سلام گلی .نقل قول:
قسمت فاسردگی رو خوندم و تست رو هم انجام دادم و تقریبا افسردگی بالایی دارم
من هم مثل تو تست افسردگی دادم و خودم فکر میکنم افسرده ام اما دکتر یه بار رفتم گفت افسرده نیستی!!! آخه من همیشه نیشم تا بناگوشم بازه و خوب طرف نمیدونه تودلم چی میگذره که.
مامانم پیش دکتر مغز و اعصاب خوب میره تهران منم باهاش میرم . چندین بار در مورد خودم باهاش صحبت کردم اونم میگه حالت خوبه!!!
ولی من باز سر حرف خودم هستم که یه مشکلی دارم!!! چون منم مثل تو بی حالم و حسش نیست یه کاری رو انجام بدم. احساس میکنم با گذشته فرق کردم و خسته ام. در ضمن زیاد میخوابم.
به هر حال به من کسی قرص نداده و میگن بیخودی به خودت گیر نده. پیش روانشناس نرفتم.
بچه ها داروهای گیاهی که برا اعصابن اکثرا توشون داروی اعصاب میریزنا ولی کم. حواستون باشه.
مثلا من برا اشتهاآور رفتم از عطاری یه سری قرص گرفتم. باور کنید هنوز یه دونشو نخورده بودم که تو تلوزیون اعلام کرد تو همین قرص که من خریده بودم موادر مخدر هستش.
اسم قرصی که گرفته بودم گل بود. دوستام بهم پیشنهاد دادن.
گلی خانوم برو دکتر تو که مشکل منو نداری!!!
میدونی من رفتم دکتر از تفکرات عمیقم چیزی بهش نگفتم آخه:18:
ترسیدم آبروم بره آخه هم روانپزشکه آشنا بود هم دکتر اعصاب مامانم همیشه باید پیشش بریم با بقیه هم دوست ندارم حرف بزنم.
یعنی خجالت میکشم یا چشام پره اشک میشه. واسه همین نمیرم. هم گرونن هم یه جورین در ضمن آقا هم هستن نمیفهمن من چی میگم!!!:227: