-
چقدر جالب منم دقیقا مشکل تورو داشتم شوهرم با زن های دوست هاش و زن داداشاش خیلی راحت بود حتی اصرار داشت که منم عین اونا راحت باشم ولی من قبول نمیکردم
اول اینکه کارت خیلی اشتباه بود هیچوقت نباید غرور مرد رو کشت کافیه دلش ازت سرد شه خیلی سخت برمیگرده
نگران نباش نامزدت خیلی دوست داره وگرنه درجا نمیبردت پیش دوستش و زنش که بهت نشون بده اشتباه میکردی من و شوهرم تا حالا هیچ دعوای فیزیکی ای نداشتیم با کاری که کردی یه لحظه ناخودآگاه به ذهنم رسید که اگه من بزنم تو گوش شوهرم چه اتفاقی میفته البته خداروشکر هردوتامون با زدن به شدت مخالفیم دعوا باید لفظی باشه نه فیزیکی
منم با سارا موافقم داره تورو میترسونه پیش بینی من اینه که تا آخر هفته قبول میکنه پیشش باشی ولی با رفتار خیلی سرد و مغرورانه تو باید غرورش رو بهش برگردونی با رفتارهای درست طوری که نامزدت خیلی خوشش بیاد و فکرکنه خیلی ازش حساب میبری وقتی برگشت با رفتارت عذرخواهی کن نه با زبونت سعی کن مدام پیشش باشی دستش رو بگیری ابرازعلاقه کنی
یه سوال مهم چقدر برات مهمه رفتار نامزدت با زن های دوستاش یعنی حالا که میدونی اون زن دوستش بوده یا بقیه زن های دوستاش خودت رفتارت چطوریه شاید نامزدت بهت بگه تو هم باید راحت باشی با اونا این قضیه چقدر برات مهمه؟به هرحال دوباره باید مدام با اون زن یا زن های دیگه که با نامزدت راحت هستن رودررو شی
دوباره اون دوست شوهرت شاید بزنه رو بازوت وقتی میزنه رو بازوت یا شوهرت دست میندازه دور گردن اون زن شاید دوست شوهرت هم دست بندازه دور گردنت یا به هرحال برخوردهای فیزیکی دیگه چطوری میخوای رفتار کنی؟
-
فاطمه 70 عزیز
چرا خودتو مقصر می دونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشتباه از تو نبوده تو فقط زود قضاوت کردی
95 درصد نامزدت و 5درصد تو مقصری
- - - Updated - - -
داری احساسی برخورد می کنی ی مقداری منطقی باش
-
به نظر من جفتتون به یک اندازه مقصر هستید . اما تقصیر شما فقط واکنش افراطی شما بوده و کاملا حق داشتید ناراحت بشید به این فکر کنید اگر شما این کار رو میکردید و شوهر دوستتون شما رو تو خیابون بغل میکرد الان نامزدتون چکار می کرد ؟ شما باید معذرت خواهی کنید اما فقط به خاطر سیلی ای که زدید اما این چیزی از اشتباه نامزدتون کم نمیکنه به جای غلط کردم غلط کردم که فقط باعث میشه نامزدتون بیشتر کلاس بذاره و شما رو تحقیر کنه خیلی جدی و محکم مسئله رو به ایشون بگید که کار تو هم اشتباه بوده . اما اگر با این مسائل مشکلی ندارید که هیچ
-
خخخخخخخخ
ایول،یه کاره زدی تو گوشش؟؟؟عین فیلما
اونم عین فیلما یه لبخند ملیح تحویلت داده و برده تت تو رو با اون آشنا کرده و تو هم الان عین فیلما پشیمونی که چرا بهش تهمت زدی...
فاطمه جان،شما بهش بگو اگه تو جای من بودی و منو بایه پسر دیگه اینجوری راحت میدیدی چه عکس العملی داشتی...
