RE: یه سوال از تمام اقایانی که اینجا هستن
به نظر من , البته میتونه اشتباه باشه , پسر مورد علاقه شما داره بهونه میاره و قصد ازدواج نداره چون راضی کردن پدرها کار سختی نیست , پدرها اینقدر مشغله فکری دارن که با یکم اصرار هر چی ازشون بخوای قبول میکنن , در کل تا زمانی که ازدواج نکردی بهش وابسته نشو و بهش دلنبند , اشکال شما دخترها اینه که قبل از ازدواج به پسری که باهاش ازدواج نکردید وابسته میشید و عیبهاشو نمیبینید و بخاطر اون میخواید با پدر و مادر و کلا هر کی جلوتون وایمیسته بجنگید , این اشتباست , من بهت قول میدم اگر از این پسر دور بشی فرداش باباشو مامانشو میاره خونتون خاستگاری , میگی نه امتحان کن . موفق باشی باهر کسی ازدواج میکنی انشالله خوشبخت بشی .
دخترم شما مهمترین بخش را که همان شناخت شما و آن پسر از خودتان است،یادتان رفت شرح دهید و نیز شناختی که از خویش دارید که اهداف شما در زندگی و برنامه ریزی برای آنها و . . . کدام است؟
از لحن پرسش شما این جور بر می آید که شما و آن پسر به هم وابسته شده اید و اگر این وابستگی بیرون از فرآیند منطقی شناخت باشد،شیفتگی نتیجه اش است و زیان خواهید دید،پرسش شما طوری است که انگار همه شرایط ازدواج را دارید و تنها مانده است موافقت پدر پسری که با او رابطه دارید!
از شما می خواهم اطلاعات بیشتری از شرایط آن پسر و خودتان بگویید و نیز اینکه خانواده خودتان از این رابطه آگاهی دارند و اگر دارند واکنش آنها چیست و نیز مادر پسری که با او رابطه دارید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HadiRock
به نظر من , البته میتونه اشتباه باشه , پسر مورد علاقه شما داره بهونه میاره و قصد ازدواج نداره چون راضی کردن پدرها کار سختی نیست , پدرها اینقدر مشغله فکری دارن که با یکم اصرار هر چی ازشون بخوای قبول میکنن , در کل تا زمانی که ازدواج نکردی بهش وابسته نشو و بهش دلنبند , اشکال شما دخترها اینه که قبل از ازدواج به پسری که باهاش ازدواج نکردید وابسته میشید و عیبهاشو نمیبینید و بخاطر اون میخواید با پدر و مادر و کلا هر کی جلوتون وایمیسته بجنگید , این اشتباست , من بهت قول میدم اگر از این پسر دور بشی فرداش باباشو مامانشو میاره خونتون خاستگاری , میگی نه امتحان کن . موفق باشی باهر کسی ازدواج میکنی انشالله خوشبخت بشی .
ممنون هادی جان خیلی ممنون
اره منم دارم به همین نتیجه میرسم
درضمن من با راهنمایی دوستان که همین جا مشکلم رومطرح کردم الان از اول ماه رمضون باهاشون هیچ تماسی نداشتم هیچی
خودم بهش گففتم تا راضی نشدن بهتره دیگه با من تماس نگیری
تازه اگه راضی شدن مادرت زنگ بزنه نه تو
میدونید واسه منم عجیب بود یعنی مادرش نمیتونست پدرشو راضی کنه
حق با شما ست اون اگه نتونه از پس این مشکل بر بیاد دو روز دیگه چی
اما دلم میخواد نظر همه اقایون رو درباره این سوالم بدونم
که اگر اونها در این موقعیت بودن چکار میکردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
دخترم شما مهمترین بخش را که همان شناخت شما و آن پسر از خودتان است،یادتان رفت شرح دهید و نیز شناختی که از خویش دارید که اهداف شما در زندگی و برنامه ریزی برای آنها و . . . کدام است؟
از لحن پرسش شما این جور بر می آید که شما و آن پسر به هم وابسته شده اید و اگر این وابستگی بیرون از فرآیند منطقی شناخت باشد،شیفتگی نتیجه اش است و زیان خواهید دید،پرسش شما طوری است که انگار همه شرایط ازدواج را دارید و تنها مانده است موافقت پدر پسری که با او رابطه دارید!
از شما می خواهم اطلاعات بیشتری از شرایط آن پسر و خودتان بگویید و نیز اینکه خانواده خودتان از این رابطه آگاهی دارند و اگر دارند واکنش آنها چیست و نیز مادر پسری که با او رابطه دارید.
