگه شدی ولی بدون که اینها گرگهایی در پوست بره هستند و فقط به دنبال عیش و خوشگذرانی خودشون هستند. اگر قربون صدقت میره و یا بهت محبت می کنه برای منافع شخصی خودت هست. الان همین کاری و که داری می کنی باعث میشه زندگیتو فراموش کنی و تا چشم باز کنی می بینی همه چیز تموم شده و خودت موندی و خودت. با شوهرت صحبت کن و یا یک نفر دیگه رو مامور کن بره ابهش صحبت کنه که کم محبتی او باعث میشه تو به طرف یک مشت آشغال رو بیاری. پس برای زنگیت ارزش قائل شو و زندگیتو دوست داشته باش. امیدوارم که متوجه اشتباهت بشی. یا علی
-
کار غلط غلطه!!!!!
به خدا پناه ببر از دست شیطان رانده شده از دربار باریتعالی
همین و بس!!!
در پناه حق
-
سلام المیرای عزیز
دوست من وقتی تو قبول کردی که با یک نفر زندگی کنی باید می دونستی که تفاوتها و مشکلاتی در زندگی وجود داره و باید با همدلی و صحبت اونها رو حل کرد .من این اطمینان رو به تو می دم که با هر کس دیگه ای هم زندگی کنی زندگیت بدون مشکل نخواهد بود .متاسفانه نمی دونم چرا زوجین دست به چنین کاری میزنند.اگه می خوای رابطه ات را با شوهرت تمام کنی حتما به راهت ادامه بده چون موفق میشی و به راحتی از دلش بیرون میای!!!!!!اما اگر خواستی زندگی کنی همین الان تصمیم بگیر و کارهای لازمه رو انجام بده .
امیدوارم موفق باشی
-
یا مشکلتو با شوهرت حل کن یا ازش جدا شو .خیانت مشکلی از تو حل نمی کنه .