سلام تبسم جان.
دوستان همه به نکات خوبی اشاره کردند که همدیگه را کامل می کردند.
در کنار آنها می خواستم این جمله را هم که در پاسخ به شخصی بود در نظر داشته باشی:
[QUOTE]بعدش هم باید همیشه سعی کنی بین تو و همسر آیندت همیشه و همیشه یک مرز و احترامی باشه!نباید بذاری همه پرده ها پار بشه.من چقدر مورد تو این تالار خوندم که خانومه خودش باعث شده بود پرده احترام پاره بشه و خب اگه این اتفاق بیفته دیگه شوهر چرا خجالت بکشه و...باید همیشه یک ترسی داشته باشه که اکه خانوم من متوجه بشه من آبروم پیشش میره!!! این وقتی میسر میشه که همیشه بینتون احترام باشه! [/QUOTE]
همین طور دقت کردی خودت به چه نکته خوبی اشاره کردی!
وقتی همسرت چشم چرانی کرد خودت لجت در اومد و تو هم دیگه دلت نخواست حجابت را رعایت کنی!!!
یعنی از نظر احساسی راست هم می گی ها. احتمالا دلیلی نمی بینی تو خودت را زحمت بندازی تا حس غیرت شوهرت را رفع کنی ولی او رعایت نکنه!!! به نظر من اگر شوهرت ازت اینو می خواد باید خودش هم رعایت کنه!
ولی خب شما بزرگی کن اول خودت رعایت کن. اول مثلا اینجوری با سیاست جلو برو که چقدر برات پوشش مهمه و می خوای واقعا همچین نگاه هایی نباشه و چقدر از این نگاه ها بدت میاد و از اون مردها ناراحت می شی.
بعد یواش یواش همون جور که دوستان هم اشاره کردند بگو که مثلا با دوستات در این موارد صحبت می کنید همه می گن چقدر این مردها اشتباه می کنند و... و بعد بگو البته من که به تو اعتماد دارم. من که پوششم را حفظ می کنم تو هم متقابلا حتما اینجوری هستی.و به دوستام هم می گم اتفاقا!
می دونی یه کاری کن که عذاب وجدان بگیره که حتی اگر تو نبودی خودش حس کنه این کار بده.چون همسرش هم حتی وقتی او نیست رعایت پوششش را می کنه. و حتما از نظر وجدانی دیگه براش سخت میشه.
می گم یه پیشنهاد: تو خونه خیلی آرایش و... کن. بعد یه دفعه می خواستین برین بیرون همش را پاک بکن.وقتی هم پرسید بگو خب من نمی خوام برای نامحرم جلب توجه کنم! فقط نگاه شوهر خودمو می خوام!
باید یه جوری سیاستمدارانه و با آهستگی تو قلب شوهرت جایگاه خوبی باز کنی تا نسبت بهت تعهدش بیشتر و بیشتر بشه. همین طور که عشقش بهت بیشتر میشه دیگه بقیه براش رنگ می بازن.
عزیزم من اینا به ذهنم رسید.
امیدوارم کمکت کنه.
موفق باشی :72: