سلام دوستان عزیزم دوستانی که اون روزهای سختی که داشتم وازهمسرم بدم میومد تنهام نذاشتید وهنوزهم که هنوزه اسمهاتون یادمه وازهرکدومتون یه ذهنیتی دارم وحتی قیافه وتصویری ازهرکدومتون برای خودم ساختم دوستان من باتمام مشکلاتم هستم من نمونه بارز انسانی هستم که خدا بهش کمک کرده به خداقسم ازبچگی تاحالا مشکلات فراوانی داشتم مثل خجالتی بودن وهزارجورمشکل دیگه مثل عدم اعتماد به نفس واسترس
هنوزهم این مشکلاتودارم ولی اومدم اینجا بهتون بگم خصوصا به اونهایی که دارند برای رسیدن به یه هدفی تلاش میکنند یاتوشرایط سختی هستند دوستان من بااین همه مشکلات تواین اوضاع بیکاری تونستم تویه اداره خوب استخدام بشم وتازه کارمم خیلی سخت وپراسترسه ویه کاراحت نیست اوایل ازاین موضوع ناراحت بودم که این شرایط استرسمو زیادمیکنه ولی حالا باوردارم که این فقط خدابوده که این کارونصیبم کرده پس خودشم هوامو داره دوستان گلم محتاج دعاتون هستم وخوشحال میشم برام نظربزارید
الان تنها ترسم اینه که آیا بااین مشکلات روانی که دارم استرس و.... میتونم توکارم پیشرفت کنم یادرجاخواهم زد وهمکارام پیشرفت کرده ومن درهمان سطح باقی خواهم ماند چون این روزها توهرجلسه ای رییسمون مرتب میگه چارت سازمان برای ارتقا تعداد محدودی نیرو گنجایش داره پس تلاش کنید که فردا سرتون پیش خونواده وهمکارها پایین نباشه اما من میترسم باتمام تلاشهایم مشکل اظطراب نگذارد موفق شوم میترسم چون مشکل دارم وهمکارام عادی هستند اما من نیستم ودست پاچگیم اذیتم میکند