بله درسته ما همه شرایط رو داشتیم
فقط نظر پدرش مونده بود
باشه حق با شماست من تو ی این لینک و تاپیک مشکلمو قبلا گفته بودم
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3101
اما بازم میگم
من و ایشون هردو فارغ التحصیل شده و هردو کار میکنیم
ایشون هم وقتی به من پیشنهاد ازدواج داد از نظر مالی کاملا شرایطشو داشت
مادرش رو در جریان گذاشته بود اما من نمیدونستم مادرش در جریانه
ازش مهلت خواستم تا فکر کنم
و تو این مدت خیلی سوالات در مورد ایندم کردم
کم کم حس کردم بهش خیلی علاقه دارم
با اینکه 1سال از من کوچکتر بود و ممن بارها اینو بهش گفته بودم که بعد مشکل پیش نیاد حتی خواستم به خاطر این یه سال تمومش کنم اما اونخیلی مسمم بود
تا اینکه موضوع رو که به پدرش میگه ایشون مخالفت میکنن
مادرش میخواد که مهلت بده تا پدرشو راضی کنه
و باز هم مخالفت بعد یک سال
من خیلی داغون شدم
خیلی
واسه همین برام سوال پیش اومد که چرا
یعنی اگر همه جای ایشون باشن کاری نمیکنن
البته من بارها از ایشون خواستم که به خاطر من با خانوادش در گیرنشه و بی احتراممی نکنه اما خیلی از منتططق بی منطقی پدرش دلم شکست
سلام من پسرم من اگه اين موضوع برام پيش بياد اول ميرم با پدرم صحبت مي كنم اگه قانع نشد خودم مي رم كار تموم مي كنم.:72:[/color][/size]
یعنی چی خودت کارو تموم میکینی
این جواب منظقی نیست
امیدوارم بتونم از این تاپیک به جوابم برسم
این سوال رو خیلی از کسایی کهتئ تالار هستند دارن
چون garibe به نظرم سوالی پرسیده که جوابش واسه خیلیها مفید پس خواهش می کنم راه حل بدین راه حل های سازنده از مدیر گروه می خوام که کمک کنه
garibe گفت : ----------------------------------------------------------------------------------------------------
اره منم دارم به همین نتیجه میرسم
درضمن من با راهنمایی دوستان که همین جا مشکلم رومطرح کردم الان از اول ماه رمضون باهاشون هیچ تماسی نداشتم هیچی
خودم بهش گففتم تا راضی نشدن بهتره دیگه با من تماس نگیری
تازه اگه راضی شدن مادرت زنگ بزنه نه تو
میدونید واسه منم عجیب بود یعنی مادرش نمیتونست پدرشو راضی کنه
حق با شما ست اون اگه نتونه از پس این مشکل بر بیاد دو روز دیگه چی
اما دلم میخواد نظر همه اقایون رو درباره این سوالم بدونم
--------------------------------------------------------------------------------------------------.
سلام
این بهترین کاری بود که در حال حاضر انجام دادید .
ولی دلایل پدرش برای مخالفت چیه ؟
---
در ضمن اینکه اگه پسری برای ازدواج با دختری که شرایط مناسب رو داره 100٪ مصمم باشه ، هر جور که شده خانوادش رو با ذکر دلایل انتخابش راضی میکنه و اگه پدرش اینقدر قدرت داره که جای اون تصمیم میگیره ..پس مطمئن باشید فردا که ازدواج کردید هم شما باید مطیع پدر شوهرتون باشید و مشکلات وحشتناکی پیش رو خواهید داشت ( اگه پسر تا این حد وابسته به پدر باشه یعنی اینکه هنوز توان اداره یک زندگی رو نداره ) .. برای اینکه یه خورده با مشکلات چنین ازدواجی آشنا بشین به پست خانم shad " لطفا منو راهنمایی کنید " سری بزنید و مطالب اون پست و مطالعه کنید...البته اینو هم در نظر بگیرید که shad عزیز پس از عقد متوجه این جریانات شدند و به دلیل وابستگی ای که به شوهرشون پیدا کردند فقط دنبال راه حلی برای رفع مشکلشون بودند ..که خوب طبیعی هم هست ولی شما شرایطتون بهتره و هنوز میتونید برای انتخاب فکر کنید .
البته بازم بهتره صبر کنید تا مدیر همدردی پاسخ بدهند.
شاد باشید.
این دلیل که باید از فامیل انتخاب کنی کاملا بهونست .. و اون باید برای پسرش یک دلیل قانع کننده داشته باشه که شما دختره مناسبی نیستید .. و در غیر اینصورت برای اون پسر متاسفم