ولی بذار یه چیزی بگم:نذار حرمت هاتون شکسته بشه.که اگه از بین بره درست کردنش مشکله
سعی کن از این اتفاق یه خاطره ی خنده دار درست کنی که بعد ها با هم بهش بخندید
ولی نه به خودت و نه به اون اجازه بده که احترام همو از بین ببرید
زن و شوهر هر چه قدر هم صمیمی و خودمونی باشن باید و باید و باید حرمت همو نگه دارن
-
به نظرم کار نامزدتون اشتباه بوده. و البته شما تند رفتید. شما به اندازه کافی معذرت خوای کردین. بسه دیگه فرصت بدین اون سراغ شما بیاد. اگه نیومد بدون اون یه روز بالاخره میره. به نظرم منتشو اگر زیاد بکشی خوب نباشه. شمام یکم بی تفاوتر شو ببین که چه می شه
-
عزیزم من فکرمیکنم علت اصلی این اتفاق عدم شناخت شماونامزدت ازهمدیگه اس
اگه میشناختیش ومیدونستی که توروابطش محرم وانمحرمی رو رعایت نمیکرده پس نبایدعجولانه بهش سیلی میزدی چون میدونستی که توروابطش ازاده واون خانم
میتونسته دخترخاله اش دخترعموش یازن دوستش باشه
اگرم نمیشناختیش وهنوز بعداز1ماه نامزدی حدوحدود روابطتون رو برای همدیگه مشخص نکردین بایداول ازش میپرسیدی اون خانم کی بودکه صمیمانه دستتو دورش
انداخته بودی؟
اصلاچراهمون موقع خیلی عادی جلونرفتی بانامزدت دست بدی حتماهمون جا خانم دوستشوبهت معرفی میکردوشایدازاین حالتی که بااون خانم بودخودشم پیشت
شرمنده میشدامابهرحال بنظرمن هرچقدرم که دوستش مثل داداشش باشه درست نیست شوهرت بجای اینکه بازن دوستش مثل یه زنداداش رفتارکنه مثل یه زنی
که بهش محرمه رفتارکنه چون کمتربرادرشوهری اینقدرراحت وصمیمی بازنداداشش رفتارمیکنه مگه کسانی که براشون مهم نیست این مسائل
میشه بگی چطورباهم اشناشدین که اینقدرشناختتون ازهمدیگه کمه؟
-
عزیزمن هیچوقت به هیچ کس نگو غلط کردم حتی شوهرت تو با این کارت داری مهر تایید میزنی که ایرادی نداشته نامزدت دست گذاشته دور گردن یکی دیگه فاطمه حرفای خوبی زد سوالشم خوب بود تو با این کارش مشکلی داری؟یا برات بی اهمیته که دفعه بعد هم که اون زنه رو دید روبوسی کنن و دست بندازن دور گردن همدیگه
اصلا برای چی اون دوستش باید بزنه به بازوت بگه ایشاللا خوشبخت شی پدرشوهر من هم به بازوم دست نمیزنه چه برسه به برادرشوهر یا دوست
اول موضع خودت رو مشخص کن
والا من اگه نامزدم این کار رو میکرد میگفتم باید قید اون دوست رو بزنی یا بهش بگی زنش رو درست کنه
البته این که ازت حمایت کردم فکرنکن کارت درست بود کارت خیلی خیلی زشت بود مگه آدم تو گوش شوهرش هم میزنه اگه چند نفر دیگه هم اونجا بودن شاید شوهرت به غرورش بر میخورد و میزد نصفت میکرد برفرض که نمیزد آبرویی برای شوهرت نمیموند حالاکه هیچ کس نبوده هم آبرویی برای نامزدت پیش تو نمونده فکرمیکنه انقدر تو نامزدت رو کم اعتبار میدونی که میتونی بزنیش
برام جالب شده این قضیه تو زندگی ها الان همه به شدت رفیق باز شدن و خنده دار اینه طرف به همین سادگی میگه زن دوستم بوده انگار خواهرشه یا میگه دوستم عین برادرمه باهاش راحت باش
خودت فکرمیکنی اگه با شوهر دوستت اینطوری بودی نامزدت چیکار میکرد بهت قول میدم بلایی سرت میبرد که جرئت نداشته باشی بدون اجازش جایی بری
