خوب جناب نا اشنا شما که مردین و از مردا خبر دارین چطور میشه یه مردو متقاعد کرد که کتاب بگیره دستش بخونه چون شوهر من نمیکنه این کارو
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب جناب نا اشنا شما که مردین و از مردا خبر دارین چطور میشه یه مردو متقاعد کرد که کتاب بگیره دستش بخونه چون شوهر من نمیکنه این کارو
عزیزم شوهر منم دوست داره من کارهاشو بکنم
میگه همیشه فکر میکردم که وقتی دوماد شم کارهامو خانومم میکنه
چون مادر خودشم بنده خدا همینکار رو میکرده
من همیشه بهش میگم من همسرتم هم سطحتم و هر کی باید کارهای شخصی اش رو خودش انجام بده
وقتی هم براش لباس اتو میکنم به چشمش میآد چون همیشه واسش انجام نمیدم که
بعدشم
شما تو جمع به همه بگو شوهرم مسئولیت پذیره و مثلا امروز خودش لباسشو اتو کرده
و تشویقش کن که کارهاشو خودش کرده
انشالله درست میشه
واااای خوشبحالت .....منکه از دست شوهرم ذله شدم..همش در حال جارو برقی کشیدن و تمیز کردنه..یدونه پسر تو 4تا دختر بزرگ شده کارای خونه رو دقیق میدونه...جرات ندارم ا زترسش کتابم وسط اتاق باشه..غرغرش خونه میگیره... نمیدونم ولی خوبه که خانوم خونه مسول کارای خونه باشه و شوهرش دخالت نکنه همه کارو میکنه.. همه کارارو بهش گوشزد نکن تا به غرغر کردنتد عادت کنه..وگرنه اتو کشیدن ولباس شستن که ایراد نداره.یه مزیت داره اگه نباشی نمیتونه از پس خودش بربیاد همیشه وابستته...نهمث شوهر من ...من یه ماه هم خونه باشم تازه خدارو شکر میکنه نیستم خونه تمیز میمونه
سلام عزیزم دوستان نظرات خوبی دادن استفاده کن منم نظر و تجربه شخصی خودمو بهت میگم و البته یه نظر دینی رو
ازلحاظ شرعی وظیفه زن نیست که نه جارو بزنه نه ظرف بشوره نه لباس بشوره نه کارای خونه شوهر و حتی شیر دادن به بچه که درقبالش میتونه پول بگیره ومرد هم خیلی وظایف رو نداره اینو ازاین لحاظ گفتم که گفتید اینجا ایرانه بله اگر ایرانی هستید و شیعه اینم دین ما گفته باز همین دین گفته من و تو ما بشیم و همدل و همراه.
بذار از خودم و همسرم بگم همسرمن تک پسرو شدیدآ تنبل باراومده بقول شما لباساش وسط بود اونم وسط حال نه وسط حمام باچندبار تذکر دادن الان خودش میره میندازه تو سبد رخت چرکا یا میندازه تو ماشین اوایل با جوراب شستنش مشکل داشتم بهم میگفت جورابامو شستی منم بهش گفتم خودت باید بشوری اگرم نمیشوری با لباسات بذار توماشین.من دوست ندارم جوراب قاطی لباسام باشه. حالا خودش میره میذاره توماشین لباس اتوکشیدن هم ازمن توقع داره ولی یه وقتایی که من حالشو ندارم یا کار دارم انجام نمیدم یا خودش انجام میده یا میده خشکشویی اگرم عجله داشته باشه یه لباسی که اتو کشیدن نمیخاد میپوشه ولی درمورد کفشاش من خودم تمیز میکنم خودم بهش عشق میدم و هروقت کفش خودمو دستمال میکشم و تمیزمیکنم کفش اونم تمیز میکنم اوایل که خودش میکرد چندبار که من انجام دادم خیلی غافلگیر وخوشحال میشد و کلی تشکرمیکرد اما حالا بعضی ووقتا اون میره کفشاشو تمیزکنه کفشای منم تمیزمیکنه هروقتم اون وقت و حوصلشو نداره و من دارم من انجام میدم شوهرمن تنبل تمام عیاربود و الانم خیلی کاراشو من انجام میدم از روی اجبار نیست با عشق براش اون کار رو انجام میدم و چون دوسش دارم و اونم این موضوع رو درک میکنه و درجواب کارام اونم خیلی وقتا بهم کمک میکنه مثلا روزای تعطیل که تو خونه است همراه من کارای خونه رو انجام میده حیاط میشوره پپله هارو میشوره سرویس بهداشتی رو میشوره اتاق پسرمو مرتب میکنه حتی بعضی وقتا گردگیری هم میکنه خیلی غذاهایی که من حوصلشو ندارم یا حالم خوب نیست خودش درست میکنه یه وقتاییم از حاضرنبودن غذا غرمیزنه منم کتابای باربارا خوندم و قبولشم دارم کلی کتاباش توکتابخونم هست قرارنیست که زندگی رو صد درصد از روی کتاب پیش ببریم استفاده از راهکاراش برای بعضی مواقع خوبه ببین عزیزم این پرحرفیا رو کردم تا بهت بگم که زندگی تو و من نداره (نیست گنجایش دو من در یک سرا) وقتی شما گفتی من همسرتم گفت من دیگه زندگی زندگی نمیشه میدون جنگ میشه وقتی شدید ما همه کاراتونو باعشق براهمدیگه انجام میدید درسته بعضی مواقع یکی از دوطرف بی منطقتره ولی تو زندگی مشترک گذشت چیزخوبیه مطمین باش یه جا که تو از حق خودت گذشتی یا فداکاری کردی یه جای دیگه همسرت برات تلافی میکنه سخت نگیر گلم