RE: همسرم ميگه من زن جذاب مي خوام
ببخشید اما خوشی زده زیر دلش! "بعضی" زنای ایرانی مردشونو در این موارد آدم حساب نمی کنند."شاید مشابه سایر موارد" برخلاف دید همه زمانی وارد رابطه جنسی می شن که خودشون می خوان. نه مرده!!به مردی که از زنش بخواد لذت ببره هم گاها می گن هوسباز!!!حتی از این به عنوان ابزار هم دیدم استفاده بشه. خانومه یه چیزی رو می خواد تا اونو نگیره به همسر شرعیش اجازه نزدیکی نمی ده. بعد می گن چرا مردا خیانت می کنند! این دیگه چه تعریفیه از رابطه ای که خدا حلالترین رابطه دونسته نمی دونم.
شما زیادتر از اونی که باید جذاب هستید برای همسرتون. یخورده کم کنید از این نوع جذابیت . گاهی اوقات برای خودتون زندگی کنید. " دیگه من نمی دونم انسانها گاها ناشکر هستند."
من هم مشکل شما رو دارم آیا مشکل شما حل شد؟ اگه حل شد چیکار کردید؟
من هم همین مشکل رو دارم. مشکل شما و وهم جان حل شد؟
مهراوه عزیز
همونطور که گفتم منم دقیقا این مشکل تو رو دارم. یعنی وقتی رابطه گرم و صمیمی میشه و آدم دوست داره همه کارای رومانتیک و رویایی که بلده رو برای طرفش انجام بده اونوقت یهو با عکس العمل نه چندان در حد انتظارش مواجه میشه.
حالا عزیز دلم
یه چیزو می تونم بت بگم و اون اینه که این چیزا باعث نشه که فکر کنی محبت کردن و ابراز علاقه اشکال داره و حتی بدون که همسرت اگه یه روز بدونه دوستش نداری ناراحت میشه ولی میخواد وقتی بش ابراز علاقه کنی که اون خواسته باشه. یعنی میخواد اول اون بخواد. نمیدونم منطورمو می تونم برسونم یا نه. ولی دوست داره حتی ناز بکشه و خواهش کنه تا چیزی بش بدن نه اینکه همینطوری.(چون معمولا ما خانما کارها رو بدون اینکه طرف مقابل خواسته باشه انجام میدیم و فکر می کنم آقایون اینجوری خوششون نمیاد)
بهتره یه مدت به خودت برسی. برای رشد و پیشرفت خودت وقت بذار نه برای اون. کم کم همسرت خودش شروع می کنه !
سلام من یه مردم یه جورائی اخلاقم شبیه شوهر شماست . خودتو براش لوس کن حرکات بچه گانه براش در بیار خودتو لوسه بچه گونه کن نه اینکه قهر کنی بذار تا خوشش بیاد نازتو بکشه . مطمئن باش جواب میده.
واااااااي خيلي بحث جالبيه ممنون مهراوه جونم!!!تاپيك فوق العاده اي شده!!!
من كه خلي چيزا ياد گرفتم از همه دوستاي خوبم ممنونم
حرفاي ميمو رو حتما انجام بده احتمالا جواب ميده
بعد از نتيجه گرفتن به ما هم بگو تا اگر لازمممون شد بدونيم بايد چي كار كنيم بام ممنون مهراوه جون
من کاملا مخالفم با میمو!
ببینید عزیران من قبلا تجربم کمتر بود و اون نظر قدیمو دادم اما باید بدونید که مردا ذاتا از زنایی خوششون میاد که واسه بدست آوردنشون تلاش کنن! این طبیعته مرده! همه اول میگن زنی مثل شما رو می خوان اما بعد یه مدت به شدت از چشم میوفتین و واسه مرد مثه یه اضافه تو خونه اید و مرد هیچ جذبه ای از شما دریافت نمی کنه! و خودشم نمی دونه چرا؟! بعد بهونه میاره که جذاب نیستید! اما روزای اول اینطور نبود! باید بدونید بهونه نیست مرد ذاتا زنی براش جذابه که واسه بدست آوردنش تلاش کنه که مقدارش بستگی به افراد داره! فیلمه زن ها فرشته اند رو ببینید که فرهاد که به زنش خیانت می کنه چی میگه: شیرین(زنش) همیشه تو دسته هیچ چیزی نداره من کشفش کنم قلبش کف دستشه عاشقه! اما این یکی اینطور نیست! مرموزه باید برم تو نخش، کشفش کنم پیداش کنم!
