آقا انوش گل بودی به سبزه هم آراسته شدی:311:
در مورد جمله ای که مورد نقد قرار دادی مجموعا موافقم ولی اگر از روی آماری واقعی به دست آمده باشد قابل تعمق است ولی در کل من این گونه جملات را نمی پسندم چون مثل حکم کلی هست که ممکنه شما دارید در مورد دختران چادری میدید.
اینکه چرا چادری بودن و کلا حجاب اینقدر در جامعه ما معضل شده بحث خیلی مفصلی میطلبه و شاید گوشه ای از علت هاش هم همونی باشه که شما میگید ولی مطمئنا علت های عمده این مسئله رو باید در جای دیگری جستجو کنید که فعلا موضوع بحث ما نیست.
شما فرمودید:
من خودم در یک خانواده مذهبی و چادری به دنیا امدم. بنابر این مثالهای اینچنینی زیاد دیدم.
حالا من شما رو به این خصوصیت مغز ارجاع میدم که باعث میشه اشتباهات دختر خانم های گل چادری رو بیشتر ببینید
RAS یا سیستم فعال کننده مشبک (Reticular Activating System)
این سیستم تشکیلات تورینه ای است به اندازه یک چهارم سیب در مغز انسان که وظیفه آن پالایش اطلاعات بخصوصی از میان اطلاعاتی است که به ما میرسد. مثلاً اگر شما یک ماشین جاگوار قدیمی بخرید، پس از آن وقتی به خیابان میروید دائماً ماشین هایی از نوع ماشین خود میبینید. گویی جاگوارها در سطح شهر بیشتر شده اند. در صورتی که چنین نیست. تنها سیستم RAS شما ماشین های جاگوار را از میان انبوه ماشین های دیگر برمی گزیند و به رایانه شما وارد میکند. وظیفه RAS نیز همین انتخاب و گزینش اطلاعات است از میان محیط و نتایج عملکردهای شما، با توجه به آنچه شما میخواهید.مثلاً اگر تصمیم گرفته باشید که فکر کنید همه چیز در دنیا خراب است و یا شما آدم بدشانسی هستید، RAS مشغول جمع آوری شواهدی مبتنی بر بدشانسی شما از محیط میشود و سپس آنها را در اختیار رایانه ذهن شما قرار میدهد تا آن هم به روش خود به شما ثابت کند که حق با شما است و واقعا بدشانس هستید. در حالی که پیروزمندان به RAS وظیفه متفاوتی واگذار میکنند. RAS آنها شواهدی مبتنی بر هوشمندی، توانمندی، موفقیت و قدرت آنها را از محیط بر میگزیند تا به آنها ثابت کند که پیروزند.
قبول دارم که اشتباهات آدم های مذهبی خودش باعث پس زدن جامعه نسبت به دین میشه و یک سری روایات هم در این مورد نه به طور مستقیم بلکه با استخراج مفهوم آنها.
ولی با اشتباه بقیه نباید خوبی ها در نگاه آدم عاقل ارزش خودشون رو از دست بدهند. چادر و در کل حجاب کامل یک خوبی خیلی بزرگ است که آدم عاقل و با خدا باید نسبت به اون تواضع داشته باشد ره چند که بعضی از متولی ها حرمت اون رو به جا نیارند.