نه،من خیلی عادی و خوب رفتار میکنم،حتی خیلی هم کمکش کردم که خوب بشه.ولی تغییری حاصل نشد.میگه خوب میشم یا خوب شدم،ولی هنوز همونه که هست.5سال تغییری نکرده.میگه این گیر دادنا و بدبینی ها از رو دوست داشتنه،ولی اگه دوست داره تباید طرفشو اذیت کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
نه،من خیلی عادی و خوب رفتار میکنم،حتی خیلی هم کمکش کردم که خوب بشه.ولی تغییری حاصل نشد.میگه خوب میشم یا خوب شدم،ولی هنوز همونه که هست.5سال تغییری نکرده.میگه این گیر دادنا و بدبینی ها از رو دوست داشتنه،ولی اگه دوست داره تباید طرفشو اذیت کنه
حق با شماست.....ولی واقعا همین طوره بعضی آدم ها از رو دوست داشتن زیاد طرفشون رو اذیت میکنن چون هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و بلد نیستن چطور خودشون رو کنترل کنن...این بستگی به خودتون داره که بتونید باهاش کنار بیایید یا نه
ممنونم...ولی حتی بعضی وقتا هم که خودشو خوب نشون میداد کنایشو میزد...یه جورایی میخواست فقط بهش بگم چشم،روی مادرم هم خییییلی حساسیت نشون میده
طبق تجربه میگم
شما گفتید اون خانم با خوشی های من مشکل داره یا میگه بچه ننه
ببین ،یه ادم وقتی ناسازگاری میکنه یا فحش میده چیزی میبینه که باب طب و رضایتش نیست فحش میده دنبال راه حله
قطعا اون خانم چیزی تو شما میبینه که باهاش مشکل داره حالا شاید اشکال از طرز فکر ایشون هم باشه ولی بعضی طرز فکرا تغییر ناپذیرن ،اگه ادم عوضشون کنه فکر میکنه شخصیتش دچار مشکل شده
اما منظور من اینه که ببین اون چیزایی که خانم باهاش مشکل داره رو میتونی تغییر بدی برا یهمیشه و نه موقتی ،ببین شما میتونی خودتو عوض کنی اون خانم که نمیونه
شاید تو مسیله جدی باهم اختلاف عقیده داری ،مثلا اون خانم کتر اهل ارتباطاته درونگراست ،یا ارتباطاتشو محدود میکنه اما شما اینجور نیستی و باخوشی جمع خوشی
اگه توی اخلاقیات و سلایق و ویژگی هاتون نتونی یه تفاهم پیدا کنید و فقط بخواید اون خانم رو عوض کنید شاید نشه و فقط اون خانم بمونه و شما که دیگه نیستی و شخصیتی که توش دچار تزلزل شده و دیگه نمیفهمه چی درسته و چی غلط ، حتی اگه شما ترکش هم نکنی فرقی نداره
اگه اختلاف عقیده یا سلیقه یا طرز دیدگاه داشته باشید که باعث ناسازگاری و نا ارومی و حتی هتاکی خانم بشه با ازدواج هم هیچکدوم به نتیجه ای نمیرسید
پس فقط دنبال عوض کردن دختر خانم نباش ،این موضوع باید کامل بررسی شه و دوطرفه باشه ،شاید خانم بگه میخوام تغییر کنم اما در ون خودش نخواد
باز من نمیدونم
موفق باشید
- - - Updated - - -
در مورد مادرتون هم بهشون بگو دوس داشتن هر کسی جای خودشه
اگه ادم بخواد خودشو به یکنفر محدود کنه اسیب میبنه
خانم یکم مشکل ارتباطات دارن البته و اینکه ایا با شخصیت شما مشکل دارن رو نمیتونم حدس بزنم. ازش بخواه یکم تعداد دوستاش و شناختش برای ازدواج رو از طریق دوستان یا هرچیزی اضافه کنه
سپاس از راهنمایی خوبتون...اینو بگم که اگه من بخوام طوری که اون میخواد تغییر کنم کلا زندگی برام شیرینی نداره،فقط میخواد مال خودش باشمو به حرفاش گوش بدمو بس...همیشه هم خودشو بهترو برتر از من میدونه،از همه لحاظ...