-
سلام
در اینکه خدا قادر مطلقه شکی نیست،و در این که دعا کردن در حقی دیگری معجزه میکنه هم شکی نیست.پس به روی چشم من برای خودتون و خواهرهای گلتون دعا میکنم.
ولی قرار نیست دعا کنیم و با دعا شما کار و پول و شوهر و ... نصیبت بشه،با کارشناسی ارشد اگه بیکار باشی نشونه ی اینه که شما درست دنبال کار و هدفت نیستی،والا الان من آگهی دادم برای استخدام کارمند از 8 صبح تا الان که 11:30 دقیقه ظهره 4 نفر تماس گرفتن :311: این یعنی که کار هست جوینده اش درست نمیگرده،از کارهای کوچیک شروع کن توی همون کار کوچیک اگه توانا باشی به جاهای خوب و موقعیت های خوب میرسی،البته یه چیزی بگم حق داری وقتی یه دختر با تحصیلات بالا تا سن 30-34 سرکار نرفته پس سابقه ی کار نداره و این یه امتیاز منفی خیلی بزرگه ،شما اگه از یه کارمند ساده بودن شروع میکردی حداقلش هم توی اجتماع و محیط کار بودی هم درآمدی داشتی برای خودت.الانم دیر نیست اول اینکه سعی کن اعتماد به نفست رو بالا ببری و اینقدر به نداشته هات فکر نکنی به داشته هات فکر کن و تلاشت رو برای بیشتر کردنشون بکن.شک نکن که توانمندی فقط داری آیه یاس میخونی.
لحظه ها را دریاب چشم فردا کور است ...
-
من خودم نیاز به راهنمایی دارم ولی اومدم واست بنویسم
5 نفرین و ظاهرا با هم مشکلی ندارین یعنی می تونین با هم کار کنین
ببین کار که هست همیشه اما کار درست حسابی نیست سخت پیدا میشه
رشته هاتونو یه نگاه بکن شاید هر 5 تاتون باهم رشته هاتون کنار هم بذارین خیلی کارا بکنین دو تا رشته کنار هم کلی ارزشمند میشه چه برسه به 5 تا. ببین می تونی ازتوش چیزی بین رشته ای پیدا کنین و کار کنین
خیاطی ارایشگری اشپزی کیک و این چیزا هم گروهی می تونین کار کنین خیلی هم خوب می تونین
برای ارایش باشه می تونین هر کدومتون یه کاریشو برین یاد بگیرین یکی ابرو یکی کوتاهی یکی رنگ یکی ناخن یکی هم ارایش و توش متخصص شین بعدش هم ارایشگاه بزنین البته کلاس خوب برین و هزینه هم داره برای خرید وسایل
برای خیاطی هم باشه گروهی کار می کنین
برای اشپزی هم همینطور
بسته به رشته هاتون کارای بین رشته ای که یه ترکیبی از رشته های تحصیلیتون باشه می تونین فکر کنین ببینین چی پیدا می کنین
کلاسای فنی حرفه ای برین یه وقتی یادمه می گفتن ارزونه خود وزارت کار کلاسایی داره سرچ کنین
بعدم من یه بار رفتم باشگاه بیشتر اونایی که میومدن پیر بودن واسه چی به شماها می گن پیرین لازم ندارین؟؟ چه ربطی داره اصلا؟ بالای 70 سال هم میان باشگاه
اما الان اگه پول ندارین خوب می تونین چند تایی برین پیاده روی یا نرم نرم با کفش مناسب و روی پنجه پا و ترجیحا جایی که یه کم نرم باشه مثل ساحل دریا یا زمین بازی بچه ها برین بدوین اینا پول نمی خواد
اگه هم هیچی نشد یه بار دیگه درس بخونین برین یه مقطع تحصیلی بالاتر توی محیط درسی باشین و این بار دیگه حواستون باشه که کار هم همونجا پیدا کنین. ادم از محیط دور میشه دیگه خیلی راحت نمیتونه کار مرتبط پیدا کنه
بسته به رشته اتون (بعضی مهندسی ها ) ببینین حق امضایی می تونین بگیرین اونم درس می خونین بعدش واستون پول میشه
تدریس خصوصی کنین هر چی بلدین
زبان دیگه ای یاد بگیرین امتحانشو بدین برین تدریس کنین با مدرکش منابع یادگیری زبان رو می تونی از اینترنت راحت دانلود کنین. مثلا همون انگلیسی رو ادامه بدین
همه کار میشه کرد اما مشکل اون امید داشتن مستمره که ادم بتونه پیوسته کار کنه تا به نتیجه برسه. شما 5 نفرین یه نفر نیستین که پس هم می تونین به اندازه 5 تا ادم ناامید شین هم می تونین وقتی یکیتون ناراحته بقیه نذارن ناراحتی ادامه پیدا کنه و به هم امید بدین همدیگه رو چک کنین که پشتکار دارین و ادامه بدین تا به چیزی که می خواین برسین
غذا هم اگه می تونین بپزین خوب میشه می تونین برین جایی مثل مرکز تجاری های نزدیک خونتون یا مرکز خرید ها و کم کم اگه غذاتون خوب باشه مشتری های خودتونو خواهید داشت. البته یه ماشین نیاز دارین.
کلی کار هست. اما اصلش همون امیده.
بعدم شوهر خوبش خوبه. بگردین خوبشو پیدا کنین
منم مجردم منم بیشتر وقتا ناامیدم و کسی نمیاد منو از ببره تو حال خوب. اما شما 5 تایین هم می تونین 5 برابر من ناامید شین با اینکه به هم ناامیدی بدین هم می تونین 5 برابر هر ادمی خوشحال شین
یه هفته به زندگی خودتون و ادمای اطرافتون دقت کنین. نیاز های روزانه اتون رو ببینین شاید از توش یه شغل پیدا کنین
هدفایی برای خودتون تعیین کنین و از نظر روحیه به هم کمک کنین تا به هدفاتون برسین
موفق باشید
-
امیدوارم با اراده و خواست خداوند مهربان همسر شایسته و مناسب برای شما خواهرای خوبم پیداشه
واقعا سخته میتونم درک کنم
از خداوند بخواهید
خدایی که شما را افریده و خودش واقف به همه نیازهای شماست
خدای بی نیازی که امید همه بندگانش هست
واقعا ناراحت شدم برا اون 20 تومن کلاس ورزش :47:
دوستان راهنمایی های خوب کردند
من مثل بقیه نمی تونم راهنمای یی کنم فقط دو مورد جزیی به ذهنم میرسه امیدوارم مفید باشه و کاربردی
1-عصر ها از خونه برید بیرون کلاس ورزش نمی تونید بروید پارک پیاده روی
یه برنامه منظم برای پیاده روی داشته باشید مطمئن باشید 1-خیلی حالتون را خوب می کنه 2-و با ادمای بیشتری اشنا می شوید(خیلیها هستن که هر روز میان پارک برا ورزش و پیاده روی شما به مرور باهاشون اشنا میشوید )
(این دو تا تجربه خود بوده )
2- یه کتابخانه عضو شوید (حتما این کار رابکنید )
این دو تاراه ساده به ذهن من رسید برای اینکه از خونه خارج شوید و دیده شوید
-
البته ما یه چیزیو در نظر نگرفتیم،اینها دختر هستن،دختر هم همه اختیارش دست
خودش نیست؛شاید پدرشون اجازه نمی ده برن سرکار،شاید برادر(های) متعصب
دارن.شاید تو شهرشون کار کردن دختر وجه خوبی نداره.
-
یه پیشنهاد دیگه به ذهنم رسید
همه شهرهای ایران صنایع دستی دارن که معمولا خانمها تو خونه انجام میدن
شما چی ؟دوست ندارید کارهای هنری و صنایع دستی در خانه انجام دهید ؟
قالیبافی که فکی میکنم تو همه شهرهای ایرتن رایج هست
شما یه گارگاه قالی بافی پیدا کنیدقالی بافی یادگرفتنش خیلی اسون هست و معمولا هزینه ای بابت اموزش نمی گیرند همین که اونجا براشون میبافی کافی هست (تا مدتی که یاد میگیر ی داری میبافی دیگه )
شما برای کار باید از یه جا شروع کنید
کسی که نیمیخواد رییس استخدام کنه:58:
برعکس همه رییسها دنبال گرفتن کارمند هستند
-
فرض کنیم که حرف فرهنگ صحیح باشه و با توجه به محیط زندگی شون یا شرایط خانوادشون نتونند خارج از خونه کار کنند البته بعید می دونم جایی باشگاه برای خانم ها باشه و اما کارهای دیگه نباشه، خانواده ای اجازه بدن دختراشون برای باشگاه از خونه خارج بشه اما برای کار نه.
خیلی کارها هست که نه نیاز به سرمایه داره نه نیاز به بیرون رفتن.