خانوما باور کنید این عینه حقیقته! این ذات مرده و جز استثنا کاریش نمیشه کرد! استثنا هم همه جا هست حتی تو مواد!
پس همیشه در اختیار نباشید! طوری باشید که شوهرتون کشفتون کنه و برای رسیدن به شما تلاش کنه هرچند مقدارش کم باشه! منظور شوهرای شما هم همینه اما خودشونم نمی دونن! واسه همینه زنهایی که خیلی به شوهرشون محبت می کنن در موارد زیادی نسبت به زنهای عادی مورد خیانت قرار می گیرن!
این موضوع هم قدیمیه من اینا رو واسه افراد جدید که خواسته بودن گفتم صاحب تاپیک معلوم نیست کجاست!
موفق و شاد باشید.
یاعلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
مرد ذاتا زنی براش جذابه که واسه بدست آوردنش تلاش کنه که مقدارش بستگی به افراد داره! فیلمه زن ها فرشته اند رو ببینید که فرهاد که به زنش خیانت می کنه چی میگه: شیرین(زنش) همیشه تو دسته هیچ چیزی نداره من کشفش کنم قلبش کف دستشه عاشقه! اما این یکی اینطور نیست! مرموزه باید برم تو نخش، کشفش کنم پیداش کنم!
خانوما باور کنید این عینه حقیقته! این ذات مرده و جز استثنا کاریش نمیشه کرد! استثنا هم همه جا هست حتی تو مواد!
پس همیشه در اختیار نباشید! طوری باشید که شوهرتون کشفتون کنه و برای رسیدن به شما تلاش کنه هرچند مقدارش کم باشه! منظور شوهرای شما هم همینه اما خودشونم نمی دونن! واسه همینه زنهایی که خیلی به شوهرشون محبت می کنن در موارد زیادی نسبت به زنهای عادی مورد خیانت قرار می گیرن!
کاملا موافقم. خودم با پوست و استخوانم دارم این مساله رو حس می کنم. زنی جالبه که مرد برای بدست آوردنش زحمت بکشه.
سلام.
یکی از مسائلی که من اینجا خیلی می بینم اینه که توی بحث ها یک طرفه به قاضی رفته می شه.
نظیر همین که توی این بحث همه به به و چه چه می کنن و از جذابیت خانوم و حق نشناسی آقا داد سخن می گن
من عین این مساله رو تجربه کردم.اولش که خانمه از زندگیش واسم گفت(و بی اندازه شبیه زندگی این خانوم بود) توی دلم هرچی ناسزا بود بار شوهر ناسپاسش کردم.
بعد کار بالا گرفت.یعنی بهونه گیری های ساده رسید به جایی که آقاهه دیگه نمی تونست تحملش کنه...ازش خواست یک مدت بره خونه مادرش یا مسافرت یا...تا تنهایی فکر کنن.ولی خانومه با التماس خواسته بود که ترکش نکنه و طلاقش نده.
و من کماکان انگشت اتهامم سمت آقا بود.بعد خیلی اتفاقی نشستم پای صحبته مرده.دوست دارید چند تا خصوصیت منفی نام ببرم که اون در مورد خانوم به ضاهر عاشق و جذابش گفت؟
بذارید چند تاش رو نام ببرم .بعدشم نتیجه گیری با خودتون:
1-اون از وقتی خواهرش ازدواج کرده رفتارش عوض شده.گیر می ده به من که چرا شوهرخواهرم باید براش میوه پوست بگیره ولی تو نه.
