-
سلام روزتون بخیر
به نظر من اشنایی اینترنتی هم میتونه یه راه آشنایی باشه اما زود تر باید رابطرو به اشنایی بیرون از اینترنت ارجاع بدین البته اگر میخواین واقعا زدواج کنید..
دوست عزیز شما نه تنها به این نوع اشنایی تردید دارین بلکه خودتون میفرمایید شرایط ازدواج ندارین فعلا پس منطقی اینه که رابطتونو قطع کنید... ایشون هم الان احساسی دارن حرف میزنن راحتتر این مسئله رو فراموش میکنن چون حتی
همدیگرو ندیدن... اگر بگذره و رابطه بی هدف خارج از اینترنت باشه ایشون خیلی ضربه میبینن و حتی فرصت های ازدواجشونو از دست میدن ... اون وقت هم شما هم ایشون در گیر احساسی پوچ میشین که به روحتون اسیب میزنه
اینا حقایقی هست که با حالت های مختلف برای خیلیا پیش اومده پس این راهو تجربه نکنین بهتره.....اگر میخواین واسه سرگرمی با کسی حرف بزنین با این خانوم که به نظر احساسی میان اصلا این کارو نکنین....
ارزوی خوشحالی و موفقیت براتون میکنم.
-
دوست عزیز با چند تا عکس نمیشه نسبت به ظاهرشون و رفتارشون تو اجتماع نظر داد.اگه هم میگین که ظاهر برام زیاد مهم نیست و مهم اخلاقشه خب قضیه فرق داره.برای من که ظاهر هم به اندازه سایر معیارها مهمه و حتی شاید بیشتر .
دوست عزیز خیلیا با صحبت حضوری و آشنایی چند ساله نمیتونن تصمیم بگیرن حالا که چت به عقیده من کلا فقط چته.جایی برای ابراز احساسات نیست.
-
پسر خوب اون دختر خانوم فک کنم تا حالا با پسری صحبت نکرده!!شما که یکم بهش محبت کردی جو گیر شده اینجوری میکنه!وگرنه پاش به دانشگاه باز بشه تازه حساب کار میاد دستش!!
بعدم شما هی میگی من هیچ احساساتی وارد نکردم !!وقتی به طرف میگی دوستت دارم اون بیچاره که لحنتو از نوشته نمیتونه بخونی فک میکنه جدی داری بهش میگی!!
بعدم اگه خودت احساسات نداری بهش چرا میگی میخواستم تو چت نگهش دارم!!ادم تا به کسی حس نداشته باشه که نمیخواد نگهش داره!!البته برای شما فقط دختر بودن طرف مهم بوده 100 درصد !!پس اگه میبینی داره عاشقت میشه دیگه طرفش نرو!!یه مدت دیگه میره دانشگاه همه چی یادش میره ... تو هم میشی اولین شکست عشقیش!!با دوستاش کلی میگن میخندن در موردت :d
-
از لطف همه دوستان ممنونم
زمستون نوشته هات جالب بود ولی خیلی دیگه تند رفتی
من اصلا در گیر احساسات نبودم و هفته پیش این قضیه تموم شد. البته محترمانه ازش عذر خواهی کردم و اونم مشکلاتو پذیرفت