تو اینترنت سرچ کنید ساده ترین کار ترجمه هست، کسی که لیسانس یا فوق لیسانس داره باید حداقل بتونه از پس ترجمه متون رشته خودش بربیاد. یا تایپ یا ویراستاری و کارهای اینچنینی که به مهارت سطح بالایی نیاز نداره ولی درآمد متوسطی داره.
من خیلی ها رو می شناسم که میرن کلاس خیاطی و مثلا فقط دامن یاد میگیرن یا شلوار بعد میرن توی تولیدی کار میکنند، یا سفارش می گیرن میارن خونه.
خیلی ها رو می شناسم که هنرهای جدید رو از اینترنت یاد میگرن و آثار هنریشون رو می برن تو محیط های مثل باشگاه، یا مترو و ... می فروشند.
خیلی ها ترشی درست میکنند، سبزی پاک میکنند و...
من می دونم کسی که لیسانس یا فوق لیسانس داره (متاسفانه جامعه ما دید بدی به کار داره) خیلی از این کارها رو دون شان خودش می دونه، ولی قرار نیست تا آخر عمر این کارا رو انجام بدین، یک ماه، دو ماه که این کار ها رو انجام بدین سرمایه اولیه برای یه دوره آموزشی تخصصی مثل آرایشگری و گریم و یا مهارت های کامپیوتری براتون فراهم میشه.
بعدش هم وقتی وارد کسب و کار بشین ذهنتون فعال میشه، خلاقیتتون شکوفا میشه و ایده های جدید به ذهنتون می رسه که درآمدتون رو بیشتر کنید.
برای همسر پیدا کردن هم باید شما دیده بشین، وقتی نشستین تو خونه و هیچ فعالیتی تو جامعه ندارین، چطور توقع دارین که دیده بشین.
یک قدم بردارین مطمئن باشید خدا هزار قدم به سمت شما بر میداره،
شب قدر هم واسه این شده شب قدر، که انسان به گذشتش فکر کنه و از تصمیم های غلطش تو زندگی ابراز پشیمونی کنه و استغفار کنه (استغفار کردن معنیش این نیست که بگیم الهی العفو مهنیش اینه که کار خطامون رو جبران کنیم) و برای آینده اش تصمیم های جدید و صحیح بگیره و توکل به خدا رو هم در کنار همه اینها داشته باشه.
ان شاالله که با صحبت هایی که تو این تاپیک شد چند وقت دیگه بیاین و از موفقیت های کاری و مالی تون و همچنین زندگی متاهلی تون بگین.
-
باسلام
به احترام این روزهای عزیز انشالله خدا دعاهای همه مارومستجاب میکنه هرکس هر ارزویی که داره بهش میرسه
خواهرخوبم شمااشاره نکردیدکه رشته تحصیلتون چی هست ولی برای هررشته ای به ویژه درمقطع ارشد میشه کارپیداکرد ولی بایدگشت
اولین مورد به مدرسه های غیرانتفاعی درخواست همکاری بدید
2-به موسسه های تحصیلی درخواست همکاری بدیدوبه عنوان پشتیبان اموزشی مشغول به کاربشید
3-اگررشته هایی درحیطه روانشناسی دارید مجوز مهدکودک ،مددکاری و...بگیرید
4-اگرمدرک کارشناسی باسن سی سال داشته باشی میتونی مجوزمدرسه غیرانتفاعی بگیری شماهم شرط مدرک وسن
راداریداینطوری برای هرپنج خواهراشتغال زایی میشه
درسته بعضی کارهادرامدش کمه ولی ازبیکاری خیلی بهتره شایددرابتدابگیدباماهی صدتومن چیکارمیشه کردولی بایدازکم شروع کنید دوست من درابتدابه عنوان منشی یه مطب باماهی پنجاه تومن شروع کرده بود بعدش رفته رفته حقوقش زیادترشدوکارش رودکترارتقاداد درحال حاضربه عنوان مدیرمرکزفعالیت میکنه به گفته خودش "خودم روخیلی دست بالانگرفتم که من مدرک لیسانس دارم منشی بشم میگفت رفتم حالاهم که به امیدخداارشدگرفتم وازنظرمالی هم مشکلی ندارم "شماهم شایددرابتدادرامداندکی داشته باشید ولی به مرورپیشرفت میکنید حضورشمادراجتماع هم موجب میشه دیگران هم شماروببینند وهم خواستگارهاتون زیادمیشه چون خونه بشینید به امیداینکه خواستگاربیایدزیادکارجالبی نیست چون خواستگارازکجامیدونه تواین خونه دخترهست اول بایدمعرفی بشیدتاخواستگاربیاد
موفق باشید
-
