تیام اسم پسره هااااااا. من نمی فهمم براس چی امضا کردی و مهرتو بخشیدی!!!!!!!! یعنی چی مجبورم کزد?!! نگفت چرا باسد مهرتو ببخشی
نمایش نسخه قابل چاپ
تیام اسم پسره هااااااا. من نمی فهمم براس چی امضا کردی و مهرتو بخشیدی!!!!!!!! یعنی چی مجبورم کزد?!! نگفت چرا باسد مهرتو ببخشی
تیام به معنی چشمهایش و اسم مشترک با دختر و پسره. وقتی تیام خالی استفاده میشه برای دختراست و وقتی امیر تیام یا ... استفاده میشه برای پسراست.
من دوستم وکیله یعنی میخونه ما وکیل حسابش میکنیم!!! بهش گفتم گفت حتما باید متنی رو که امضا کرده رو بیاره ببینیم چه جوریه!!! بعد میتونه نظر بده . یعنی شما حتما یه سر برو پیش
وکیل بهش توضیح بده مطمئن شو ولی 90 درصد من مطمئنم مهریه هنوز متعلق به شماست. مهریه تون چقدره؟
در ضمن خانوم شما چرا سوال میپرسن دیگه جواب نمیدی؟؟؟؟:102:
موفق باشی.
سلام
2تابچه ی کوچیکم نمی ذارنددرست بیام اینترنت
واللامتنی که ازم گرفت ودرست یادم نمی یادولی یادمه قبلش زنگ زدبایه مشاورحقوقی مشورت کرد
اشتبببببباه کردم امضاکردم الآن هم خیییییییییلی پشیمونم کاش اون موقع می اومدم اینحاازشمادوستای حوب مشورت می گرفتم واون غلطونمی کردم:161:البته باپدرمادرم مشورت کردم ولی شوهرم فهمیدوبددترکرد
راستش من خودم رامقصرمی دونستم
یعنی راستش همسرم منو2تااونم نه محکم زدمن اونو10-20تا:161:دعوامونم سراین بودکه من ازتنهایی بچه داری کردن خسته شده بودم
خانم تیام نمیدونم چه جوری ازش بگیرم ولی استحاره ام کردم خوب نیومدراستش تنهاسوی امیدم گذشته ی همسرم هست وفتی عقدبودیم باهم خیلی خوب بودیم
مادرشوهرم هم خوب بود
متنی که امضا کردین به صورت یه رسید بود؟ یعنی تقریبا انگار مهریه به شما پرداخت شده و شما گرفتین و رضایت دادین که پرداخت شده یا اینکه توش نوشته بود که شما با این برگه و در
حضور این چهار شاهد مهریه تون رو به همسرتون بخشیدید بدون اینکه چیزی ازش بگیرین یعنی رسید نبوده؟
نه رسیدنبودعزیزم
- - - Updated - - -
بارسیدباشه بهتره یابی رسید؟مقدارمهریه ام 500سکه
- - - Updated - - -
دیگه شوهرمو دوست ندارم ازدعوای قبلیمون 10روزگذشته ولی من ازشوهرم دلسردم ولی خب من هیچ وقت رابطه جنسی روقطع نمی کنم وهر2شب یه بارارضاش می کنم
چرا این حرف رو میزنی که دوستش دارم آخه حق طلاق به چه دردیت میخوره اونم با دوتا بچه
بهتره به این فکر باشی که چطوری زندگیت رو بسازی و چطوری کاری کنی که شوهرت خیلی دوستت داشته باشه و خودت هم خیلی دوستش داشته باشی
کار درستی میکنی که رابطه رو قطع نمیکنی اگه قطع کنی و شوهرت ازت سرد شه کلی مشکلات برات درست میشه
من نمیدونم دعواتون سر چی بوده ولی همنیکه میگی اون تورو2تا زده و تو20تا از خوبی شوهرت هست البته دعوای فیزیکی اصلا اصلا کار درستی نیست
خانم سارا 1370شمادرست متوجه حرفای من نشدی اون دعواکه گفتم اون 1-2 زدمن 10-20 تامال 2سال پیش بودبعداون هیچ وقت من اون کاررو (زدن )تکرارنکردم
سراون ماجرامی خواست منوطلاق بده گفت یابایدمهرتوکامل ببخشی یاطلاق خییییییلی هم جدی بودبرای طلاق
