نوشته اصلی توسط
فدایی یار
سلام .خواهش میکنم.راستش به نکته ی جالبی اشاره کردید !!
البته میشه این احتمال رو به نظر من داد..ولی یه چیز مهم تری که هست این هستش که معمولا توی این روابط اگه قررا باشه پای ابرو هم در میون باشه برای دختر خانم ها این مساله مهم تر هستش.چه بسا خیلی دختر ها توی محل کارشون یا دانشگاه یا جایی که شناخته شده هستند ازشون خواستگاری میشه خیلی هم محترمانه ولی از این قضیه به کسی چیزی نمی گند ..
پس اگه بخواد اون اقا هم این طور فکر کنه سخت تر اشتباهه و قطعا اشتابه فکر کرده به نظرم.. دوما من بعید میدونم حتی اگه ای نمسایلی که گفتم هم نبود شما این کار رو می کردید.. البته خود شما اشاره کردید اون اقا متوجه اشتباهشون شدند و عذر خواهی کردند.. به نظر من میدونید چی هست اون موقع سنشون کم تر بوده هیجانی تر فکر کردند و. حالا به همین نتایجی که بالا گفتم رسیدند و.. عذر خواهی کردند.
راستش من خودمم کسی ر و دوست داشتم... و دوست داشتم خب اونم بعد ها فرد موفقی بشه و.. توی تحصیل و.. حتی شده کار نکنه.. ولی واقع ااین اون قدر برام مهم نبوده.. نمیدونم راستش اگه اون اقا صرفا میخواسته با قبول شدن شما در ارشد تردیدش رفع بشه و دوباره شروع کننده ی رابطه باشه و.. به نظرم شاید خیر شما در این بوده.چون واقعا ارشد قبول شدن یا نشدن اصلا معیار درستی به نظر من نیست.هر چند خوبه.
شما که خدا رو شکر از نوشته هاتون و لحنتون هم بر میاد فهمیده هستید و دارید بالغانه رفتار می کنید و..
به نظر من درسی که از این ماجرا گرفتید رو برای خوددتون یادداشت کنید محرمانه و بقیه ماجرا رو دیگه لحظه ای بهش فکر نکنید و به چیزایی که میتونستی دتوی این سه سال برسید بنا به هر دلیلی نشد دوباره فکر کنید و براش تلاش کنید میخواد ارشد باشه یا هرچی ..انشالله مردی که سر راهتون قرار میگیره شما تجربه های خوبی دارید که یه عمر در کنار ایشون خوشبخت تر زندگی کنید.
بله نمیشه تصور ادمایی که توی گذشته ما بودند رو شاید خیلی عوض کرد.ولی شما با یه شروع خوب و جدید و وارد کردن و وارد شدن به زندگی افراد جدید دیگه و کارهای سنجیده تری که میکنید(با تجربه هایی که دارید) مطمئن باشید خیلی توی چشم خواهید اومد و مهم همین الان هست که اینده ی هممون رو میسازه. و کم کم به اعتماد به نفس و باوری می رسید که ناخودگاه باور بقیه رو هم راجب شما عوض خواهد کرد.به امید خدا.