سلام
ببخشیدا من یه دونه مقاله روانشناسی داشتم میخوندم الان ساعت 2 نصفه شب:303:!!! حس استادیم گل کرده باید به یکی توضیح بدم وگرنه میترکم.:58: شما هم که دقیقا زدی وسط خال.
هر آدمی یه شخصیت داره که این شخصیت نشونه هایی داره . مثلا الان این جمله شما این شخصیت شما رو نشون میده که آدمی هستی که ظرفیت های فوق العاده ی خودشو ندیده بنابراین وقتی یکی ازت تعریف میکنه اگه واقعی هم باشه که صد در صد هست این تعریف رو قبول نمیکنی . در واقع یه چیزی تو درونت میگه نه بابا اینا همش تعارفه شایدم بعضی موقع ها ناراحت بشی و بهت بر بخوره و بگی چرا اینجوری از من تعریف میکنن مگه من گوشام احیانا درازه...:227: اما بعضی از تعریف های دیگران رو به راحتی قبول میکنی و اون ها رو حق خودت میدونی و وقتی یکی اینجوری ازت تعریف میکنه از ته دلت قبولش داری و راضی هستی.نقل قول:
از خدا میخوام که کمکم کنه حداقل به من ثابت کنه که من هم بهترینم دیگه خودم که با خودم تعارف ندارم الکی از خودم تعریف کنم .شاید دیگران هم از ته دل بگند . من فکر میکنم تعارفه.
در مورد بعضی حرفای دیگه مثل سرزنش ها هم همینجوریه .. بعضی از سرزنش ها رو میشنوی و واقعا ناراحت میشی ولی بعضی از حرفارو هم میشنوی و عصبانی میشی در واقع اصلا قبولشون نداری وگرنه ناراحت میشدی بعضی از سرزنشام که اونقدر از نظرت شوتن که میخندی بهشون
پس به طور خلاصه وقتی یکی ازت تعریف کرد راضی بودی یا یکی سرزنشت کرد و ناراحت شدی یعنی قبولش داری بدون تو اون شخصیت رو برای خودت قائلی.
اما چرا باید شخصیت خودمون رو بشناسیم!!؟؟
چون ما بر اساس شخصیتمونه که از واقعیت های موجود برداشت میکنیم.
مثلا ممکنه واقعیت این باشه که از نظر افراد دیگه شما یه دختر بسیار با استعدادی و توانایی های خیلی زیادی داری و نمره ات از نظر دیگران 20 محسوب میشه اما شخصیت خود شما این جور برداشت نمیکنه بلکه میاد شما رو یه خانم بی استعداد نشون میده دقیقا برخلاف واقعیت ها یعنی خودت احساس میکنی مثلا نمره ات 2 یا 3 هستش .
این طرز برداشتت باعث میشه که دقیقا اون چیزی رو که خودت فکر میکنی اون هستی رو ببینی ...
مثلا یکی اگه بهت بگه لوس اصلا تحمل نمیکنی و قبولش نداری و میگی نه نیستم. اما وقتی یکی بهت میگه بی عرضه میگی آره هستم در حالی که شاید با عرضه باشی.
البته ممکنه لوسم باشی هاااا :311:
و اینجاست که شناختن شخصیت اهمیت پیدا میکنه و به بهتر دیدن دنیای اطراف کمک میکنه و باعث میشه آدم واقع بینی باشیم و اشتباه برداشت نکنیم و خدای ناکرده باعث هدر رفتن استعداد هامون نشیم.
موفق باشی.
:72: