RE: ترا به آبروی زهرا کمکم کنید
سلام دوست خوبم . در حال حاظر تو این دوره زمونه چیزی که تو جامعه ما مطرحه کاره اینو خودتم خوب میدونی پس خودتو آزار نده و اگه میبینی نمیتونه کارمناسب پیدا کنه دیگه بهش فکر نکن .متاسفانه این احساسات ماست که گاهی اوقات کار دستمون میده پس ازت خواهش میکنم منطقی تصمیم بگیر.بهتره بری پیش یه مشاور خوب و ازش کمک بخوای به نظرم این طوری عاقلانه تر میتونی تصمیم بکیری و همچنین طبق نظریه های دوستان همدردی به خواستگارت فکر کن و اگه یه موقعیت مناسب داشتی رد نکن.به امید پیروزی ات.
شما فرمودين تو را به آبروي زهرا.من وقتي اين اسم مي شنوم فداكاري زن و شوهري مي افتم كه هم براي بشريت خدمت كرد و هم الگو بودند.مي خام بگم كه دوست عزيز اين چيزي كه بين شما وجود دارد يك وابستگي است و نه عشق ونه دوست داشتن.كسي كه حاضر نيست كاري پيدا كند.كسي كه حاضر نيست منبع مالي پيدا كند مطمئن باشين كه مسئوليت يك زندگي را به همين سادگي برخورد مي كند.به خواستگاران خود فكر كن و اوني را انتخاب كن كه هم حس مسئوليت داشته باشد و هم شما را واقعا دوست داشته باشد.
عزيزم با عشقت صحبت كن بگوو خيلي قاطع باهاش صحبت كن اگه مجاب نشد تركش كن
به نظرم ولش کن ، اگه قرار بود تو این 4.5 سال یک کاری پیدا می کرد ، افراد به خاطر عشق شون کوه ها رو جا به جا می کنند ، به حرف قلبت تا الان گوش دادی ، به جائی نرسیدی ، به حرف مغزت گوش کن
عزیزم مسئولیت پذیری در زندگی رو فراموش نکن چون این جور آدما نمیتونن از پس مشکلات زندگی بربیان تو زندگی اتفاقات زیادی هست که آدم دلش میخواد به شریکش تکیه کنه. اما اگه یه پشت گرم نداشته باشی میخوای چی کار کنی؟:302: فرصتهات رو از دست نده چون چشم باز میکنی و میبینی دیگه خیلی دیر شده:300:
امیدوارم یه تصمیم عاقلانه واسه زندگیت بگیری:72::73::228:
سلام دل شكسته عزيز
من كل نظرات دوستان هميشه همراه رو خوندم به نظرم همه حرفها گفته شده عزيزم اين رابطه كه فرمودي درسته وابستگي مي ياره اما قابل جبرانه سعي كن با توكل به خدا ايشون رو فراموش كني و زندگي بر پايه صداقت و پشتكار بنا نهي
عزیزم چه طور می تونی به کسی که چهار سال فرصتو از دست داده یک عمر تکیه کنی؟
سالی که نکوست از بهارش پیداست.
سلام به نظر من اگه كمي فكر كنيد ميبينيد كه داريد اشتباه ميكنيد درسته بيكاري معضل بزرگيه ولي هميشه كار واسه كسي كه بخواد كار كنه هست پس واقع بين باشيد و كاري نكنيد كه بعدا" افسوس بخوريد من نميگم دوستتونو كنار بزاريد چون من شناختي از اون آقا ندارم ولي اينو ميدونم كه اينا همش بهونه هاي خاله زنكي بعضي جووناي ماست موقعيت خودتونو در نظر بگيريد و به فرصت هايي كه پيش روتون هست دقت كنيد اميدوارم كه بهترين راهو انتخاب كنيد انشاا..
دوست عزیز حق طبیعی هر زنی هست که از همسر آیندش حداقل ترین چیزا رو که برای شروع زندگی لازم داشته باشه و بنظر من هر چند که متاسفانه مادخترااینقدری که از دلمون فرمان می گیریم از عقلمون نمی گیریم ازش بخواید که این حداقلا رو براتون فراهم کنه در غیر اینصورت تن به ازدواج ندید
سلام حالا که خواستگارم داری ازدواج کن موقعیت ها تو از دست نده 1 ذره بیشتر فکر کن اون مشخصه دوست داره باهت حرف بزنه شما به فکر خودتو اینده باش در 1 جمله فرصتهای خوب تکرار نمیشن از دست نده