-
عزیزم بخای تلافی کنی یعنی تو هم داری اکی میشی پس دیگه اونا ول کن که نیستن هیچ بدتر هم میشن
من با نظر دوستا موافقم خر اینکار میشه همجنس گرایی
شما متاهلی و لی اونا مجرد و شما نمیدونین به هر کس چه حالی دست میده پس قاطعانه برخورد کن اگه راضی نیستی از کارشون
دوروبر من از این شوخی های فیزیکی نه ولی حرفای به شوخی و بد بوده ولی من با بی محلی بهشون فهموندم که از این شوخیا با من نکنن چون بدم میاد و هیچ وقت باهاشون این شوخیارو نکردم.
-
درود بانو
این شوخی ها اصلا درست نیست و درش شکی وجود نداره:72:
مستقیم بهشون بگید خوشتون نمیاد و طبق گفته دوستان وقتی دو نفری اینجوری باهم شوخی میکنن شما وارد نشید یا ناراحتی خودتو نشون بده و جدی بگو خود شما اصلا و ابدا اینکارو انجام نده این نشانه تایید این حرکت هستش:81:
ولی درکل بنظر من بشخصه شوخی کردن تا حدودیش خوبه و نشانه صمیمیت البته تمسخر کردن نه و اینکه باعث نشه طرف مقابل ازمون دلخور بشه.
بنظرم تا جاییش که ایراد نداره شوخی کنید ولی بیش از اندازه که ناراحت میشید رو جدی برخورد کنید.خود من مثلا با دوستام راحتیم دوتا بدو بیراه هم بهم میگیم ولی همیشه تا یه حدودیه و بیشتر نه حد و مرز داره با اینکه خیلی با این دوستم صمیمی هستم.
-
میناجان پیشنهاد آقای معاون کلانتر هم خوبه،نقطه ضعف دستشون ندید.اصلا نه بخندید نه نشون بدید که از این حرکتشون میترسید
یکی از دوستان گفتن بین مجردا معمول تر هست تا متاهلا،ولی به نظر من مجردا حجب و حیاشون باید خیلی بیشتر از این چیزا باشه ،ولی خب لابد هست دیگه...
اما یه چیزی یادم اومد گفتم واست بگم،چند سال پیش یکی از دخترای فامیل که با هم دوست بودیم میخواست همین شوخی رو با من بکنه(دقیق نمیدونم مثل شوخی شما بوده یا نه!) ولی منم هی مانعش میشدم چند بار،تا اینکه یه بار خواست همین کارو کنه من اصلا نه خندیدم نه مانعش شدم،وقتی بهم نزدیک شد داشت شوخی میکرد به قول خودش! دستشو گرفتم کشیدم اونطرف گفتم حالا که چی؟؟ راحت شدی؟؟! اصلا هم نخندیدم
یادمه بعد اون روز دیگه از این شوخیا با من نکرد.
شما هم وقتی می بینید بقیه شون شوخی اینطوری میکنید،چیزی نگید بهشون...
-
دوتاشون مجردن، دوتاشون متاهل
من عمرا دیگه تلافی نمیکنم
همون چند باری که خواستم تلافی کنم بس بود واسم
وقتی یکیشون میاد سمتم بیشتر از چند ثانیه نمیتونم خودم رو جوری نشون بدم که حساس نیستم بعدش جیغم میره هوا
سعی کردم خودم رو جدی نشون بدم که واسه خواهرشوهر کوچیکه تا یه حدی موثر بوده اما واسه بقیه خیلی موثر نبوده
به نظر من تا یه حدی این شوخی ها مشکلی نداره. واسه دو سه ثانیه عیبی نداره
به شرط اینکه بیش از حد نباشه
مثلا خواهرشوهر بزرگه وقتی میاد سمتم اونقدر دستش رو نگه میداره تا به التماس می افتم دیگه:203:
- - - Updated - - -
بعضی وقتا وقتی تو کل کل زبونی حریفم نمیشن و کم میارن ازینکارا میکنن