از بابت از دست دادنش نگران نباش الان تو داغی متوجه نیستی چی شده وقتی برگشت انقدر حق رو بهش نده بگو من اشتباه کردم قبول ولی تو چرا باید یکی رو تو خیابون دست بندازی دورش
نمیدونم شاید من حساس هستم ولی به نظرمن متاسفانه به شدت امروز زن ها و مردها ساده با این قضیه کنار میان که دوستمه غریبه نیست من که نامزدم یه بار با دخترخالش دست داد کلی باهاش صحبت کردم گفت دیگه دست نمیده
عزیزمن منم مذهبی نیستم نماز نمیخونم روزه هم نمیگیرم حجابم هم معمولیه(مانتو)
ولی روی این قضیه خیلی حساسم چون به نظرم باعث میشه مثلا نامزدت اون زن رو با تو مقایسه کنه
-
ممنون از نظراتتون فریباجان میدونم که داری از من حمایت میکنی اما خداییش من خیلی خیلی بشتر مقصر بودم نباید میزدمش
البته نامزدم هم مقصر بود بقول ارس اگه یه نفردیگه اینطوری با من رفتار میکرد نامزدم شاید بیشتر از اینا منو میزد
شاپرک جان با خواهر نامزدم دوست بودم خواهر نامزدم منو برای داداشش انتخاب کرد
شناختمون خیلی هم کم نیست نامزدم با دخترای فامیلش یا زن های فامیلش اصلا اینطوری رفتار نمیکنه فقط با این زنه انقدر راحت برخورد کرد هنوز هم جوابمو نمیده نشد راجع بهش صحبت کنیم
مهسا جان حق با توئه اتفاقا منم عین تو هستم اهل نمازو روزه نیستم ولی این روابط برام مهمه قبل ازدواج اصلا فکرنمیکردم به همین روابط ساده حساس باشم ولی وقتی عقد کردم خیلی رو نامزدم غیرت دارم نامزدم هم همینطوریه حتی موقع خواستگاری ازم پرسید با پسرهای فامیل دست میدی و حجابت پیششون چطوریه نمیدونم چرا براش مهم نبود که این دوستش اینطوری باهام برخورد کرد
من اصلا دوست ندارم دوباره با اون دوستش و زنش روبرو شم ولی نامزدم خیلی ازشون تعریف میکرد که بهشون وابسته هست حتما باید با نامزدم صحبت کنم که اصلا دوست ندارم اون دوستش باهام اینطور راحت باشه
یا نامزدم با اون زن انقدر راحت باشه
مهساجان از من ایراد نگیر منم هل خوردم وقتی زد رو بازوم
الان چیکارکنم که نامزدم اصلا جواب نمیده دلم آشوبه وقتی معذرت خواهی میکنم چرا بس نمیکنه کلافه شدم
-
دوست خوبم میدونی اگه من شوهرمو با یه خانم ببینم چیکار میکنم؟
بلافاصله، حتی اگه سوار ماشین باشم پیاده میشم و خودمو بهشون میرسونم. خیلی خوش اخلاق سلام و علیک میکنم و منتظر میمونم تا معرفی بشم. اون وقت هم اون خانم خجالت میکشه و هم شوهر شما.
به نظر من هم زدن کار خوبی نبوده ولی این همه معذرت خواهی و به دست و پا افتادن از اون هم بدتره. عزت نفست رو حفظ کن. یه بار معذرت خواهی کافی بوده. باید بهش میگفتی معذرت میخوام ولی منتظرم تا هروقت آمادگیشو پیدا کردی در مورد رفتارت با یه زن غریبه توضیح بدی.
اصلاً هول نشو. اگه جوابتو داد موضوع اصلی رو فراموش نکن. به خاطر کشیده ای که بهش زدی از کار اشتباهش چشم پوشی نکن.
-
یه لحظه صبر کنید من کلم داغ کرد
مهدیه1990 بجای فاطمه70جواب داد
یعنی چی چی شد؟
شما همدیگه رو میشناسید و اشتباهی بجای اون یکی جواب دادید؟
من که نفهمیدم چی شد