با سلام
نقل قول:
اون کلا با من فرق داره با دخترای زیادی دوسته و دوستیش البته از نوع معمولیه و احساس میکنم آدمی هستش که هم صحبتی با دخترا را به هم صحبتی با پسرا ترجیح میده. در صورتیکه من اصلا به زور به پسرا سلام میکنم
این حرف شما این نتیجه رو میده که اون فرد بلده چطور یک دخترو جذب کنه!
نقل قول:
متوجه نگاههای یکی از پسرای دانشکدمون شدم
نقل قول:
به نظر پسر خوبی بود اهل جلب توجه وسبک بازی نبود
اولین قدم برای جذب یک دختر اینه که توجه اونو جلب کنی تا ....
نقل قول:
ته دلم ازش خوشم میومد
بعد از اون وقتی که ...
نقل قول:
به من پیشنهاد اشنایی بیشتر داد
بیشتر دخترا توی همین مرحله گول میخورن و راه ارتباطی رو باز میکنن ...( مخصوصا دخترایی که سر صحبت رو به هر شکلی باز میکنن و باعث این میشن که حرفهای عاشقانه ای از دهن پسر در بیاد و به گوششون برسه و از همینجا فاجعه شروع میشه )
چون این حرکت پسر منجر به یک اتفاقی میشه! اونم اینه که ....
نقل قول:
از همون روز کارم شد فکر کردن بهش
دختری که در گیری ذهنی و احساسی با فکر کردن به پسری پیدا کرد دیگه به اسونی نمیتونه ازش خلاص بشه و هر لحظه بیشتر در گیر میشه مثل این میمونه که وارد باتلاق شده باشه!
بقیه ماجرا رو خود دختر با افکارش درست میکنه !
نقل قول:
حتی فکر میکردم ترم جدید که شروع بشه ودوباره ببینمش ممکنه دوباره پا پیش بذاره.
نقل قول:
فکر میکردم چون من بهش گفتم اهل اینجور دوستیا نیستم ممکنه بیشتر بهم علاقه مند شده باشه و بهم پیشنهاد ازدواج بده
نقل قول:
ترم جدید که شروع شد بیشتر ازترم قبل سرکلاس میومد حتی زودترم میومد .اوایل ترم هنوز با نگاهش منو دنبال میکرد ولی من دیگه به نگاهشم جواب نمیدادم.(با اینکه خیلی دوستش داشتم از نگاه کردن بهش فرار میکردم)
باید به شما میفهموند ( حالا که از معنی نگاهاش با خبر شدید) که بهتون هنوزم علاقه داره و در پی شماست !
نقل قول:
یه روز وقتی وارد کلاس شدم دیدم داره با یکی از دخترای کلاس حرف میزنه .داشت راجب به دوست دخترش حرف میزدوباورم نمیشد.داغون شدم.تمام اون روز رو گریه کردم. جالب اینجاست که بعداز اون روز دیگه سر کلاس نیومد و دوباره شروع کرد به غایب کردن.
ادامه ماجرا رو که خودتون دیگه میتونید تشخیص بدید
گرچه به نظرم فهمش از شما یکم (فقط یکم) اشتباه بود چون نمیدونست که هضم اینکه به گوش شما برسه که با دختر دیگه ای ارتباط داره واسه شما خیلی خیلی سخته!در این جور مواقع دختری که واسش این مورد زیاده زیاد اهمیت نداشته باشه بعد از گریه و زاری،حس حسادتش گل میکنه و در پیشنهاد بعدی حتما خواهان ارتباط با پسر میشه!
و بعد از اون دیگه ازش خبری نمیشه تا دختر .... با کارهای زیر یه مرحله دیگه روی خودش کار کنه!
نقل قول:
ولی هنوز تو فکرشم نمیدونم چرا بهش فکر میکنم اون فقط دنبال یه دوست دختر بود ومن این همه بهش فکر کرده بودم.از اون روز تا الان همش به اون فک میکنم.باورتون نمیشه ولی هر روز میرم فیس بوکشو چک میکنم و پستایی که میذاره را میخونم حتی کسایی که پستشو لایک میکننم چک میکنم. میبینم اون واقعا خوشه کلی دوست داره. ولی من چی همش دارم به اون فکر میکنم از خودم بدم میاد الان هفت ماهه که دارم به یه همچین ادم بی ارزشی فکر میکنم
نقل قول:
اهنگ گوش میدم به اون فکر میکنم . وقتی کتابمو باز میکنم و شروع میکنم به خوندن حواسم پرت میشه یاد نگاهش میافتم
نقل قول:
من با این همه حساسیتم دیگه نمیتونسم سرم را تو دانشگاه بالا بگیرم. همین الانم دلم میخواد لین آقا دیگه تو دانشگاه نبود . اینجوری خیلی خوشحال تر بودم
نقل قول:
تا اون جایی که میدونم ایشون رتبهاش خیلی خوب شده بود و دانشگاه بهتر از دانشگاه خودمون هم قبول بود ولی از دیوز که فهمیدم دوباره برمیگرده دانشگاه خودمون بهم ریختم اعصابم خرد شد.
نقل قول:
آخه چرا خدا انقدر منو اذیت میکنه؟
با این توصیفات حالا فهمیدی که لطف خدا چطور شامل حال تو شده ؟
موفق باشید