سلام خواهر گلم انشاالله که مشکلتون حل میشه.ولی خدا گفته از تو حرکت از من برکت الان شما باید تو جامعه باشید دیده بشید تا خواستگار براتون بیاد.ازهمین امروز دستتون رو بذارید به زانوتون و بگید یاعلی شروع کنید.اول از همه اگه فوق لیسانس دارید برید دانشگاه پیام نور شهرتون در خواست کار بدید رو هوا یه عنوان استاد میگیرنتون شاید حقوقش کم باشه ولی کم کم که جا افتادید میره بالا.دوم راه حلم اینه که سازمان فنی و حرفه ای یه سری کلاسهای رایگان تو تمام استانها داره برید تو اون کلاسها ثبت نام کنید و بعد گرفتن مدرک اقدام کنید برای وام و کار راه بندازید.من الان روش پیدا کردن کلاسهای رایگانش رو براتون ی نویسم.برید تو سایت portaltvto.com روی خدمات کلیک کنید بعدش برید رو گزینه اموزش بعدشم ثبت نام در دوره ها رو کلیک کنید یه صفحه باز میشه شما فقط اسم استانتون رو انتخاب کنید بعدش روی مراکز کلیک کنید تمام مرکزها رو میاره انتخاب کنید بعدشم نوعش رو بزنید دولتی و جنسیت رو بزنید خانم بعدش جستجو رو بزنید.ببینید کدوم کلاس به دردتون میخوره کل هزینه کلاسش دو هزارتومن هزینه ثبت نامه.من از خدماتش استفاده کردم خیلی عالیه.حتما یه سرچ کنید.اگه نخواستید باهاش کار راه بندازید میتونید به عنوان استاد ازمایشگاه کار کنید.باور کنید منم مثل شمام نه پشتوانه مالی دارم نه کسی که حمایتم کنه.ماها باید خودمون گلیممون رو از اب بیرون بکشیم.
به امید موفقیتتون
- - - Updated - - -
سلام خواهر گلم انشاالله که مشکلتون حل میشه.ولی خدا گفته از تو حرکت از من برکت الان شما باید تو جامعه باشید دیده بشید تا خواستگار براتون بیاد.ازهمین امروز دستتون رو بذارید به زانوتون و بگید یاعلی شروع کنید.اول از همه اگه فوق لیسانس دارید برید دانشگاه پیام نور شهرتون در خواست کار بدید رو هوا یه عنوان استاد میگیرنتون شاید حقوقش کم باشه ولی کم کم که جا افتادید میره بالا.دوم راه حلم اینه که سازمان فنی و حرفه ای یه سری کلاسهای رایگان تو تمام استانها داره برید تو اون کلاسها ثبت نام کنید و بعد گرفتن مدرک اقدام کنید برای وام و کار راه بندازید.من الان روش پیدا کردن کلاسهای رایگانش رو براتون ی نویسم.برید تو سایت portaltvto.com روی خدمات کلیک کنید بعدش برید رو گزینه اموزش بعدشم ثبت نام در دوره ها رو کلیک کنید یه صفحه باز میشه شما فقط اسم استانتون رو انتخاب کنید بعدش روی مراکز کلیک کنید تمام مرکزها رو میاره انتخاب کنید بعدشم نوعش رو بزنید دولتی و جنسیت رو بزنید خانم بعدش جستجو رو بزنید.ببینید کدوم کلاس به دردتون میخوره کل هزینه کلاسش دو هزارتومن هزینه ثبت نامه.من از خدماتش استفاده کردم خیلی عالیه.حتما یه سرچ کنید.اگه نخواستید باهاش کار راه بندازید میتونید به عنوان استاد ازمایشگاه کار کنید.باور کنید منم مثل شمام نه پشتوانه مالی دارم نه کسی که حمایتم کنه.ماها باید خودمون گلیممون رو از اب بیرون بکشیم.
به امید موفقیتتون
-
سلام به همه ی دوستان عزیز همدردی
خواهرم ادامه تاپیکو بر عهده من گذاشتن.ممنون که برای مشکل ما وقت گذاشتین
فرهنگ عزیزم،وقتی ساعت 6 صبح بچه های هم سن ما تو خواب بودن ما بیدار میشدیم و تا ساعت 10 قالی میبافتیم و 12 هم راهی مدرسه میشدیم.مثلا خواهرم کنکور داشت،هم کلاسیاش تند تند درساشونو مرور میکردن و بهترین معلمهای خصوصیو داشتن ولی خواهر من روزا قالی میبافتو شبا درس میخوند.با این حال لیسانس گرفتیم ولی واقعا واقعا حق و لیاقتون بیشتر بود.از کجا میدونی دنبال کار نرفتیم؟میدونی چندتا استخدامی شرکت کردیم؟یکیش گفتن باید بومی باشه یکیشو افتادیم تو لیست ذخیره ،یکیشو گفتن فعلا دانشجو هستین و .........
میریم پیام نور واسه تدریس یا میگن این رشته رو نداریم یا میخندنو میگن خانم برو با دکترا بیا
سر افراز عزیزم مقصر ما هستیم؟عزیزم ما همیشه سعی کردیم که سطح خودمونو بالا بکشیم،همیشه هم تلاش کردیم.مثلا خو من یکی از دانش آموزان ممتاز بودم که دبیرانم انتظار داشتن تو یکی از رشته های پزشکی،مامایی،دبیری،داروسا زق قبول شم ولی با اون شرایط سخت چیزی جز یه کارشناسی ارشد زیست براو رقم نخورد.باید چیکار میکردم؟
تو از وضعیت تغذیه ما خبر داری؟از خونه ای که توش بزرگ شدیم؟از تفریحاتون؟از نحوه دفترو کتاب خریدنمون؟از لباس مدرسه خریدنمون؟
بریم تو جمع که مثلا فامیا برامون خواستگار پیدا کنن؟عزیزم همه ی اونا از لحاظ مالی از ما خیلی بالاترن ولی از لحاظ تحصیلاتو اخلاقیات بچه هاشون از ما ما پایین تر هستن برای همین همیشه سنگ تو کار ما میندازن.بارها و بارها شده که فلانی رفته پیش یکی از افراد فامیل برای خواستگاری از ما و ایشون در کمال خدا نشناسی گفته اینا قصد ازدواج ندارن،به درد شما نمیخورن،دروغکی گفتن نامزد دارن و اون لحظه نمیدونم چرا خدا اجازه این کارو به اونا داده:47:
آخه از کجا میدونید سطح توقعات ما بالاست؟بابا میدونید من با چقد تدریس کردم؟شاید باورتون نشه ولی من با ساعتی 2000 تومن تدریس کردم.
بدون اینکه کسی مارو بشناسه صبح زود رفتیم و ساختمانهاایی که کار ساختو سازشون تموم شده رو تمییز کردیم کار سختو سنگینی که باید یه کارگر مرد انجام بده نه یه دختر 25 ساله و شب ساعت 12 اومدیم خونه:47:
خواهرم با ماهی 40 تومن تو مهد کار کرده ،بیشتر از این چیکار کنیم؟
آرایشگری؟نه بابام اجازه نمیده
خیاطی هم خواهرم انجام داد ولی اونم نتیجه نداد
-
سلام
خواهران محترم، شما نیازی به یادگیری هنر و کسب درآمد از طریق آن ندارید
کاملا درک می کنم که دخترانی مانند شما چقدر توانایی دارند که دیده نشده است.
الحمدلله به اینترنت دسترسی دارید، به راحتی می توانید کسب و کار اینترنتی به راه بیاندازید، به لینک زیر مراجعه کنید
خانواده برتر :: راههای کسب درآمد از نت
این صرفا یکی از راه های کسب درآمد از طریق اینترنت است
سبک ها و راه های دیگری هم برای درآمدزایی اینترنتی هست. راههایی که به مراتب درآمد بیشتری هم دارند.
جدای از اینها شما 5 خواهر استعداد بالقوه ای برای ایجاد یک مهد دارید که می توانید بر خدا توکل کنید و هر کدام از شما یک وام استغال بگیرید و جای نسبتا مناسبی را پیدا کنید و شروع کنید.
با این تفاسیری که فرمودید به فامیل شما امیدی نیست. شما باید در جمع هایی حاضر شوید که بدانید که افرادی که واسطه ازدواج هستند در این جمع ها حضور پیدا می کنند.
به طور مثال با فرض مذهبی بودن شما:
با حوزه خواهران و مخصوصا اساتید آنها ارتباط برقرار کنید و اگر ارتباط دارید، ارتباطتان را قوی کنید، حتی به راحتی به افراد امین آنها می توانید شرایط و آمادگی خود برای ازدواج را شرح دهید.
در واحد خواهران هیئات مذهبی و مساجد و کانون های فرهنگی فعالیت کنید.
یا مولا علی علیه السلام