2-ازم توقع داره مدام کنارش باشم.اگر با زن دیگری حتی خواهرم(توجه کنید،حتی خواهرم!)گرم بگیرم رفتارش عوض می شود.
3-من دوست دارم مشکلاتمان را در یک محیط خصوصی حل کنیم.دوست دارم مسائل عاشقانه مان سکرت(خصوصی!)باشه.اما اون در عوض وقتی منزل کسی بحثمان می شود صدایش را بالا می برد...مدام دنبال چاره جویی برای مشکلاتمان از مردم است.مادر،مادر شوهر،دوست ،فامیل...تازه به همین جا ختم نمی شه.اگر بریم بیرون و با هم شام بخوریم.خدا نکند که بنده اتفاقی از دهانم برود و حرف عاشقانه ای بزنم.فردا شرح رمانتیک بازی من می شود نقل محافل و باعث افتخار خانم...انتظار دارد در جمع بهش کادو بدم..توجه کنم و مثل مرد های توی تلوزیون باشم.اما من همینم که هستم.آقا جون من نمی خوام...نمی تونم مثل باجناقم باشم.می خوام من براش همین باشم ونه مرد رویاهاش.
4-بهش می گم نمی خوام حالا بچه دار شیم ما هنوز کلی با هم مشکل داریم.انتظار دارم(توجه بفرمایید خواهشا::) انتظار دارم به فکر فرو برود و بگوید حالا چه کار کنیم...بریم پیش مشاور.من اشکالم چیه؟تو خودت چه مشکلی داری...یا حداقل مثل یک زن پرخاشگر و خودخواه بگه که من هیچ مشکلی ندارم.بگه تو برو خودتو درست کن.از این حرفا...ولی اون چه کار می کنه؟؟می شینه زانوی غم بغل می گیره که آی تو منو دوست نداری.می خوای بچه دار نشی که بتونی طلاقم بدی...و من حس می کنم که همیشه مثل یک وزنه ازم آویزونه.همه زندگی رو رمانتیک بازی و جلسات عاشقانه و دو نفری می بینه...با دوستاش نمی ره سینما و این رو برای من هم نشانه خیانت می دونه.
5-هر چی می گم بهش بر نمی خوره...(توجه دارید که؟)قهر نمی کنه..به خانواده اش بی توجهه..حس می کنم وقتی سرش فریاد می کشم خوشحال تره...وقتی بهش می گم فلان لباس رو تنت نکن تنگه می خواد از خوشحالی بمیره.در صورتی که من اصلا دوست ندارم در این جور مسایل بهش امر و نهی کنم.اون آدمه ..دلم می خواد خودش باشه.خودش تصمیم بگیره..دوست دارم بعضی وقت ها هم دلش برای خانواده اش تنگ بشه و بره بی من اونجا بمونه.
(بعضی وقتا عشقمون رو حصار می کنیم دور طرفمون و این طبیعیه که بخواد خودشو نجات بده...وقتی شوهر این خانوم می گه که دوست دارم کشفت کنم شاید منظورش اینه که:تو رو خدا بیا منو کشف کن...و منظورش از جذابیت هم شاید استقلال شخصیت است.
نمی دانم قصد توهین به کسی را هم ندارم...ولی ما زن ها گاهی می خواهیم که همه آدم ها دنیا را از دریچه دید ما ببینند.
گاهی فکر می کنیم مرد ها تشنه محبت هستند و ما خلق شده ایم که تا پای جان از توجه و محبت سیرابشان کنیم.
اگر مرد ها فقط محبت و توجه می خواستند ازدواج نمی کردند چون مادر ایرانی از این نظر برای فرزندش کفایت می کنه.
شاید من در اشتباهم چون هرچی باشه در زمینه زندگی زناشویی کاملا بی تجربه ام.لطفا از اشتباه درم بیاورید)