من هم گفتم استخاره کردم حق طلاقوبگیرم خوب نیومدیعنی بی خیالش شدم .من هم دقیقادنبال اینم که ماهمدیگرودوست داشته باشیم ولی می بینم اون امضای زوری مهریه مانع شده وشوهرم بعداون قضیه تاحالا5باردست روم بلندکرده درحالیکه قبلش اینجوری نبود دعوامونم که نوشتم سرچی بود
خواهشایه کم بادقت متنوبخونیدبعدنظربدید
- - - Updated - - -
خب وقتی من به وضوح می بینم شوهرم دوربرش داشته واگرمن بازمثل قبل قربون صدقه اش برم وروزی 10بارازروی محبت بهش زنگ بزنم بازپررومی شودازدرمی آیدزمین وزمان رابه هم می دوزدازهمه چیزایرادمی گیردوسرهیچی وبه پشتوانه ی اون کاغذلعنتی فحش می دهدومی زند حرفهای صدمن یه غازمی زندچون فکرمی کندهرکارکند من چون مهرندارم طلاق نمی گیرم یاخدای نکرده زبونم لال می تواندبرودزن بگیرد ازش دلسردم اگرهم مهرم رابخواهم بگذارم اجرا چه طوربگم می افتدروی دنده ی لج ولجبازی
الآن انشاالله خدابخواد6ماه نهایت 1سال دیگه می ریم خانه ی خودمان یه آپارتمان 70میلیونی البته بیشترنیست ولی اگرببیندمن مهرمی گذارم اجرابامن لج می کندهمانجاهم مرانمی برد
حالابه نظرشماچه کارکنم؟
- - - Updated - - -
ازنظرات کارشناسانه ی شمادوستای گل به شدت لذت می برم:72::
تصمیم گرفتم خصوصیات خوب وبدهمسرم رالیست کنم :
خوب:
1.معاشرتی ومردم دار دارای آداب معاشرت بالا شایدباورتون نشه حدود500-1000تادوست داره!!!!!!
2.مومن وباخدا البته نمازصبحهایش قضامی شود:54:
3.وقتهایی که باهم خوبیم اهل ابرازمحبت تاحدی مثلا گفتن جان وچشم اگه خرید کوچکی چیزی داشته باشم
4.دررابطه زناشویی نرم برخوردمی کندوخشن این کاررانمی کند یعنی به صورت تجاوز
5.به من اجازه می دهدهرموقع خواستم بروم خانه ی مامانم اینابه جزموارددعواکه تاحالا2-3بارنذاشته برم
6.باخانواده ی من خوب برخوردمی کندولی پشت سرشان تاحالاشده بهشان زیادفحش دهد
7.هیچ وقت تاحالارابطه اش راباخانواده ی من به مدت طولانی قطع نکرده است
اینهاراداشته باشیدتادوباره بیام وتوضیح بدم
سلام
مهریه شرایط خاصی برای دریافت و پرداخت داره و حتما و حتما باید در دادگاه یا محضر پرداخت بشه در غیر این صورت هر گونه دست خط و رسید و امضا به هیچ عنوان ارزش حقوقی نداره.
ببخشید من کلا فراموش کرده بودم جواب سوالتون رو بدم.
اما در مورد رسید یا برگه با امضا شهود اصلا فرقی نداره که کدوم باشه فقط تو محضر یا دادگاه نباشه این مهمه.
موفق باشید.
بچسب به زندگی ات همسر خوبی داری ول کن این کاغذی که امضا کردی
همسرت یه مرد چشم پاکه که دنبال زندگی اش هست
تو باهاش مشکل خیانت نداری مشکل زناشویی نداری و....
بداخلاق و بی مسئولیت نیس
به نظر من باید رو خودت کار کنی
همسرت را کتک زدی ؟
واقعا ؟؟؟ این کار را کردی ؟
با این مرد مهربون باش
مردی که کتکش می زنی و اون فقط ازت امضا میگیره که مهریه ات را بخشیدی (این احساس را دارم که چه مرد مهربونی چه مظلوم )
(((((((((حالا امدی اینجا دنبال حق طلاق و مهریه؟!!!!!!!!!!!!! ))))))))))
اینجا یه سایت روانشناسی هست
اینحا باید روش صحیح و درست زندگی کردن را یاد گرفت
باید یاد بگیری خشمت را کنترل کنی
احترام بذاری به همسرت
باهاش مهربون باشی
با بچه هات خوب برخورد کنی