-
شما اگر مشکلتون اینه که سایر افراد خانواده شوهرتون ممکنه همیشه سر زده بیان و آسایش شما رو سلب بکنن که مساله قابل حلی هست و می تونید با شوهرتون صحبت بکنید و حریم خصوصیتون رو براشون شرح بدین تا به سایر افراد خانواده گوشزد بکنن. اگر مشکل اینه که از خانواده شوهر خوشتون نمیاد که مساله قابل حل نیست.
اما خیلی ممنون میشم اگر بگید که دلیل اصلی اینکه خوشتون نمیاد توی یک مجتمع با سایر اعضای خانواده باشین چیه؟ چون ما هم این مشکل رو در حال حاضر با زن بردارم داریم و هیچ توجیه منطقی هم برای اینکه نمیخوان توی یک مجتمع با ما باشن نمیاره. ضمن اینکه همیشه بهش احترام گذاشته شده و نازک تر از گل هم کسی بهش نگفته.
-
سلام؛ نخير ارث وميراث تقسيم نشده؛ و شغلشون هم آزاده و همه برادرا باهم كار ميكنن- - - Updated - - -مشكل من اينكه؛ اولأ مدل خونه قديمی ؛دومأ همين حالا كه نامزديم وقتي ميرم خونشون يهو طبق عادت يكي بدونه در زدن مياد تو و اینکه فكرشون اينه كه ما اونجا بشينيم تا اول برادراي بزرگتر واس خودشون خونه بسازن (درحالی كه اونا خونشون كاملأ مستقل هس) بعدش واسه ما بسازن
-
لطفا بصورت کامل و واضح توضیح بدید نه اینکه چند خطی
خوب امکان این وجود داره اون خونه را بدید اجازه و منزل دیگری را برای خودتان رهن و اجاره کنید؟
-
نه متأسفانه اين اجازه رو نداره؛ اونجا خونه مادريشونه؛ قبلأ هم گفتم پر رفت وآمدن و اصن امكان اجاره دادن وجود نداره
-
خوب شما پس بهتره با محبت با ایشون حرف بزنید اونجا رفتن دردسرهای زیادی داره ولی از نظر ما مردها مسائل اقتصادی توی اولویت های اولیه زندگی محسوب میشه الان هم که اجاره خونه واقعا کمرشکن هستش.
شما بهتره روی مهارت های راتباطی خودتان بیشتر کار کنید نیاز دارید کسب مهارت کنید و ازش استفاده کنید
مهارتهای ارتباطی
فعلا بهتره هرچه زودتر قهر را بزارید ککنار با ایشون جدی صحبت کنید و بهشون بگید میدونم برای مسائل اقتصادیه و بفکر خانواده هستی و منم خانوادت رو دوست دارم ولی دوست دارم اول زندگی مستقل باشم اینجوری کم کم برید جلو بعد ببین برنامش برای چند سال آینده چیه قصد خرید خونه مستقل را دارید یا خیر.
البته اینم هست بعنوان یه مرد میگم چرا همه برن توی خانه مفت و مجانی بشینن و شوهر شما بره بیرون خانه کرایه کنه اونم توی این گرانی؟
-
نه متأسفانه اين اجازه رو نداره؛ اونجا خونه مادريشونه؛ قبلأ هم گفتم پر رفت وآمدن و اصن امكان اجاره دادن وجود نداره
-
:104:
البته اینم هست بعنوان یه مرد میگم چرا همه برن توی خانه مفت و مجانی بشینن و شوهر شما بره بیرون خانه کرایه کنه اونم توی این گرانی؟[/quote]
-
سلام
من فکر می کنم یه موقعهایی لازمه آدم از موضعی که گرفته بیاد بیرون
شما جوونید و اول راه هیچ ایرادی نداره یکی دوسال اونجا بشینید و با یه پس انداز خوب خونه بسازید
خونه ساختن خرج داره و سنگینی بار زندگی رو مردهاست و وقتی آقایون به مشکل مالی برمی خورن اعصابشون حسابی به هم میریزه و زندگی طوری میشه که میگید ای کاش این همه مشکل مالی نداشتیم
خب گره ای که با دست باز میشه با دندون باز نمیکنن
شما در خونتو قفل کن ببین چه طوری میان
یا چند هفته اول رو مسافرت و مهمونی برید یواش یواش رفت و آمدها کمتر میشه
اما اصلا و ابدا نباید قطع شه . و حتی مهمونی ها و دید و بازدیدها روحیه افراد خانواده رو شاد می کنه . بستگی داره شما با چه دیدی به قضیه نگاه کنید
شما یه طوری می گید انگار خواهر شوهرها و جاریهاتون صبح که از خواب پا میشن میان تو خونه شما و تا آخر شب نمی رن . این طوری ها هم که نیست دیگه
سخت نگیرید
-
مرسی بابت راهنمایی هاتون؛ :)اميدوارم كه در نهايت تصميم درستي بگيرم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -