عزیزم شاید به خودت زیادی تلقین میکنی یکی از دوستای منم دقیقا مثل تو بود
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم شاید به خودت زیادی تلقین میکنی یکی از دوستای منم دقیقا مثل تو بود
خب الان باید چیکار کنم؟؟؟؟
قدر توجه پدرتو بدون
بهترین کارو برات میکنه :43:
پدره دوست نداره پاره تنش آسیب ببینه
باید اهمیت ندی حساس نباشی
اکثر باباها چون برای نسل قبل ما هستند تعصبات خاص خودشون رو دارن گاهی اوقات ادم باید خداروهم شکر کنه ممکن اگه پدرت خیلی آزادت میزاشت خدایی نکرده مثل خیلی از دخترا که خانواده هاشون ازادشون گذاشتن راهی رو که درست نبود رو میرفتی
پس غصه نخور بیخودی هم خودتو اذیت نکن اون پدرت اگرهم نخوای مجبوری تحملش کنی پس زندگی رو تلخ نکن
4بار که تنها بری دانشگاه 6بار که با دوستات بری خودت خسته میشی الان فکر میکنی که چه خبره ....
خب الان باید چیکار کنم؟؟؟؟
من انگیزه درس خوندن میخاام
دائم با نگاهشون رفتارشون انگیزمو میگیرن
اما دیدین وقتی کسی ی کوچولو حوصلش سر رفته بهش بگن نمیخاد نخوون درس باهات سازگار نیس؟؟؟
دیدین اگه کلی بخونی 2 دیقه بیای بیرون واسه استراحت بگی واای چقد خسته شدم بگن بیخیال شو تو از درس خوندن لذت نمیبری؟؟
دیدین وقتی خودت میدونی شاید نتونی بدونی تاحالا خیلی جاها نتونستی اما زور میزنی اینبار بتونی دائم حالتو بگیرن رو موضوعی ک میدونن در حده نقطه ضعف روش حساسی؟؟؟
من عااشقه درس خوندنم اینکه تا دکترام برم بالاترشم باشه برم اما نگاهایه سرزنش کننده حرفا تیکه ها نگین بهش اهمیت نده ک نمیشه....
خب من برا کارشناسی موفق نبودم رفتم پیام نور خب دلیل نمیشه تا اخره عمر تو سریشو بخورم ک میشه؟؟؟ینی حقمه؟؟؟
خب چرا یبار نپرسیدن چرا اینقد استرس داری؟؟؟من اونقد با استرس برا کارشناسی خوندم بدون تمرکز ک نشد...خب نمیشه نبایدم بشه
چرا هیشکی دل نمیسوزونه برا من ک بیا مشکلتو کمک کنم حل کن....
نه فلاتنی ببین خودش حل کرد دسته خودته منم خورم حل کردم...بابا من نه شمام نه فلانی
خب چیکار کنم من یکی دیگم بر فرض ک نمیشه برایه حاله بدمم استرسمم ازم ناراحت میشن انگار من ازش لذت میبرم :(((
برم کتابخونه؟؟؟عمرن نمیزارن میگن محیطش خرابه....
ینی دنیا جمع شده یه بلایی سره من بیاره حالا اگه ظاهرم جلف بود خودم شلوغ بودم ی حرفی.....
چطوری انگیزه بگیرم؟چطوری شورو نشاطی ک دارمو میزن تو ذوقشو حفظ کنم تا بخونم؟؟؟من بااااااید بخونم و قبول شم اما چه جوری؟؟؟
تو واقعا سر این مسائل ناراحتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم سال دوم که بودم دبیرستان رو ول کردم رفتم اموزشگاه ازاد تمام مخارجشم خودم دادم دانشگاهم که رفتم بدون کنکور رفتم باورت نمیشه هنوزم که هنوزه من دارم غر تیکه و طعنه میشنوم اما حواب نمیدم چون فایده نداره .... و هزاران مشکلات دیگر از نظر بیرون رفتن و اینا ازادم تقریبا اما در عوض یه سری مشکلات دیگه دارم
این چیزایی که میگی من احساس میکنم به خاطر سنت باشه
نمیدونم شایدم همین طور باشه:( فقط میدونم صد در صد مشکل از منه
میگم مشکله کمال گرایی یا هر چی من چیکار کنم ک از این حال بیام بیرون؟؟؟
میخام زندگیمو عوض کنم یه کاری برا ایندم بکنم....
میخام شادو پر انرژی باشم حس میکنم دیگه قیافمم شورو نشاطه قدیمو نداره
و تنها راهه حلم قبولیه ارشده ک امسال از یه دانشگاه خوب قبول شم.....
ک ثابت کنم میشه....به خودم ک اعتماد بنفس بگیرم
من نقاشی میکنم اما خیلی وقته اعتماد به نفس اینکه قلمو دستم بگیرمم ندارم
میدونی دائم فک کنی نمیشه و نخاهد شد چیه؟؟خیلی دردناکه
اینکه بهت بگن جم کن سه پایه و قلماتو برا چی نگه داشتی خب؟؟؟؟؟؟؟من عاشقه نقاشیم اما نمیتونم......
