نوشته اصلی توسط
maedeh120
سلامی دوباره
واقعا مشکلات سختی رو گذروندی .....متاسفم
اگه میخوای طلاق بگیری و فکر میکنی برات بهتره اقدام کن اما خوش بین هم نباش که همه چیز رو به بهبودی میره ... فقط بعد از طلاق چند نکته رو توی ذهنت داشته باش
1.اصلا حسرت گذشته و گذاشتن جوونیت پای همسرت رو نخور چون به هرحال خوب یا بد هرچه که بوده تموم شده و افسوس گذشته نه حالت رو بهتره میکنخ نه کاری رو از پیش میبره
2.سعی کن به حرفای اطرافیانت اصلا توجه نکنی و بهتره مدتی ازشون دور بمونی
خوشبختانه از تمام اقوام دورم و سالی یکبار میبینمشون.
چون معمولا معذرت میخوام که این حرف رو میزنم حتی اگه شوهرت روای هم باشه میگم تو میتونستی درستش کنی تو باهاش نساختی زیر سرت بلند شده بود و هزاران حرف دیگه که پشت سر زنای مطلقه تا چندین سال هستش ... بازم هم عذر خواهی میکنم ...
3.الان مسئولیت شما در قبال فرزندت تقریبا دوبرابر شده پدری که راحت حضانت بچه رو بهت میده پس بدون مسئولیت پذیر و دلسوز نیست ...
همین الان هم نقش عمده به عهده خودمه. همسم 2-3 ساعت پایانی روز رو خونه هست فقط.
باید دقتت روی تربیت فرزندت چند برابر بشه و هم نقش نادر رو براش داشته باشی هم نقش پدر .... باید کامل مستقل بشی و فکر زمانی که سرکار هستی و بچت کجا بمونه رو بکنی ... بچه الان تمام اتفاقات توی ذهنش حک میشه و بعد از طلاق دخالت توی زندگیت چند برابر میشه و هر کس دوست داره نصیحتت کنه چه در مقابل خودت چه در مقابل تربیت فرزندت .... باید مدیریت خییییلی قوی داشته باشی .... الان اگه غم شوهر داری فردا غم های بزرگ تری داری ... که باید تمامشون رو به جون بخری چون خودت خواستی که جدا بشی ....
4.در مقابل نفقه بچت یه مبلغی رو مشخص کن که تا حدودی نه به شوهرت فشار بیاد که نتونه پرداخت کنه و هم بتونی ازش به عنوان یه کمک خرج استفاده کنی ....
تعیین کردم حدود 500 تومان که هر سال توافقی بیشترش کنه
5.اگه موقعیت ازدواج مجدد برات پیش اومد نباید به خاطر بچت ندید بگیری چون کاملا عکس قضیه عمل میکنی یعنی فکر میکنی پدر نداشتن بهتر از نا پدری هستش و به خاطر شکست قبلیت به تمام مردها به یه چشم نگاه نکن و بدبین نباش چون 5 انگشت یکی نیست .... سعس بشناسی و تمام شرایطت رو کلی توضیح بده و به خدا توکل کن .....شکست تجربه ای هستش برای بهتر انتخاب کردن
6.تا زمانی که بچت به سنی برسه که حودش رو بتونه مدیریت کنه بهتره با پدر مادرت یا اگه خواهر کوچیکتر داری زندگی کنی که کم نیاری ....
احتمالا مادرم یه مدت بیاد پیشم که در نگهداری بچه کمکم کنه و درد عین حال تو خونه ی خودم باشم که حس استقلالم رو داشته باشم و تربیت بچه رو بتونم مدیریت کنم.
7.روحیه تو خیلی تاثیر توی روند زنگیت داره اصلا خودتو نباید سرزنش کنی و فقط امیدوارباش که روز به روز وضع بهتر میشه و احساس رضایت بیشتری میکنی ....
امیدوارم موفق باشی