سلام خانم نیلوفر
بخاطر اینکه علاقه ای ندارم تبلیغ اون بانکها و موسسات رو کنم ، و متاسفانه بصورت پیام خصوصی هم نمیتونم ارسال کنم، براتون اسم موسسات و بانکها رو به همون ادرس ایمیل یاهویی که دارید ارسال میکنم.
موفق باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خانم نیلوفر
بخاطر اینکه علاقه ای ندارم تبلیغ اون بانکها و موسسات رو کنم ، و متاسفانه بصورت پیام خصوصی هم نمیتونم ارسال کنم، براتون اسم موسسات و بانکها رو به همون ادرس ایمیل یاهویی که دارید ارسال میکنم.
موفق باشید.
نیلوفر جان،
منظورم این نبود که با شوهرت همراهی نکنی.
اما لازم نیست اینقدر به خودت فشار بیاری. این فشارها خارج از تحمل یک زن هست و اذیت می شی.
مشکلات روحی و افسردگی و دارو و درمانش می مونه برای شما !
خودت بگو، از نظر روحی همسرت در مجموع سالم تره یا شما؟
به خاطر تاپیکهای قبلیت و حرفایی که زدی می گم زیاد به خودت فشار نیار.
مردها این چیزها را راحت تر تحمل می کنند. همین که همسر آروم و بانشاط و سالمی کنارشون باشه، خودشون بلدند این چیزا رو راست و ریس کنند. غصه نخور :72:
سلام ممنونم شیدای عزیز و آقای محمد 93.هیچ چیز تغییری نکرده هر چی اوضاع وخیمتر شده شوهرم خیلی کنترلشو از دست میده و عصبی میشه به هردری زده بسته بوده طلبکاراش قسط بندی شدن ولی به زودی موعد پرداختشونه شنبه صبح چک داره نمیدونم چکارکنم من هرچیم بخام بیخیال باشم و ریلکس باشم بازم نمیتونم واقعا اوضاع بدیه فردا چک خونمونم میرسه 4پنج ملیونه ولی صدتومنشم نداره امشب بسکه تو فکر بود حوصله شیطنتای بچه رو هم نداشت کلیم به من گیر داد و بهانه گرفتتا خوابش برد من باید دوتا بچه بزرگ کنم واقعا شرایط سختیه چک خونه اگه پاس نشه ناراحتیاو فشارامون بیشتر از همه چیز همه موردای دیگه میشه فقط خدا رحم کنه و یه نظر به زندگیمون بندازه شما دوستان عزیز هم اگه راهکاری دارید ممنون میشمآقای محمد93گفتید لطف میکنید اسم اون موسسات رو برام میفرستید ولی من خیلی منتظرم و ایمیلی دریافت نکردم اگه میشه لطف کنید برام بفرستید یا همینجا بیان کنید ممنون میشم از لطف و کمکتون
سلام آقای محمد93 از لطفتون.ممنونم .
ولی این موسسات رو خودم میشناسم و امیدوارم از راه دیگه ای حل بشه چون یکیشون رو که دقیق پرسیدم سودای کمر شکنی دارن خودمم به شخصه با وام موافق نیستم ولی از سر ناچاری دنبال یه راه حل میگشتم..
انشاالله به امیدخدا داره از راه بهتری حل میشه با شوهرخاله همسرم صحبت کردم و قرار شد کمکش کنن و امروز بعد 9ماه یه ماشین براش خریدن و قراره چون مادرشون خونشون دو واحده یک واحدشو رهن بدن و پولشو بدن به همسرم تا فعلا مشکلاتشون حل بشه ودکارشون شروع کنن به امید خدا. من سپردم به خودش شما هم برام دعا کنید ایشالا زودتر حل بشه.
تولد همدردی رو هم به همگی تبریک میگم که مصادف با تولد دوسالگی پسرم هست
- - - Updated - - -