نوشته اصلی توسط
parvaneh7
چرا نمیتونم پاسخ بذارم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!صبح تا حالا خودمو کشتم تا پاسخ بذارم.
سلام واقعا از همه متشکرم که درباره همه جوانب نوشته هام نظر دادین و همدردی و راهنمایی کردین.واقعا حالم بهتر شد.
و اما پارسای عزیز گفته :از هول حلیم افتادی تو دیگ سوختی-چون احساسی جلو رفتی اشتباه کردی
-قبول دارم.شایدچون تا به حال کسی نبود که باورم داشته باشه.شاید چون اعتماد به نفسم زیر صفر بود و خودمو قبول نداشتم اعتماد کردمو تن به این رابطه دادم.
و اما رزای عزیز گفته:اونم بیکار نیست که بره همه جا جار بزنه که من با این دختر دوست بودم و این حرفا خیالت راحت پیشه هیچکس حرف نمیزنه.
-قبول دارم که قبلا امتحانش کردم اما چون برام تعریف کرده بود که بچه های خابگاه بعضیاشون اینقد بی وجودن که دخترا رو مسخره میکنن فکرای مخرب تو کلم میاد
و اما زمستون عزیز گفته:عشق از نوع یه طرفه!هزار بار این کلمتو - تو ذهنم مرور کردم -اره من عشقم هزار بود و اون یک.بعد گفتم نه شاید اصلا زمستون راست بگه تموم این مدت من فقط عاشق بودمو اون از سر عادت و گذروندن اوقات فراغتش و پر کردن تنهایییش با من بوده!یعنی بازی خوردم؟!یعنی یه نفرم که اعتماد کردم تو زرد از اب در اومد.و هزار فکر.
زمستون گفت:قرار نیست به خاطر اتفاقاتی که افتاده خودتو سرزنش کنی و از اینده عقب بمونی..زندگی همینطوری میگذره چه تو بخوای چه تو نخوای!!موفق ترین فرد اونیه که بتونه خودشو با زندگی وفق بده!!
ممنونم زمستون.که همه جانبه نوشتی-بیشتر از پنج بار نظرتو خوندمو روش فکر کردم.
سعی میکنم و امیدوارم بتونم این فکرا و تضادا را از ذهنم بیرون کنم.
کاملیای عزیز هم که احادیثو گذاشتی واقعا ممنون -خیلی ارامش بخش و امیدوار کننده بود برام.
و اما خاله قزی عزیزگفته: معیارهای انتخاب همسر را از نظر خودت بنویس!!!!با اینکه نفهمیدم چرا اما چشم.
ایمان:متوسط یعنی نمازو روزشو بگیره و ...کلا از نظر اعتقادی هم سطح باشیم
سیاسی:اصلا خوشم نمیاد اهل حزبو جناح باشه.یه مورد برام اومده بود اولین سوالش همین بود .منم نه بالا گذاشتم نه پایین گفتم حزب باد.بدش اومد.رفت:311:
خانوادش:متوسط یعنی هم کفو باشیم.هم طبقه -مثله خودمون راحت باشن.با رسمو رسومات انچنانی ویا اتو کشیده و خشک ویامذهبی سخت ویا بیبندوبار نباشن.
شغلش و میزان درامد و خونه داشتن یا نداشتن و مسائل مالی دیگه:شغلش مهم نیست.همینکه جربزه داشته باشه وبتونه یه لقمه نون حلال دربیاره و خانوادشو تامین کنه کافیه.خونه ؟!ااینقد اوضاع اقتصاد خرابه که همون پول رهنو اجاره را داشته باشه کلی کار کرده -خریدن پیشکشش.خودم داداش دارم میدونم نباید توقع بیش از حد داشت.
سن:قبلا واسم مهم بود 2سال بزرگتر از خودم باشه ولی خب چیکار کنم به قیافم نمیخوره حتی بم میگن دبیرستانیم!!!بیشتر خاستگارام سنشون 2-3 سال کمتر از منه.
قیافش:ظاهرمتوسط-فقط کچل نباشه :311:وقدبلندتر ازمن
تحصیلات:هم سطح یا یک درجه پایین تر هم مشکلی ندارم
از نظر اخلاقی؟خوش اخلاق-اخه اخلاق جنبه های مختلف داره-خوش برخورد-اجتماعی-اهل معاشرت-خانواده دوست-صادق-بافهم و درک و شعور درباره همه مسایل-باجذبه و ابهت اما مهربون-به موقع عصبانی شه و به موقع کنترل کنه-صبور-باگذشت-..
کلا بتونیم هم کفو باشیم.
از ویژگی خودم بعد میگم.مطمینم الان مخصوصا قسمت شغلو بخونید شاید مثه بقیه مسخرم کنید .
میگن تو بچه ای که زندگیو اینقد اسون می گیری!
نمیدونم شایدم راست بگن اما فعلا که نظرم همینه/
گفتید راهکار خواستید بگید تا برایتان بنویسم!!!راهکار که خاستم شما نگفتید