سلامشاید تجربه این تاپیک خیلی به درتون بخوره.لطفا مطالعه بفرمایید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامشاید تجربه این تاپیک خیلی به درتون بخوره.لطفا مطالعه بفرمایید.
سعید عزیز:72:
از اینکه در این سن اینقدر فهیم و منطقی هستی که وارد هیچ رابطه ای نشدی و مشکلت رو اینجا مطرح کردی
و طبق نظر دوستان میخواهی رابطه ات رو با عمه ات کم کنی خواستم بهت تبریک و آفرین بگم
:104:
:104::104:
:104::104::104:
لطفا مواظب وجود نازنینت باش:72:. از خداوند برات پاکی و مقاومت در برابر وسوسه های شیطانی رو خواستارم:323:
نکته ای رو که میخوام روش تاکید کنم بر میگرده به اینکه احتمالا با دوری جستن از عمه ات و انزجار از رفتارش
احتمالن اون بیشتر وسوسه میشه که بصورتهای مختلف شما رو وسوسه کنه لطفا فقط زمانهایی که با خانواده
هستی ودر جمع هستی با عمه برخورد داشته باش و بصورت غیر مستقیم (لطفا آبرو عمه تان را حفظ کنید و هیچ اشاره ای به این موضاعات نکنید و تنها به تنهایی ایشان اشاره کنید) از مادر و خواهرت بخواه اگر مورد
ازدواج مناسبی برای عمه میشناسند به او ن معرفی کنند. چون متاسفانه این رفتارهای ایشون ممکن است
به فرد مذکر دیگری از نزدیکان و بستگان شما اسیب جدی برساند.
موفق باشی:72:
درود دادا
با سپاس بسیار زیاد از بانو مصباح الهدی گرامی بخاطر معرفی تایپیک یکی از کاربرا که همین مشکل شما را داشتند:72::104:
حرف جناب مدیر قطع رابطه 100% درسته ولی بعضی وقتها واقعا نمیشه بلاخره آدم فامیل هستش بنظر من تا جایی که برات مقدوره فاصله بگیر سعی کن به هیچ عنوان با عمه خودتان تنها نشوید.
من یه سواستفاده کنم آقا امسال که هیچی سال دیگه پول دستم اومده میخوام دوربین بخرم بنظر هم فیلمبرداری هم عکسبرداری نیکون بهتر از کننون هستش؟ :227:
پ.ن:طلاق آسیب های زیادی به خانواده و جامعه وارد میکنه چندین بار هم گفتم ایکاش توی کشور کلاس های آموزش مهرات های زندگی متاهلی رایگان بود و بانوان و آقایان شرکت میکردن و دولت به روانشناسا حقوق مناسب میداد و خوب حمایت میکرد از این کلاسها.
سعید دادا خودمی بهت بگم توی سن حساسی هستی و تا حالا هم دوست دختر نداشتی و برات جالبه اصلا کاری ندارم ایشون عمه شماست نه هر فرد دیگه ای هم بود جناب مدیر و بچه ها همینو میگفتن وقتی سنت رفت بالاتر متوجه میشی واقعا چقدر از عمر باارزش خودتو هدر دادی بخاطر رابطه هایی که لذت آنی دارن ولی خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد تا سالهای سال باهات میمونه:72:
ممنون بابت راهنمایی همه...
Khaleghezi: بین canon و Nikon بستگی به نوع استفاده و بودجه ات داره... به نظر من Nikon یه دوربین کامل و حرفه ایه واسه کسایی که میخوان حرفه ای کار کنن مناسبه(اگه دقت کرده باشین اکثر قریب به اتفاق عکاسای خبری از nikon استفاده میکنن) و به نسبت،قیمت بالاتری هم داره...ولی canon بیشتر برای کسایی خوبه که هم بودجه شون کمتره و هم کار خاص و حرفه ایی نمیخوان بکنن ...البته تجربه و نظر شخصیه منه...من خودم از canon استفاده میکنم...:-)