-
سلام عزیزم.منم.گاهی اوقات اینجوری میشم.البته خودمو توی خواب نمیبینم.ولی خیلی وحشت میکنم و دوست دارم هرچه سریعتر از خواب بیدار ولی باهزار زحمت بیدار میشم...پرسیدم میگن فشار عصبیه..فک کنم درست باشه آخه خیلی استرس دارم و همش نگران...ولی تو رو نمیدونم.شاید توهم مثل من ذهنت پر از فکرشده باشه.اینجور نیس؟
- - - Updated - - -
یه نکته ی مهم دیگه هم بگم...شبا که میخوابی..رو کمر نخواب...رو دنده هات بخواب.
-
سلام
اوایل که اینطوری می شدم وحشت عجیبی داشتم، واقعا"ترسناک بود. هر چند وقت یکبار هم اینطوری می شدم، چندسال درگیر این قضیه بودم. دققا" حالت های که بهش اشاره کردی. وقتی بعد چند سال راجب بهش تحقیق کردم طبق گقته دوستان بهش بختک یا فلج خواب میگن. تمام مواردی که بهش اشاره کردی جزو توهماتی است که ناشی از فلج خواب است. یعنی وجود مادی ندارند و از ترسی که در اون لحظه دارید به وجود میاد.
معمولا" ناشی از کرامپ عضلانی، استرس، افسردگی، اختلالات روانی، کم خوابی، خواب نامنظم و حتی خوابیدن با شکم پر است.
از تجربه خودم برات بگم، وقتی دچار این حالت می شدم با وجود اینکه پی از علتش برده بودم، حتی با وجود اینکه در اون لحظه ترس وجودم رو می گرفت، به خودم می گفتم که این همون قضیه بختک هست و هیچ مشکل خاصی نیست، اینطوری خیلی راحت بیدار می شدم. بعد بیداری سعی کن زود نخوابی یه لیوان آب بخور و چند دقیقه ای بیدار باش. یا وقتی که این قضیه برات اتفاق افتاد، سعی کن انگشت پا یا دستت رو تکون بدی
در کل نگران نباش چیز خاصی نیست
-
ممنون از همه ی دوستان.
پس این طور که معلومه این اتفاق برای همه می افته وحالتش کمی در افراد باهم فرق داره.خیالم راحت شد.
راستش امتحان کردم وقتی روی کمر می خوام این اتفاق اکثرا می افته.
عاملشم احتمالن فشار عصبیه.چون دقیقا از 23سالگیم یه ناراحتی هایی برام پیش اومد که خیلی اذیت شدم واین مشکلم هم از همون موقع شروع شد.
در هر حال ممنونم از همتون.وسپاسگزار از راهنماهایی که کردین.
-
فرشته جان،
حالا که خیالت راحت شد، سعی کن با یه سری روشها شدتش را کمتر کنی.
قبل از خواب موسیقی آرام بخش گوش کنی.
یک لیوان شیر بخوری.
چند آیه ی آرام بخش برای خودت بخون.
هر چیزی که حس می کنی آرومت می کنه.
یا روشهای دیگه ای که از فشار عصبیت کم کنه و راحت تر بخوابی :72: