-
سلام دوست عزیز
من فکر میکنم شما خیلی حساس شدی به این مسئله... در واقع الان متاسفانه وضع جامعه خوب نیست خب خیلی وقتا ما دخترها که بیرونیم حتی با پوشش کاملا مناسب مورد تعرض کلامی و ... افراد بیمار میشیم... پس سعی کنید حساسیت نشون ندین.. مورد دیگه اینکه چرا شما فکر میکنید دوستاتون یا اطرافیان به شما حسادت میکنند؟ فرمودین تو صحبتاتون که دوستای زیادی ندارین و .... شما چه رفتاری در مقابل حتی دوستای دخترتون دارین که این حسو به شما داشته باشن؟ احتمالا شما دختر جذابی هسین که جذب شما میشن اما حساسیت نشون ندین ...اگر جایی خرید میرین فقط در همون چارچوب خرید صحبت کنید و ....
مراقب خودتون باشید
-
تقزیبا با تمامی نظرات به شکلی موافقم ،
اما بیشتر از همه با خانم ایدا موافقم ،من خودم حجاب بد نیست ومگه به صورت سهوی مو بیرون نمیگزارم ، ولی بدجور معتقدم که مردای ما مشکل دارن و حالشون خوب نیست و با احترام به خوبان مریض هستن ، وقتی تویک مغازه ای برای هرخریدی میرم ،باید به در و دیوار نگاه کنم و حرف بزنم چون کمتر ادمی رو دیدم که سو تفاهم نکنه،حتی این در ودیوار هم یه یو تفاهم دیگه داره
یادم نمیاد خارج چارچوب حرف زده باشم ولی خودش میخوان فرض کنن خارج چارچوب شنیدن ، مثلا یادمه یکبار روی یک کتاب نوشته بود با ویدیو های انلاین ،من از فروشنده پرسیدم حالا این قسمت ان لاینش هم میشه استفاده کرد؟وچون کتاب بدون مجوز کپی شده بود. اون پسر بدون دادن جوابم رفت به عواملم دیگه که من کاملا فهمیدم چه سو تفاهمی کرده
باخرفای اقای الیاس هم موافقم ولی من سعی میکنم اینقدر تند راه برم که ادمها رو نبینم ولی گاهی خیال میکنن من دارم فرار میکنم! البته این مورد شدید نیست
من بهیچوجه قصد حمایت رایش های الان رون ندارم ولی اقای واحد کی گفته ارایشالبته نه بی حجابی در هر حدیش حرامه؟ من بیشتر حرفاتون رو قبول دارم ولی این قسمت رو نه
-
اولا شما جزی از این جامعه اید و دلیلی برای فرار نیست سعی کنید مصمم و استوار باشید شاید اصلا دلیل این رفتارتون منزوی بودن و نداشتن دوست صادق منطقی دلسوز گرچه سخته و کلی گرگ در جامعه هست ولی شما دنبال همچین ادم هایی باشید دوما سعی کنید جملاتتونو کامل کنید وناقص بیان نکنید که موجب سوبرداشت نشه بخصوص برای ما اقایون این مهمه چون هزارتا فکر میکنیم میدونم کثافت کاریه ولی حقیقته
-
چیزی که خوب میفهمم اینه که موقع رفتار و حرف زدن تو جمله هام خیلی دقیق باشم ،من قصدی ندارم ولی اوناه دارن
من قبلا پستی ساختم به اسم من با یه پسره دیدن ،الان تقریبا کاملا مطمعنم اون فامیلمون منو تعقیب کردن و یک مسیله خصوصی منو به مادر برزگم و عموم و فامیل های مادریم گفتن ،من از کزده خودم که بخاطر بیتجربگی بوده پشیمونم جواب خانواده ام رو هم میتونم منطقی بدم ،ولی جس خجالتم از فامیل رو نمیتونم فراموش کنم و ابته کار این فامیلمون که به حریم شخصی من وارد شدن و شایعه پراکنی کردن
میشه درباهر اینکه چطوری ازپس حس خجالت خودم و حسم نسیت به اون خانواده به درستی بر بیام؟ لطفا راهنمایی کنید
-
سلام عزیزم...بعضی از دخترها تو حرفاشون یه جورایی عشوه و ناز دارند و اصلا قصد بدی هم ندارن کلا یکم لوند هستند که این برای آقایون خیلی تحریک کننده است .... درسته که آرایش کردن جزیی از هنجارهای جامعه نیست اما یه آرایش معمولی اونقدری نیست که به شما نسبت دختر خراب بشه داد ...در نتیجه بهتره یکم رو رفتارتون و ادا اطوارتون کار کنید مثلا تو صحبت هاتون با آقایون خیلی حرفاتون رو نکشید