نوشته اصلی توسط
fereshteyeeshg
سلام
راستش من که توی اطرافیان دیدم خیلی راحت راجب این موضوع حرف میزنن.برای منم اوایل عجیب بود چون من حتی با خواهرم یا مادرم هم نمی تونم راجب بعضی مسائل که اصلا خاص هم نیست صحبت کنم چه برسه به مسائل خصوصی همسرم ومن!
البته من ازدواج نکردم ولی می دونم که نمیگم غیر ممکنه...!
ولی خوب همه ی دختر عمه هام ودوستام همیشه راجب مسائل خصوصی خودشون وهمسرشون با من حرف زدن به بدترین وخصوصی ترین حالتی که فکرشو بکنین.طوری که تا مدتها نمی تونستم با همسرشون صحبت کنم.بین حرف زدن یاد حرفاشون می افتادم وناخوداگاه اون اقارو تصور میکردم و وای به حالم می شد.
حتی در مورد بزرگتر ها هم دیدم که توی مجالس زنونه حرف هایی که بینشون ردوبدل میشه این مسائله...انگار کلاس درسه...یکی مشکله خصوصی اتاق خوابشونو میگه بقیه از تجربه هاشون میگن وراهنماییش می کنن.
این موضوع بستگی به فرهنگ وسواد هم نداره چون من این مسائل رو بین افراد با فرهنگ وتحصیل کرده دیدم.
بهتره خودتون به همسرتون بگین که این کارو دوست ندارین واصلا نمی بخشینش اگه بدونین که اون این کارو کرده.وارزششو پیشتون از دست میده.
اقای khalegezi:ببخشید که من کمی تند میرم من مدتهاست مخاطب این سایتم خیلی وقته هم شما رو می شناسم همیشه شمارو به خاطر راهنمایی خوبتون تحسین میکردم و همیشه هم یه علامت سوال گنده روی سرم بود که مگه همچین مردی پیدا میشه...ولی این اواخر یه سری حرفها از شما می خونم که واقعا نظرمو عوض کرده....البته همه ازادن در اینجا نظر خودشونو بگن ومن اصلا کاره ای نیستم که بگم این چه طرز حرف زدنه....ولی توروخدا فقط یه باره دیگه راهنمایی که به این دوست عزیز کردینو بخونین....(با کمر بند اونقد می زدینش که بدنش کبود بشه)واقعا این رسم انسانیته؟؟!!این که یه نفر یه اشتباهی بکنه و یکی بزندش؟به خودش حق بده به خاطر یک اشتباه کسی رو بزنه؟
من کوچیکتر از اونم که بخوام نصیحت یا سرزنش بکنم ولی خداییش در یه همچین سایتی این حرفها نباید از زبان کسی مثل شما زده بشه چون شما نمونه یک انسان خوب وموفق والگو توی این سایتین واین حرف شما می تونه این حقو به خیلیا بده که برای کوچکترین اشتباه همسرشون اونو کتک بزنن.وکتک زدن همسرش براشون بهترین کار وحق مسلم باشه.
ببخشید که من پر حرفی کردم و شاید از حرفام ناراحت بشین ولی یادتون باشه راهنماها همیشه بهترین راهها رو پیشنهاد میدن.نه ساده ترین راهها!
!