-
سلام روز بخیر
به عنوان کسی که این رابطه و این وابستگی مجازی اشتباه رو تجربه کردم و بعد به قول شما ناخواسته سرد شدم خدمتتون عرض می کنم گاهی بدون اینکه بدونیم این دنیای مجازی شوخی شوخی چه بلاها به سرمون می یاره گرفتارش می شیم و به دلیل عدم فرهنگ سازی مناسب راه و روش درست استفاده کردن از اون رو نمی دونیم تا زمانی که آسیب جدی می بینیم.
یک سوال خواهش می کنم خوب بهش فکر کن
آیا این دختر واقعا همونی هست که تضاهر می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در دنیای مجازی اونم در ایران ؟؟؟؟؟؟؟
اعتماد نکن اونی نیست که تو فکر می کنی
در ضمن ذهن شما برای فکر کردن به ایشان شرطی شده و عادت کرده است و از این فرایند لذت می برد حتی به قیمت اذیت شدن و رنج کشیدنتان
پیشنهاد من به شما این است
اولین کار این است هر وقت به یاد ایشان افتادید سریع به موضوع دیگری فکر کنید و به خودتان بگوید بعداً در مورد تو فکر می کنم
سعی کنید احساستان را در این موضوع کم رنگ کنید تا زمانی که از بین برود(احساس مقصر بودن و کوتاهی کردن)
اگر به ایشان دسترسی پیدا کردید فقط برای اینکه یک درصد ایشان و 99درصد شما راحت شوید صادقانه و بدون انتظار بازگشت با ایشان مطرح کنید.
دیگر وارد روابط اینچنینی نشوید.
برای زندگیتان برنامه ریزی کنید
مدیریت در روابطتان داشته باشید
انسانی نباشید که باری به هرجهت باشد
این روابط اشتباه انرژی و هدف شما را از بین می برد.
هر انسانی ارزش فکر کردن و اتلاف انرژی را ندارد و مناسب شما نیست.
موفق باشید
-
از این جهت که اهل تظاهر نیست مطمئنم . حالا چجوری به این نتیجه رسیدم رو نمیگم چون احتمال داره اینارو بخونه (با اینجا آشنایی داره)
تمام حرف های شما درسته . رابطه ما از اول شروعش اشتباه بود
منم سعیم بر این نیست که رابطمون مثل قبل بشه . واقعا نیست
تمام تلاشمو میکنم تا کاری که شما گفتینو انجام بدم .
ممنون بابت راهنماییتون
-
شما الان مشکلتون چیه ؟
اگر فقط عذاب وجدان داری که کاملا بی مورده. نگران نباش . نه شما مدیونی نه ایشون.
اگرم بعد از این همه مدت همدیگرو ملاقات کنین ممکنه ایشون یا شما ظاهر همو باز نپسندین .
تمام شواهد نشوندهنده اینه که نمیخواد باهات رابطه ای داشته باشه و اصلا براش مهم نیست.
شمام بهتره بی خیالش بشی و دنبال فرصت های جدید زندگی باشی .
-
سلام
من از امروز دیگه کاری با ایشون ندارم
همون طور که همه میگید
اگه ایشون دوباره بعد از چند ماه سر صحبت رو بازکرد چی ؟
-
اگر شما تصمیم قاطع بگیری دیگه برات مهم نیست ایشون چی کار میکنن .
شما حتی از نزدیک هم همو ندیدین هدفتون چیه
-
ببینید من آدمیم که برام مهمه آدمهایی که دوستشون دارم درموردم چی فکر میکنن
من نمیخوام رابطم مثل قبل بشه . اون رابطه نزدیک به سه سال پیش تموم شد .
همون طور که گفتم از امروز به هیچ کدوم از صفحات ایشون سر نمیزنم (فیس بوک ، اینستاگرام و ... )
منتظر می مونم ببینم ایشون چیکار میکنه
اگه ارتباطی از طرف ایشون برقرار شد و صحبتی رد وبدل شد ، حرفامو بهش میزنم . اگه نه که هیچی
بازم اگه نظری دارید خوشحال میشم
-
سلام
تقریبا یک ماه و نیم گذشته . ولی دو هفته بیشتر نتونستم روی حرفم وایسم . تمام راه ها رو امتحان کردم . جواب نداد که نداد . راستشو بخواین اصلا هدفم از اینکه اومدم این جریانو نوشتم واسه این بود که اون بخونه . سر یه جریانی اینجارو بهش معرفی کرده بودم گفتم شاید اگه اینجا حرفامو بزنم اون میخونه . به اندازه کافی با جزئیات نوشتم تا بفهمه که منم . اصلا نمیدونم چرا دوباره اومدم اینجا . باید یه چیزی مینوشتم . انتظار پاسخ ندارم .