تورو خدا بگین من چیکار کنم؟؟؟؟
بسسمه دیگه؟؟کاملن خسته شدم....
هر راهه حلی باشه سختم باشه حاظرم انجام بدم فقط یه ذره هم ک شده همه چی بهتر شه.....
ناراحت میشم برا تاپیکایه دیگه صد تا صد تا جواب میدن چون مشکله من شخصیه یا براش راه حل پیدا نمیکنن یا نمیدونم....
سلام دختر خوب
عزیزم بخوام صریح بهتون بگم اینکه شما اون چیزی که در درون خودتون باید باشرو از دیگران میخواین... اینم که میگم چون درکتون میکنم و میدونم این تحساسی که دارین خیلی ازار دهندست...شما اصلا تاکید میکنم اصلا از کسی انتظار نداشته باشد... همین .. وقتی که انتظار نداشته باشید اصلا ناراحت نمیشین .. دختر خوب شما اگه یه هدفی داشته باشین حرف کسی روتون اثر نمیذاره... من میدونم گفتن این حرفا آسونه عمل کردنش سخت... اما باید با خودتون حرف بزنین کنار بیاین... علاقه به درس دارین خیلی خوبه درس بخونین.. . مقایسه کردن کار درستی نیست اما خودم بار ها بارها از جانب خانوادم که مهمترین کسای زندگیمن مورد حرفای مشابه این که گفتیم قرار گرفتم ... اما الان میفهمم من نباید انتظار از کسی داشته باشم... دختر خوب من نظرم اینه خودت باید انگیزه داشته باشی... اصلا منتظر کسی نباش بهت انگیزه بده... یه کتاب بهت توصیه میکنم بخر خیلی خوبه اسمش یک دقیقه برای خودم هست.. کتاب خوبیه ... من جواب کنکورم اومد اولین جمله این بود که انتظار ما رو براورده نکردی... اما الان میگن آفرین بهت افتخار میکنیم از پس خودت بر میای.. منم مثل خودت ناراحت بودم حرص میخوردم .. باعث شد هنوز آثارش تو وجودم بمونه ... اما سرتونو درد نیارم ... اول خودتونو دوست داشته باشید ...
به نظرم بهتره به جای لجبازی، به پدرت نزدیک شی .قلق پدر باید تو دست دخترش باشه
با کسایی که میگن مشکلت مشکل نیست مخالفم ، یه دختر باید آزادی داشته باشه باید اگه خاست جایی بره بتونه بره بدون اینکه بخواد اجازه بگیره فقط به پدرش اطلاع بده
پدر باید به دخترش به تربیتی که کرده اعتماد داشته باشه ، باید بهت اجازه رشد بده نه اینکه تو شیشه نگت داده که مبادا اوف بشی .
یه گیاهم اگه نور نبینه ضعیف میشه و در نهایت خشک میشه.ما که انسانیم یه دختر استقلال میخواد یه پدر باید بدونه که باید به دخترش یاد بده چطور از خودش محافظت کنه نه اینکه راه بیفته دنبالش و ازش محافظت کنه .باید به جای کنترل شبانه روزی دخترش بهش محبت کنه .
راه درست شدن این مسئله اینه که با پدرتون حرف بزنید اگه لازمه به یکی که رو پدرتون نفوذ داره بخواین باهاش حرف بزنه .
ضمنا خودتون باشین اگه شخصیت شلوغی دارین شلوغی کنین اگه نه نکنین
اگه درس خوندن رو دوست دارین درس بخونین اگه نه نخونین
خلاصه خودت باش ، اگه پدرت بهت محبت نمیکنه تو بهش محبت کن تا ازت محبت کردنو یاد بگیره.
تو نمی تونی پدرت را تغییر بدی. کار خیلی سخت یا تقریبا نشدنی هست.
امضای من را ببین. بعضی از چیزایی که ما تو زندگی داریم نمی تونیم عوض کنیم. فقط باید با داشته های زندگی به بهترین شکل زندگی کنی.
باید روی خودت کار کنی. با تلاش زیاد می تونی شرایط خودت را بهتر کنی.
باید استرس و اضطرابی که داری کنترل کنی. روی شخصیت کمالگرات کار کنی.
این تاپیکها را در مورد کمالگرایی بخون.
آنها كه از خودشون راضي نيستند، بخونند!(شخصيت كمالگرا)
درمان شخصیت کمالگرا (شخصیت وسواسی)
خوب هایی که از زندگی لذت نمی برند (تیپ شخصیتی کمال گرا)
در حد تواناییهای خودت برنامه بریز و از خودت انتظار داشته باش.
چند سالته؟
تحصیلاتت چیه؟
شغلت چیه؟
سرگرمیهات و تفریحت چیه؟
چه کارهایی بلدی؟ چه مهارتهایی؟
ورزش می کنی؟