ازتون ممنونم.نه پیش روانشناس نرفتم روم نمیشه برم ولی تصمیم گرفتم برم یه شهر دیگه اینجا بابامو میشناسند تو موضوع قبلیم گفتم که بابام قبلا کاندیدای شورای شهر بود و همه میشناسنش
نمایش نسخه قابل چاپ
ازتون ممنونم.نه پیش روانشناس نرفتم روم نمیشه برم ولی تصمیم گرفتم برم یه شهر دیگه اینجا بابامو میشناسند تو موضوع قبلیم گفتم که بابام قبلا کاندیدای شورای شهر بود و همه میشناسنش
به هر حال نیاز داری گام به گام و اصولی از حالتا و عوارض بعد از تعدی بیای بیرون. هم شما هم شوهرتون. به نظر میاد خود شما راحت تر برخورد کردین با این اتفاق تا شوهرتون.
حداقل کاری که می تونین بکنین اینه که اینجا اشتراک ازاد بگیرین و خصوصی تاپیک بزنین. اگه هم ناراحتین به خاطر پدرتون می تونین برین حضوری بانک پول پرداخت کنین به یه اسمی غیر از اسم خودتون. کسی کاری با شما نداره. بانک اصلا اطلاعات خونه و ادرسو این چیزا رو نمی خواد ننویسین. پول می گیره فقط میاین اینجا انلاین پر می کنین.
شهرتون کوچیکه شما رو می شناسن؟ بازم اگه فقط مشکل اسمه نه چهره می تونین روانپزشک و روانشناس که می رین اسم خودتونو نگین. دفترچه بیمه هم نبرین واسه روانپزشک.
من ضربه روحی داشتم و هنوزم درگیرشم بعد چند سال. شما جسمی شو داشتی نیاز داری کاری بکنی برای خودت. نیاز داری تحت مشاوره باشی. حداقل اینجا اشتراک ازاد بگیر خصوصی راهنمایی بگیر. می تونی از کارشناسای اینجا راهنمایی بخوای که با توجه به مشکلت پیش کدوم روانشناس بری.
موفق باشی
منم نتونستم همچین راحت کنار بیام اتفاقا خیلی هم داغونم از لطفتون ممنونم بهتره مشاور حضوری برم.بازم ازهمه ممنونم
به نظرم همسرتون دیگه بهتون اعتماد نداره شما میتونستید مشکلو قبل از اینکه کار به اون اتفاقات برسه به همسرتون بگید ومانع از بروزشون بشید حالا اون خودش مجبوره مراقب همه چیز باشه چون فکر میکنه شما بهش هیچ موضوعی رو در میان نمیگذارید